Jonkin aikaa sitten sain sähköpostia missä kyseltiin olisinko kiinnostunut lähtemään pienelle pressimatkalle Turkin Bodrumiin. Jos muistatte mitä mietin melkein vastaavassa tilanteessa Singaporen matkan kohdalla, niin voin kertoa, että aika samoilla linjoilla mentiin. Ei sitä kohauta olkiaan ja näpyttele takaisin, että ”joo, voinhan mä”. En ainakaan minä. Minä nauran, hyppelen, taputan käsiäni ja alan automaattisesti puhua itsekseni kuinka paljon minä todellakin haluan Turkin matkalle.
 


Erityisen innoissani olen siitä, että kaupunki on juuri tuo Bodrum. En ole koskaan käynyt siellä, mutta olen kuullut ja lukenut paikasta paljon hyvää.  Kaunis satamakaupunki, valkoisine taloineen ja isoine veneineen. Historiallisia nähtävyyksiä, basaareja, ravintoloita, veneretkiä, rantakatuja, aurinkoa, yöelämää! Bodrum on myös monien paikallisten suosima lomakohde ja sehän on aina hyvä merkki :)

Mutta, tämä kaikki nähdään (ja kuvataan) ihan pian. Kohta ollaan jo siellä. Matkaan lähdetään jo ensi perjantaina ja takaisin saavutaan tiistaina.

 

Reissun suurin bonus on kyllä muuten matkaseura! Upeita tuttuja blogikollegoita matkalla peräti neljä mukana.
Ihan mielettömän hyvä fiilis tästä ja kaikesta muustakin ylipäätänsä. 

Aika onnekas tyttö.

 

 

Kuvat: Pinterest

Kommentit (11)

amanda

Voi että, miten ihania kuvia olet postaukseen löytänyt!
Olen lähdössä mieheni kanssa muutaman viikon kanssa bodrumiin, olisi ihana kuulla sinulta kokemuksia tuolta :)

Hauskaa matkaa!

Miaminttu

JEE! Julian matkakuvia!! :D Ne on ihan parhaita :) Olen niin hiljainen kommentoija, että nyt kun kerran kommentoin, niin toivotetaan tässä samaan syssyyn sitten hauskaa matkaakin :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla että matkapostaukset on mieleen, lupaan taas olla kameran kanssa ahkera ja kiitos paljon, olen varma, että matkasta tulee kyllä hauska :)

Tuli

Voi että, mahtava juttu! Kauniilta näyttää, jään innolla odottelemaan tunnelmia paikanpäältä! :)

Heidi

Ihanaa matkaa sinulle :). Laitathan hyviä vinkkejä bodrumiin? Missä kannattaa käydä? Shoppailu vinkit kiinnostaa aina :). Me ollaan parin viikon viikon kuluttua menossa kossille ja suunniteltiin päivän reissua bodrumiin.

kapeee

Kiitos ihanasta blogista. Tänne on niin mukava tulla kurkkimaan kuulumisia, kun kuvat ovat todella laadukkaita ja tapasi kirjoittaa vie mennessään. Olet myös ihanan vilpitön ja osaat arvostaa etuoikeutettua asemaasi päästä kokemaan asioita :) Ja hyvä niin, koska olet tehnyt paljon töitä sen eteen. Hyvää reissua sinulle ja nautihan myös suomen kesästä :) <3 terkuin: ekan kerran kommentin jättävä :)

Aino

Ihanaa saada taas sulta matkakuvia! Ne on näistä sun täydellisistä kuvista kyllä kaikkein ihanimpia! :) <3 Kun niitä kattoo, tulee ihan epätodellinen olo ja niitä vois tuijotella vaikka kuinka kauan! :D
Hauskaa matkaa! :)

Saara

Moikka! Mä olen ollut Bodrumissa viime kesänä ja aivan ehdoton Turkin helmi, en lähtisikään ko. maahan muualle. Bodrum on turkin riviera, jos voi sanoa: paljon paikallisia ja hieman ns rikkaampaa aluetta. Missään ei ole sisäänheittäjiä niinkun esim alanyassa kyllätymiseen asti. Kaikkialla on siistiä ja kaunista. Suosittelen ko. kaupungin markkinoita; todella hauskat! :)
p.s: kreikan puolelle kos:ille bodrumista pääsee lautalla n. 10e hintaan, kannattaa kokeilla!

http://iwannabuyit.blogspot.fi

Emmi

Moikka :) muistan sun joskus maininneen että oot laittanut hampaisiin laminaatit? Itse oon suunnitellu myös ja ajattelin osaisitko suositella jotain paikkaa? :) onko sulla moneen hampaaseen laitettu? Mietin riittäkö esim. Neljä ensimmäistä vai täytyykö aina laittaa kaikki näkyvät hampaat? Ootko ollut tyytyväinen tulokseen? Kiitos jo etukäteen!

Linda

Olin siellä viime syksynä, ja se on aivan mahtava paikka! Ihmiset ovat niin ystävällisiä ja Bodrum on todella kaunis kaupunki.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram