Tänään on kyllä ollut harvinaisen kehno päivä. Tiedättekö sellainen, kun tuntuu että koko universumi vain nauraa päin naamaa. Sellainen päivä, kun olisi parempi istua vain yksin pimeässä olohuoneessa sohvalla ja tuijottaa seinää.

 

Yleensä olen hyvä kääntämään arjen vastoinkäymiset jollain oman mielen hokkuspokkus tempuilla positiivisemmiksi ja pystyn olla välittämättä parista kuopasta matkalla vaikka päivän polku olisi kuinka kiemurainen, mutta tänään huonon aamun ja huonon päivän jatkeena lopulta minut mursi illalla hammaslääkärin tuoli.
Juurihoito ja vanhan paikan korjaus = 2 tuntia suu auki ja 500euron lasku käteen.
Olen vielä tottunut hammaslääkäreihin ja pahempaakin on nähty kuin tämä kerta, mutta jokin leuassani kai napsahti kun sitä alkoi särkemään aivan mielettömästi hoidon aikana. Sitä seurasi vielä pääkipu ja lopulta olin ihan jossain kipukynnyksen äärirajoilla. En myöskään tajunnut hoidon kestävän niin kauan, joten tietenkin vain puolestatoista tunnista maksamani parkkimaksu oli umpeutunut juuri ennen parkkipirkkojen tuloa.


Arvatkaa missä olen nyt? No siinä pimeässä olohuoneessa, tuijottamassa vuoroin seinää ja vuoroin tätä konetta.
Ei onneksi tarvitse mennä enää minnekään.


Huomenna uusi päivä :)

 

P.s Pahoillani mustavalkeasta postuksesta, mutta tietenkin kamerani väriasetukset olivat tänään aivan sekaisin. Sain pelastettua kaksi värikuvaa. Toisesta niistä puuttuu tietenkin pää. Aika hyvä saldo eikö?

 

 

Takki: 2 ND DAY / Zalando
Paita - Gina Tricot
Housut: BikBok
Hattu: & Other Stories
Kengät: Acne
Laukku: Chanel

Kommentit (8)

Miia

Mä niin tiedän tän päivän fiiliksen. Kauhee väsy vklp jäljiltä, oman huolimattomuuden takia sain elämäni ensimmäiset parkkisakot 60e ja kompuroin portaissa. Jes. :D

Pohdintaa

Hei! Ethän suutu ihmettelystäni! Sitä ihmettelen että olet juuri ostanut monen tonnin laukun. Laukun jossa maksaa suurimmaksi osaksi vain brändistä. (Ei se voi olla sata keraa kestävämpi kuin parinkympin laukku). Nyt sinua harmittaa kallis lasku hammasläääkäristä. Kyse on terveydestä ja mielestäni tuollaisiin asioihin pitäisi ennemmin olla se monta tonnia säästössä. Aina tulee yllättäviä menoja. Nuo ei kirpaisisi niin paljoa jos noihin budjetoisi per vuosi jo alkujaan sen 4000.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En tietenkään :) Itse asiassa osasin hieman odottaa tällaista kommenttia.

Tiedän, että välillä tällaisia menoja tulee ja niihin onkin tosiaan säästössä minulla aina rahaa. Enemmän ehkä harmitti koko kokonaisuus; käynnin kesto, särky, oletettua kalliimpi lasku ja sakot ;) Aiemmin juurihoitoni ovat maksaneet alle 200e enkä ehkä ihan osannut odottaa laskun olevan noin kallis, mutta kuten sanoit terveyteen kannattaa satsata.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram