Ihanaa, että on perjantai. Olen tämän viikon tehnyt kaikki päivät 12 tuntia töitä ja vielä herännyt ihmisten aikaan aamu kahdeksalta! Se on aika hurjaa yöeläjälle ja nyt rytmi heittää sellaista kuperkeikkaa, että en tiedä mitenpäin olisin.
Naama ei ainakaan tykkää yhtään. Se kiukuttelee ja on valahtanut kalpeaksi ja kasvattanut silmäpussit, mitkä muistuttavat bulldogin kuonoa.
Oloni on siis hehkeä ja asiaa ei auta, että eilen oli pakko töiden jälkeen päästä ihmisten ilmoille. (tuntui, että mielenterveyteni oli vaarassa).
Yannalla ja K:lla oli taas mahtavat puitteet varastopihalla ja oli niin mukavaa, ettei raaskinut lähteäkkään ihan heti kotiin nukkumaan.
No, nyt sitten lyhyiden yöunien jälkeen väsytttää aika paljon, bulldogit tervehtii naamalla voimakkaampina kuin koskaan ja tuolla sataa ja valivali.
Kommentit (8)

RagDoll

Ihana tuo auringonlasku. Itsekin kuvailin parvekkeelta yömyöhään, kun mies jo kuorsasi pershomeessa sängyssä. ;)

Milla

Ihana auringonlasku! Mäkin menin parvekkeelle ihastelemaan - kaikki oli värjäytynyt pinkiksi! :)millamainen.blogspot.com

JMP

Näihin kuviin voisi hukkua. Todella kaunista! Tuo pitkähihainen paito näyttää pehmeältä ja rennolta.Niin ja tsemppiä ja jaksamista sinä arjenraataja (toivottaa graduntekijä/lomalainen)! Nyt vaan kunnon yöunet niin jaksaa taas nauttia viikonlopusta, toivotaan parempia kelejä :) (Täällä Oulussa ainakin on aurinkoista, toivottavasti tulee teillekin!)

Julia

Ninni,Tämä oli sellainen promo viikko, normaalisti baarialalla ja messukeskuksessa työskentelen :)RagDoll,Haha, oli kyllä kiva! Taivas voisi aina olla pinkki!Senja,Kiitos, se on kyllä aika onnistunut otos :)Milla,Niin oli. Useemmin näitä!Essi,Oi, kiitos! yritän saada tehtyä tuon :)JMP,Lempineule :) Nyt on työt mullakin takana ja tosiaan hyvät kelit vaan puuttuu.Mintsu,Kiitos :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat