Lähdettiin yksi päivä Saaran kanssa pienelle skootteriajelulle. Kierreltiin kiemurtelevia teitä ylös alas kukkuloilla minkä varrella kökötti toinen toistaan isompia taloja. Teki mieli kurkkia kaikkiin sisään ja katsoa mitä ne pitävät sisällään. Olen mm. Melko varma että Saaran naapureiden uudessa talossa on yökerho sisällä ja toisessa elokuvateatteri.

No, pidin uteliaan pääni kuitenkin porttien ulkopuolella ja tyydyin vain hidastamaan pientä ajoneuvoani niiden upeimpien kohdalla.
Lukuisia kerroksia, isoja ikkunoita, pitkiä terasseja, uima-altaita, leijonapatsaita, pylväitä, portteja, porscheja pihoilla. Mitäköhän nämä ihmiset tekevät työkseen? Mitä noin isolla talolla tekee? Viihtyisikö siellä edes? Tuli hetkeksi jopa ikävä omaa rikkinäistä sohvaa hieman ylihintaisessa vuokra-asunnossamme. Oma koti on aina paras koti. Lomakoti Etelä-Afrikassakin kyllä tosin myös kelpaisi – sitä ei voi kieltää.

Kelpaa tosin enemmän kuin hyvin "lomakodikseni" tämä Saaran ja Ryanin muumitalokin. Aloin kutsumaan tätä taloa muumitaloksi koska ovet ovat aina avoinna - tai siis visusti lukossa, mutta idea on sama jopa lukitun tuplaoven takaakin. kaikki ovat tervetulleita.

Hillopurkkien tilalla on tosin vain hyviä Etelä-Afrikkalaisia viinejä ja huuliharppu vaihdettu kitaraan, mutta vilskettä välillä riittää ja grilli on aina kuumana.

Nyt muumitalo on hieman hiljentynyt ja sitä asustaa vain meidän suomalainen viiden hengen ryhmämme. Ryan on palannut töihin ja niin on suurin osa heidän ystävistäänkin.
Meillä on onneksi edessä vielä vaikka mitä hauskaa! Viinitiloja, safaria, toivottavasti vähän varjoliitoakin. Katsotaan mitä kaikkea keritään vielä kokeilla :)

Kommentit (22)

Satu

Miten turvallisena lomakohteena pidät Etelä-Afrikkaa? Taisi olla listattuna yhdeksi vaarallisimmista lomakohteista jossain Iltalehden listauksessa... Riippuu varmasti paljon alueesta?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Alueesta riippuu eniten. Kapkaupunki on mielestäni aika turvallinen kun käytää maalaisjärkeä eikä seikkaile missään syrjäseuduilla :) Uskaltaisin tulla tänne naisena yksin kyllä matkustelemaan jos sellainen tilanne tulisi.

hahh

Juu kokeillaan uudestaan ; varo, aion pölliä tuon ihanan pitsimekkosi jos saan mahdollisuuden :D

JK

Täytyy nyt kyllä vihdoin sanoa.. en oo varmaan ikinä ollut kateellinen kellekkään, mut SÄ ja SUN elämä, vaihtaisin millon vaan, hahah :) Mukavaa loman jatkoa!

Veera

Apuaaaaaaaaaaaaaaaa! Mä jo ajattelin, että kenen blogin oon "unohtanu" (en vaan voi ymmärtää, että millä järjellä, kai toi syksy/talvi sekoitti pään), mutta nyt täällä taas. ihana päästä lukemaan juttujasi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram