Farkkushortseja ei ole tänä kesänä paljon päällä näkynyt. Ehkä kerran - villi veikkaus, että kaksi.

En usko sen johtuvan edes säästä. Uskon sen johtuvan siitä, että ne ovat aina jotenkin hieman hankalat. Jostain kohtaa ne aina puristaa, kiristää, nousee, tai on liian löysät. Miksi ne eivät koskaan istu.

 

Mistä ihmeestä löytää hyviä farkkushortseja?

 

 

 

 

Takki - Lindex
Toppi - H&M
Shortsit - Tommy Hilfiger
Kengät - Mango
Aurinkolasit - RayBan
Laukku - Chanel

Kuvat: Kira Kosonen

Kommentit (14)

Lara

Aamen! Oon niin samaa mieltä, ne ei pysy millään paikallaan! Oon aatellu et mun kroppa on syypää siihen ettei ne istu mutta ehkä tää on universaali ongelma ;)

Erika

Hyviä farkkushortseja ei löydy, mutta hyviä farkkuja löytyy. Itse leikkasin kesän alussa kaikki vanhemmat farkut shortseiksi, ja nyt on maailman mukavimmat, mutta myös tyylikkäät pöksyt ;)

Sonvas

Mulla on kans maailman suurin ongelma löytää farkkushortseja! Yritän aina kokeilla, kun nään jotku kivat ja toivoa parasta.. Harvoin tärppää, mutta kyllä niitä on kertynyt sieltä sun täältä :)
Tosi kiva asu!!

http://sonvas.blogspot.fi

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep, todella harvoin tärppää ja minulle käy vielä niin, että ne oat sen muutaman kerran ok, mutta pesussa kiristyvät tai jotain ja sitten ei enää istukaan :D

Janina

Oon yrittänyt noita aurinkolaseja yrittänyt katella ties mistä netistä mut ei vaan nappaa. Muistatko mikä ton mallin nimi on jos sitten löytyisi. Noi on aivan ihanat aurinkolasit, en saa niitä mielestäni!! :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram