Tänään olen ollut onnekas tyttö. Kaiken tuon juhlimisen, niiden lukuisien drinkkien, sankan tupakansavun ja kahdeksaan asti aamulla valvomisen jälkeen minulla ei ole lainkaan pahaa oloa. Minulla on ihan täysin normaali olo. Hämmentynyt hieman ja ehkä jo vähän väsynytkin, mutta normaali.
Olen epänormaali.

Laivalla meno oli yhtä kahjoa kuin ennenkin enkä ole muuttanut mielipidettäni tuon paikan hehkeydestä, mutta hauskaa meillä omalla isolla porukallamme oli. Vähän liiankin kun illan saldona oli mm. yksi mystisesti murtunut käsi.

Nyt vedän villasukat jalkaan, keitän kattilallisen riisipuuroa ja alan katsomaan X factoria.

Kommentit (29)

Joyina

Voi että mä niin tykkään sun blogista. Kivaa ja aitoa tekstiä:) oot kunnon eyecandy -bloggaaja ;)

Vierailija

Pari päivää sit ton samaisen tunikan hinan aleista bongasin ja heti tuli mielen sinä!:D
Ja nyt sitten postaat siitä, hauska sattuma.

anne

hei julia, joko olet löytänyt ylipolvensaappaasi? minulla nimittäin löytyy samat topshopin saappaat kun yli polven ja ymmärryksen-postauksesi kolmannen kuvakollaasin tummahiuksisella ruotsalaisbloggaajalla :) saappaat ovat lähes käyttämättömät ja kokoa 38, olisivatkohan ne edes jonkin verran sellaiset mitä olet etsimässä? :D itselläni niitä ei vain ole tullut käytettyä paria kertaa enempää ja olen ajatellut myydä ne eteenpäin, ja törmäsin juuri tuohon saapaspostaukseesi joten ajattelin kysäistä :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi oletpa ihana! Löysin kuin löysinkin ne unelmieni saappaat. Ne ovat jo tulleet, mutta kiikutin ne suutarille kavennukseen (ylläri että pohkeista olivat isot) Muuten aivan täydelliset.

henriikka

Hei! minä täällä myös etsin täydellisiä ylipolvensaappaita, ootko vielä myymässä omiasi? ja jos oot niin saako parempaa kuvaa ja paljonko ois hinta? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Onhan se. Olen ilmiantanut tuon profiilin varmaan kolmesti aikaisemminkin, mutta kummasti se vain pysyy siellä! :(
Ihania olette kun tulette kertomaan näistä aina minulle. Kiitos :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram