Meidän taloudessa toimii siivousjärjestelyt melko moitteettomasti. Minä haluan pitää kodin jokseenkin pintasiistinä, mutta neuroottisesti organisoida kaiken järjestykseen laatikoihin/kaappeihin, varastoon. Kun tuo mies taas ei siedä pölyhiukkastakaan, mutta se mikä on poissa silmistä on puolestaan poissa mielestä.

Se sitten heiluukin imurin varressa ja täyttää tiskikonetta ennätystahtiin, kun minä olen juuri niitä ihmisiä jotka pitävät laatikon sisällä laatikkoa, missä on pieneä lokeroita, jotta kaikelle olisi juuri se oma paikkansa. Ompelurasiassa punaiset ja siniset langat erikseen, työkalupakissa jokainen naula ojennuksessa, sukat lajiteltu värin mukaan jne. Tunnistatte ehkä tyypin.
Harmi vaan, että se on hieman kadonnut. Minusta on tullut sotkuisempi, enkä millän keksi syytä, että miksi! Kaikki on vieläkin jokseenkin paikoillaan, mutta nyt löytyy sukkia rintaliivien seasta, vasara siivouskomerosta ja langat sotkusta sieltä jostain.  Eikä tämä edes pahemmin haittaa minua.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat:Weheartit.

 

Jokatapuksessa sellainen puhdistussiivouspäivä ei olisi pahitteeksi, tiedättehän niitä kun jokainen nurkka käydään läpi ja heitetään/annetaan ylimääräiset tavarat pois, tai viedään ullakolle.
Kyllä. Ensi viikolla!

Nyt joku varmaan jo huokaisee, että missä tämän jutun pointti oli. Myönnän ei tässä nyt ollut mitään päätä eikä häntää, mutta ainakin tulin nyt näin julkisesti uhoamaan aikestani ja ei olisi niin hirveän kivaa jos ensiviikolla ei tulisi sitä siivouspostausta.
Tavallaan siis kiristän tässä itseäni siivoamaan, olen nero.

 

Kommentit (15)

Queen Ariel

Huomenta:) Mietin eilen juuri,että miksi se sunnuntai täytyy olla aina siivouspäivä kun se on virallisestikkin vapaapäivä.Miksi tuhlaamme ihanan vapaan aina siivoamiseen? Miksi emme tee sitä arkisin? :D Olisihan se kiva jos saisi kenkänsä noi kivasti järjestykseen.

sofia

Joo mäkin oon nykyään ihan sika laiska siivoamaan.. Ehkä joku siivoispostaus vähän innostais muakin tarttumaan imurin varteen :D

Anonymous

Mikä laittaa siivoamaan vaatekaapin? Se kun aamulla koitat etsiä jotain kivaa paitaa päälle ja kaikki vaatteet tulevat yhtenä myttynä lattialle. Eli tänään siivotaan vaatekaappi.T: Maailman laiskin siivoaja Fiipi

Sade

Mä olen (mieheni iloksi ja kauhuksi) älytön siivousfriikki. En voi sietää sotkua tai likaa, ja haluan kaiken olevan aina järjestyksessä ja siistinä. Jos ehtisin, siivoilisin vielä enemmän! :DMieheni ei tarvitse kauheasti siivota kun minä hoidan kaiken (kuitenkin), mutta kyllä hän saa päivittäin kuulla kunniansa ja jos sotkee kovasti kämppää ;)Ja entä pesuaineet, ne tuoksuu NIIN hyvälle. Puhtauden tuoksu on paras tuoksu<3Kunhan eräs epämiellyttävä työjuttu (joka vie joka päivästä paniikin siivittämänä noin 14 tuntia) on valmis, jään kahdeksi päiväksi kotiin ja siivoan kaiken: kaapit, laatikot ja lipastot! :)http://notmythings.blogspot.com/

Julia

Yleensä sunnuntai ei edes ole se meidän siivouspäivä. (se tosiaan on nimittäin meidän ainut kunnon vapaapäivä). Meillä kai siivotaan kun sille päälle sattuu, tai on todella sotkuista. Minun kenkäni ovat kirjahyllyssä :D

Julia

Oh, tiedän niin tunteen! Minulla on vielä se ongelma, että vaikka vaatekaapissa paidat olisi kuinak nätisti viikattuina on se niin täynnä, että yhden kun otat sieltä välistä, niin koko torni kaatuu.

Julia

kiitos tästä ja pesuaineiden fiilisetlystä, alkoi oikeasti tehdä mieli siivota! :D

sateenvarjomies

Katsoin kuvia kuolaten, että onpa teillä hemmetin hieno kämppä - ja siisti! Mutta sano, että nuo on bongattu vain jostain weheartista. sanosanosano!

Julia

hhahaha :D Ei tosiaankaan ole meidän kämppä! Haluisin, että on, mutta valitettavasti ei.

emppu

Olen aiemminkin huomannut mutta nyt haluan sanoa että sinun ottamasi kuvat ovat kuin jostain lehdestä :) ihania <3

Anonymous

hahhah :D joku siivouspostaus vois inspiroida muakin siivoamaan vaatekaappini, joka on taas aivan räjähtänyt. (vaikka sen siivoaisi ei se kestä siistinä viikkoa kauempaa?!) Mikä tuossa vaatekaapin siistinä pitämisessä on niin hankalaa... :)

Anonymous

Ei mulla sitten tullu siivottua sitä kaappia, illalla pukkasin vaan saman kasan takaisin kaappiin. Ehkä ensi kuussa... :DFiipi

Anonymous

saako kysyä, millä hakusanalla haet tuon tyylisiä kuvia weheart:stä? noi on nimittiäin aivan ihania ja niistä saa tosia kivoja sisustus vinkkejä mut itse en oo vaa keksiny oikeenlaista haku sanaa... :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram