Koska tältä päivältä niitä ei heru. Eilen oltiin juhlimassa ja krapulassa minä näytän Dark Angel- sarjan Joshualta. Kyllä. Enkä, edes liioittele paljoa. Huomasin yhtäläisyyden kerran kun olin ollut vähän ulkona, tullut kipeäksi ja silmätulehduskin vaivasi. Tukka oli rasvainen, silmäluomet turvonneet, nenä tukossa ja ilme ankea. Se oli Joshua.

Tässä teille siis aamiaista Carusellissa, drinkkejä Patronassa, Leina, minä, mopsi, Nanson muotinäytöstä ja puunlehtiä olkaa hyvät.

 

Kommentit (13)

eve

ihania kuvia :) voi kun leina alottais myös blogin! ootko kysynyt mitä mieltä hän on ideasta? :)

Erika

Voi että kun ootte molemmat niin kauniita!:) Toi Leina vaikuttaa niin kauheen mukavalta tyypiltä että olis niin kiva jos seki alkais blogia pitään =) Sen asutki on niin nättejä! Yritä nyt saada sitä houkuteltua mukaan tähän bloggailuun;DD

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niin olisi :) Olen kyllä kertonut, että lukijoita ainakin riitäisi. Noo, ehkä vielä joskus. Ilmoitan kyllä heti jos tämä ihme tapahtuu :)

Mara

Ohlalaa, ihanan kesäinen päivä teillä takana! Todella mukava tapa rentoutua kiireisten päivien jälkeen tämän blogin parissa. :-) Kiitos! Nyt mun on myös ihan pakko udella; osaisitko suositella hyvää hammashoitolaa hammaslaminaatteja harkitsevalle??

Ihanaa viikon alkua Julia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram