Kello on siellä jo yli aamukahdeksan, mutta minä olen täällä jo täysin unessa.
Ikkunasta näkyy vain vähän öisen New Yorkin valoja, muuten on pimeää. Jalkoja särkee peiton alla, syön iltapalaksi suklaapatukkaa ja juon kookosvettä. Tuntuu vieläkin vähän oudolta, että olen täällä. Tuntuu tosin vielä oudommalta että juuri tulin Alexander Wangin x H&M malliston lanseerausjuhlista. Näytös oli huikea. Lyhyt ja ytimekäs, rento, mutta silti siinä oli niin paljon asennetta. Show jatkui muotinäytöksen jälkeenkin - artisteja ja glittersadetta, mutta arvatkaa kuka oli liian kiireinen katsomaan, kun kolusi läpi malliston vaaterekkejä viereisessä pop up storessa.

 

Jos tykkäsin ennen tästä mallistosta, nyt tykkään siitä vielä enemmän. Alexander Wangillä on ollut tänään mieletön energia päällä. Lehdistötilaisuudessa positiivisuus oikein paistoi miehen kasvoilta ja huumorintaju sai yleisön nauramaan. Illemmalla shown päätyttyä Wang kirmasi läpi lavan, hymyili ja tuuletti. En epäilisi hetkeäkään hänen sanojaan siitä miten fiiliksissä itsekin mallistostaan on. Miten paljon sille on annettu.

 

Hieman pienemmässä mittakaavassa; kaikkensa antanut olo on vähän täälläkin. Aikaero kyllä tuntuu. Varsinkin kun on ollut liikkeessä yli 18 tuntia. Nähnyt uusia paikkoja ja tavannut uusia ihmisiä. Ei siinä ettenkö kävisi kaikkea samaa läpi nukkumatta vaikka vielä kymmenen kertaa uudestaan. On ollut mielettömän hauskaa ja nyt menenkin vihdoin unten maille hyvin onnellinen virne naamalla. Säästän loput tarinoista ja kuvista (ehkä jopa videoista) energisemmälle huomiselle :)

Kommentit (14)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mieletön fiilis! Koitan saada jotain videomatskua vielä tänne, niin tunnelma välittyy ehkä vielä paremmin :)

Mikko - Private Blend

Mahtavaa, että olit paikalla! Show näytti upealta, Missy lavalla ja kaikkea. Mallisto on kyllä mielenkiintoinen - ainakin paitoja ja ehkä ne nyrkkeilyhanskat pitänee hankia, edes koristeiksi.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oli mahtavaa olla paikalla :) Ehdottomasti kannatan nyrkkeilyhanskoja! Ja paitojakin - materiaalit tuntuivat upeilta!

Em

Vau! Sä oot kyllä niin pitkälle elämässäsi. Oon seurannut sua alusta asti ja niin mahtavaa mitä kaikkea sä oot tän blogin kautta saavuttanut. Musta olet hyvä esimerkki siitä,että naiset voivat tosiaan saada sen mitä tavoittelevat eikä ole olemassa lasikattoa. Tosi onnellinen sun puolesta!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

<3 <3 <3
Paljon sydämiä, haleja ja kiitoksia sinne. Et voi kuvitellakaan miten hyvä olo tuli tästä kommentista. Liian harvoin ollaan onnellisia toisten puolesta ja tällaiset kommentit ovat niin tsemppaavia että en voi muuta kuin olla niin kiitollinen teistä ihanista lukijoista <3

Jenninen

Eksyin sun blogiin hetken tauon jälkeen ja oot menossa Kanadaan, huikeeta!! Täällä yks puolikanadalainen ihan innoissaan :D Aiotko käydä muualla kun Calgaryssa? Ite siirryin sieltä suunnilta about viikko sitten tänne yhdysvaltojen puolelle, mutta paluulento n. 1,5kk päästä Suomeen tapahtuu Kanadasta joten palaan jossain kohtaa sinne :) Tuntuu jotenki vaikeelta nyt suomen kirjottaminen joten en höpötä enempää, nauti reissustas!!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei kivaa! Pitääkin ahkerasti täältä koittaa kirjoitella :)
Me mennään pienelle road tripille, mutta en muista paikan nimeä. Kirjoitan siitä kyllä sitten varmasti blogissa :)

Miia

Oli pakko käydä katsomassa toi Mimosa Pohjola, mutta jos ano ajatteli että hän olisi kopioinut Julian kuvia tms. niin mun mielestä ei näytä yhtään samalta, sekä mulla on hänen kanssaan 4 yhteistä kaveria, joten kyllä hän ihan on itsensä on.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram