Kiire ei niin ole tehty tätä tyttöä varten.
kiireessä mikään ei ole hyvin. Tukka on sekaisin, kämppä siivoamatta, blogi jossain unholassa ja puhelimessa ihan liikaa vastaamattomia puheluita.
Saatan ehkä toistaa itseäni, mutta onhan se ihan kivaa palata normaali arkeen ja "rutiineihin". rauhoittamaan tätä juoksemista. Tosin oma arkenihan kun ei ole kovin rutiininomaista, pikeemminkin jotain hallittua kaaosta, mutta sopii minulle paremmin kuin hyvin, etten kuitenkaan ihan tylsisty.
Yritän myös panostaa blogiin hieman enemmän ja tehdä niitä toivepostauksiakin joskus :)

 

Ja yrittää kerrankin laittaa selostuksia siitä, mistä rättini olen hankkinut. mekko:GT laukku:DKNY korvis:GT

 

 

 

Jos jotain kesästä jään kaipaamaan, niin maximekkoja! Vai, tietääkö joku keinon miten soveltaa sitä talveen? villasukkiksien, toppatakin ja talvisaappaiden koristamana. Jep.

 

 

 

Kommentit (16)

Nuuba

Oon pähkäillyt vähän samaa maximekkojen kanssa... Miten sen saisi toimimaan kun säät viilenee? Ilmottelehan sit täällä blogissasi myös, mikäli keksit jonku toimivan ratkaisun! :D

souphie

Hey oon miettiny samaa! Rakastan niitä. Pitäsikö vaan jäätyä ja käyttää talvella? Ihanan värinen toi mekko, sopii sulle hyvin! Kuka muuten ottaa sun kuvat? Otatko koskaan ite?

Senja

haha mä ainakin aion ostaa "maksitoppatakin". takin, joka ulottuu päästä varpaisiin ja on PAKSU. semmoisen takin, ettei tarvitse palella, vaikka olisi miinus kolmekymmentä. niin, voihan sitä ajatella sovellettuna maksimekkona?maksimekot kyllä sopii sulle niin täydellisesti, ettei ihme jos jäät niitä ikävöimään ;)

Charlotte

kuten täällä , ruskeet maiharit hm:n uutuuksista, neule ja maksi alle, talvella samoin, paitsi parka vaan niskaan ! ;)

Anonymous

Maksimekko olisi ihana talvemmalla lämpimän, pitkän maksineuletakin ja muhkean huivin kanssa! Takki tietysti päälle ulkona ollessa. Mmm.

Julia

Nuuba,Täällähän tulikin jo jos jonkinmoista ratkaisua. jes.Anonyymi,Kuulostaa ihanalta, toimii!Souphie,Useimmiten poikaystävä on innokas valokuvaaja, joskus myös kaverit ja aika harvoin jalusta.Senja,Pitkät toppatakit on vaan paras pakkasilmojen palastus! Charlotte,Täytyykin heti käydä tsekkaamassa hm:n maiharit! kiitos.Anonyymi,Maksineuletakki kaipaa harjoittelua vielä. Tulee ihan sellainen kuningasviittaolo :D Ehkä olen testannut vaan vääränlaisia.Essi,tuo kuosi on ihanaa!

Julia

Anonyymi,Kiitos! (ne ovat oikeasti aika huonossa kunnossa). Anonyymi,En, vaikka aika pakko-oireiselta näytänkin :D

Mrs. V

Ei herttinen. Sä vaan olet niin älyttömän kaunis! Ja minustakin maksimekko menee loistavasti vielä alkusyksyn vaikka farkkutakilla ja ison muhkean huivin kaverina!

Julia

Mrs. V,Samat sanat kuule sinne vaan :)Ah, muhkea huivi ja farkkutakki kuulostaa niin hyvältä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram