Mitään mielettömiä aarteita ei matkalaukussani tuolta Aasian puolelta palloa kotiin tuotu, mutta muutama pieni löytö ainakin.
Aikaa oli vähän ja valikoimaa liikaa. Sitä vain tuijotti kauppoja kuin ne olisi kiinni, eikä sisään edes pääsisi. Käveli vain ohi.

Kaupoissa missä lopulta kävin, piti jokaisesta sitten poistua kassan kautta. Kassakäyntien tulos on tässä.


TopShopin valikoima oli todella hyvä ja taisin vähän mennä pyörälle päästäni kun kiikutin nahkaverkkarit sovituskoppiin. Oikeasti ne eivät ole nahkaa, vaan jotain ihan muuta, mutta jotenkin kummallisen kivoilta ne päällä näytti. Kutsun näitä Kayne West verkkareiksi, koska nahkaverkkarithan olivat kuulemma hänen ideansa jo kuusi vuotta sitten. Oli miten oli, Kanye ei ehkä ole se suurin inspiraationi lähde ja jätinkin ensiksi hänen keksintönsä kauppaan, kunnes rohkaistuin tai pimahdin ja hain ne muutaman päivän päästä uudestaan ja lopullisesti itselleni. Koitan vielä keksiä miten ja minkä kanssa näitä käytän. Pelkissä kuvissa ne näyttävät kamalilta. Myönnän.


Kerroinko jo, että TopShopin valikoima oli lievästi sanottuna mieleeni. Suurin osa muistakin ostoksistani nimittäin on sieltä. Korallin värinen toppi ja musta mekko. Todella ryppyinen nahkahame myös.

Toisen mustan mekon, nahkaisilla yksityiskohdilla ostin Stradivariuksesta ja kuviollinen hame oli pikaostos Forever 21:sta


Se niistä. Nyt päästään parhaimpiin, nimittäin avaimenperään ja aurinkolaseihin. Kyllä, herra tiipii otti ja rikkoontui ennätysajassa. Surun päivä, olin kovin kiintynyt siihen. Etsin uutta avaimenperää päiväkausia kunnes törmäsin tähän Tory Burchin palleroon lentokentällä ja se oli siinä. Avaimenperärakkautta ensi silmäyksellä.
Vielä parempi (jos mahdollista) oli kohtaamiseni Ray Banin lasien kanssa samaisella lentokentällä. Olen etsinyt näitä aikalailla! Tuplataittuvat Wayfarer Foldingit. En luopuisi enää mistään hinnasta.Huolestuttavan paljon aikaa voisin kyllä viettää Singaporen kaupoissa jos siihen mahdollisuus olisi. Hintataso ei ole edullisimmasta päästä, mutta valikoimaa laidasta laitaan. Kalleimmat jutut jättäisin suosiolla kauppaan. Riippuu vähän mitä hakee. Katselin Tory Burchin ballerinoja ja hinta oli niillä siellä suurin piirtein sama mitä ne olisivat veroineen ja tullimaksuineen tilattuna esim. Shopbopilta tänne suomeen.


Nyt lähden tutkailemaan, mitkä ovatkaan nahkaverkkareiden mahdollisuudet tähän aikaan vuodesta tulla ulos kaapista.

Kommentit (16)

hello

Hey, haluaisin kysyä että kun käyt reissuilla, varaatko itse lentoliput ja hotellin erikseen tai otat yleensä jonkunlaisen valmis paketin? Jos varaat erikseen hotellit ja lentoliput, miten saat viisumit jos on tarvis hakea viisumia? onko ne yhdessä lentolippujen kanssa?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Otan yleensä aina lennot ja hotelliin erikseen. Minun ei ole vielä kertaakan tarvinnut hakea erikseen viisumia, jos viisumia on vaadittu, on se hoitunut kätevästi maahan saapuessa lentokentällä. USA:n tarvitsee täyttää etukäteen jonkun lomakkeen, mutta siihen löytyy selkeät ohjeet netistä.

Maikki

Mulla on presiis samat Reiskan arskat!
Seuraavaksi haluaisin Aviatoreista Foldingit mutta jostain syystä ne on mielettömän kalliita. Eikä niitä kyllä edes löydä juuri mistään :/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En oikeastaan koskaan osta valmista pakettia, vaan lennot ja hotellin erikseen. Viisumia suomalainen harvoin ns. perus maihin tarvitsee ja jos tarvitsee, sen saa yleensä lentokentältä maahan saavuttaessa. (Ainakin minulla mennyt niin, että ennen passintarkastusta on viisumipiste, mistä saa viisumitarran passiin, se vie vain pari minuuttia). USA:n matkustaessa pitää täyttää etukäteen joku lomake, mutta siihen on selkeät ohjeet netissä.

Henni

Olen nähnyt noita Suomessakin, varmaan parhaiten saa pienistä yksityisistä optikkoliikkeistä. HInta on tyyris varmaankin sen takia että on paljon pientä liikkuvaa osaa eli tuotantovaiheita huomattavasti enemmän. Hinta on myös kovempi jos on esim polarisoivat linssit.

minna

oliko minkä hintaiset nuo nahkaverkkarit? ei vitsit, pakko löytää tollaset jostain päin suomen maata! :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Riippuu vähän minne siellä menee ja mitä tekee. Minulla meni enemmän rahaa mitä olin suunnitellut menevän, eli kannattaa varautua budjetin ylittymiseen :)

Klaara

mäkin ihastuin suuresti noihin nahkaverkkiksiin :). Topshopin sivuilla näytti olevan samat ja harkitsen kovasti tilaamista. Missä koossa sulla on nuot housut ja onko isoa vai pientä kokoa?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minulla on koossa 34 :)
Ei ole kauhean isoa kokoa, koska muistelisin sovittaneeni myös 36 kokoa ja ne olivat myös melko sopivat. Riippuu tietysti kuinka löysät housujen haluaa olevan.

Annie

Ihastelen noita laseja ja yritän näistä kuvista tihrustaa mahtaako sankojen väri olla kilpikonna? Ja onko noi linssit liukuvärjätyt vai ihan yksvärisen ruskeat? :) Avaimenperä myös oikein söpö!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram