Urheiluvaate tilanteen lähdettyä nousuun piti tehdä urheiluliivi tilanteellekin jotain. Omistan vain yhdet urheiluliivit.

Mikä niissäkin on niin vaikeaa ja miksi niitä on aina yhtä hankala ostaa uusia? Muistan näperrelleeni lukuisia liivejä, mutta lykänneeni ajatusta niiden ostosta vieläkin useammin. Ensi kerralla ja ensi kerralla.

Sitten mutisen kotona itselleni kun ne ovat aina pesussa. Onhan se kiva tehdä elämästään väkisin vähän hankalaa.

Eräs (pyykki)päivä Shock Absorber kuitenkin astui elämääni ja juuri oikealla hetkellä.
Minut pyydettiin sovitukseen Intersportissa silloin olevaan urheiluliiviklinikalle. Tämä tarkoittaa siis sitä, että osastolla pyöri asiantuntijoita, jotka auttoivat liivien valinnassa ja koon mittaamisessa. Ei lääkäreitä liivien kanssa, niinkuin mm. minulle saattoi ensimmäiseksi tulla mieleen.

-  Ja niitä asiantuntijoita todella tarvittiin! Olisin itse mennyt koossa metsään ja ympärysmitan kanssa aivan hankeen.

Kävi ilmi, että Shockilla on ihan mielettömän kattava skaala kokoja liiveissään. Tuli heti mieleen kun minulta täällä niin usein kysytään, että mistä löydän sopivan kokoisia liivejä, niin nyt vihdoinkin voin vastata että ainakin urheiluliiveissä Shock Absorberilla on tosiaan niitä kokoja. Multi sports- liiveissä ympärysmittaa jopa 60-90 ja kuppia A-HH.
En ole vielä eläessäni törmännyt liiveihin 60HH (ei ettäkö sellaisia olisin etsinytkään, en ole ihan noissa mitoissa kuitenkaan).

Vas. Shock Absorber Run  (nimestä päätellen tosiaan käytän näitä juoksussa) ja oik. Multi sports (Salilla, ryhmäliikuntatunneilla ym).

Joka tapauksessa tämän asiantuntijan avulla löydettiin minullekin sopivat liivit ja oli kyllä muuten tiukat! Entiset urheiluliivini olivat näiden korsettien rinnalla tukevuusasteeltaan verrattavissa lappubikineihin.

Minulle toilotettiin, että tiukka pitää olla ja puristaa saa. Venymisvaraa pitää löytyä ja pienet painautumatkin kuuluvat aluksi asiaan.

Olin ensiksi hieman hämilläni (ja puristuksissa) mutta ymmärsin liivit ensimmäistä kertaa päälläni juostessa että miksi. Siellä ei tosiaan kyllä mikään tavara liikahtanutkaan mihinkään suuntaan. Milliäkään.

Jos siellä on joku joka on yhtä pihalla kuin minä tai lumiukko, niin suosittelen käväisemään noilla urheiluliiviklinikoilla. Niitä on ympäri suomea (aikataulun näkee TÄÄLTÄ). Helsingissä muistaakseni seuraavaksi Sokoksella 5.1.

Ja on muuten ihanaa kun löytyy myös noita takaa suljettavia malleja (ja pirteitä värejä) näistä. Sotkeudun aina niihin pään yli vedettäviin liiveihin sellaiseen sykkyräsotkuun, että hermo menee.

Kommentit (22)

Fiipi

Shock Absorberia ei voita mikään! Suuririntainenkin voi hyppiä ja heilua noissa liiveissä miten vain ja paikalla pysyy. Varsinkin Body Combat-tunneilla kiittää noita liivejä. Tilaan omani aina netistä koska Suomessa ne on ihan tuhottoman kalliita! Omistan muutamankin parin (eri malleja) mutta jostain syystä ne yhet on minun lempparit ja pitäis tilata uudet samanlaiset.

Laura

Sama juttu, combatin pelastus. Vaikkakin, hätäisenä kun en myyjä odottanut avuksi, taisin ottaa liian ison ympäryksen..Hyvät silti :D

Jaana

Itellä on kans suht isot tissit, jonka takia urheiluliivien ostaminen on ollut vaikeeta. Ne kun ei yksinkertaisesti tue yhtään! Mut sit mun kaveri vinkkas noista liiveistä, ja olihan ne pakko kotiuttaa! pompin tasajalkaa mut silti pysyy tissit siellä missä pitääkin!

Eikun

Hei, onko liian henk.koht kun kysyn että minkä kokoiset liivit ostit? Itselläni on nuo samat liivit, ja ovat parhaimmat mitä olen koskaan käyttänyt, ja kokokin pitäisi olla oikea, huom. on ammattilainen mittaillu, mutta silti HEILUUHEILUU :D ympärys on pienin mahdollinen vielä! Oon varmaan sit joku luonnonoikku, kun ei edes nämä tue tarpeeksi :----------D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Apua taidat tosiaan olla luonnonoikku :D Minulla on ympärysmittaa 65 ja jo se pelkästään laittaa minut niin purituksiin että liikkumisvaraa tavaralle ei kyllä jää mihinkään suuntaan!

Maajo

Mulla kans noi ylävasurin liivit ja on aivan huiput! Ei tartte juostessa miettii repeekö pallerot kehosta irti vai ei :D

saaa

mistä normaalisti liivejä löydät, siis normaaleja rintsikoita?:) tiedän tiedän, tätä on kysytty varmaan niiiiiiiiiin monesti aikasemmin mutta kun tarvisin kovasti vinkkiä sillä olen kokoa n. 70dd ja ei löydy MISTÄÄN hyviä ja edes sinnepäin olevia :s

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen melko laiska etsimään suomesta niitä (juurikin tuon takia että ympärysmittaa 65 tai edes 70 on mahdotonta löytää ja ne vielä yhdistettynä siihen isoon kuppiin niin heippa!)
Eli hamstraan sitten ulkomailta :) mm. Victoria's Secretiltä viimeksi aika ison läjän.

tipa

Itselläni on myös harvinainen koko. Olen käynyt esim stockalla sovittamassa monen merkin liivit (kalliidenkin), merkitsen koon ylös ja sitten tilaan sopivan kokoiset/malliset/väriset netistä, vaikkapa asokselta.

Ostaisin liivit mielelläni myös normisti kaupassa, mutta koossani on usein tasan kaksi vaihtoehtoa, joko sellaiset puuteriset mummoliivit tai sitten jotkut randon muuten vain rumat.

Vierailija

Löytyyhän noita. Oma kokoni on 70 E tai F, ja niitä löytyy kunnon alusvaateliikeistä. Esim. Marlin Dekkersin liiveistä löytyy ihania.

Hmm

Onks noi kuvat lavastettu vai treenaatko siis pelkässä topissa? Ja jos et, menitkö lavastuksen ajaksi kuitenkin pelkässä alusvaatteessa salille? :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

:D Tuo sali on tuossa meidän yläkerrassa eikä siellä käy kukaan muu koskaan paitsi me. Eli siellä voi treenata huoletta vaikka yöpuvussa jos halajaa. Normaalilla salilla en kuitenkaan pelkässä urheilutopissa ihan oleskelisi :)

myy

Saanko udella menikö sinulla noista kaksista liiveistä sama koko? Multa löytyy toi toinen malli ja tekisi mieli tilata ulkomailta vielä toiset ja pohdin että uskaltaisinko ottaa eri mallin...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram