Sama asu, eri värimaailma ja unettomat yöt jatkuu.

Yksi yö olin niin kyllästynyt pyörimään sängyssä ja laskemaan lampaita, että päätin kokeilla Lindan kikkaa – katsoa youtubesta unihypnoosivideoita.
Hiljaa kaivoin kännykän esiin, etten herättäisi Lauria ja valitsin ensimmäisen videon minkä YouTube minulle antoi. Spiraaleja, liikkuvia kuvioita, tuijotin ja tuijotin, meni varmaan minuutteja, useita! Lopulta silmäni alkoivat väkisinkin vaipua kiinni ja olin ihan rentoutunut, kunnes! Pelottavan manaaja lapsen naama lävähtää ruutuun, kännykkä lentää kaaressa, minä kiljun kurkku suorana ja Lauri heittäytyy unenpöpperöisenä päälleni, kuin suojellakseen minua juuri alkaneelta maailmanlopulta.

Ei hätää, ei hätää mä olen tässä Lauri hokee unissaan, mutta vastaan järkyttyneenä vain, että siinähän olet, mutta mun puhelimessa on manaaja!

Poikaystävä kääntää kylkeään ja minä noukin peloissani kännykän pimeästä. Samperin pilavideo, inhoan niitä. Olin vielä tarkistanut hypnoosivideon lopun juuri tällaisten jekkujen varalta, mutta ilmeisesti en ollut katsonut aivan viimeistä sekuntia.
Olen niin säikky niille. Siis sydänkohtaussäikky.

 

Arvatkaa sainko unta tämän jälkeen. Kaiken lisäksi olin varma, että manaajalapsi oli teleportannut itsensä puhelimestani sänkyni alle ja kurkkaisi sieltä heti sillä sekunnilla kun sulkisin silmäni.
Piti pitää itsellensä oikein sellainen viiden minuutin ”älä ole tuollainen urpo” puhe ennen kuin pystyin taas rauhoittumaan ja alkaa laskemaan niitä lampaita. 

 

 

Seuraavan videon minä tarkistan kyllä kunnolla ja kokeilen vielä uudestaan! Kikka vaikutti kuitenkin alkuun niin hyvin toimivalta.

 


Pipo - Pöllitty Laurilta
Takki - Nelly, Medley
Paita - HM
Housut - BikBok
Kengät - DinSko
Laukku - Alexander Wang 


Kuvat: Eevi

Kommentit (34)

Miaminttu

Voi vehnä! Mäkin niiiiiin inhoan noita videoita, koska tosissaan säikähdän ihan sikapahasti paljon pienemmästäkin. Muistan kun ekaa kertaa moiseen törmäsin, niin siinä meni useampi minuutti, kun poikaystävä yritti hyssytellä minua kun vaan itkin ja tärisin ja pelkäsin, kun se säikähdys oli ollut niin paha ja totaalinen :D Nykyään jätän monet videot katsomatta, jos niissä on vähääkään mitään epäilyttävää. Viime vkolla esim. törmäsin videoon, jonka nimi oli raflaava tyyliin "I dare you won't be able to look me in the eye for 15 secs". Jäi katsomatta. Ihan varmasti olis 10 sekunnin kohdalla tullut joku tuollainen julmakuva-lävähdys nenän eteen, jotta 15 sek silmiinkatsominen olisi ollut sula mahdottomuus!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Säikähtäminen on kauheeta! Välillä ihan oikeasti pelkään, että sydäri tulee :D

Minä taas katsoin tästä seuraavana päivänä instagram videon, missä ystäväni oli koiran kanssa lenkillä ja videon lopussa söpön koiran jälkeen ruutuun lävähtää tämä sama manaajanaama! Inhottavaa ja nyt olin ihan varma, että manaajanaama piinaa minua ikuisesti :D

S

Hyi kauheeta! Ihmiset on ilkeitä. Mä oisin todellakin saanu sydärin vielä, kun yksin nukun. Ihan ilman manaajiakin joskus pelottaa pimeässä. :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mietinkin juuri silloin, että onneksi en ollut yksin! En olisi nukkunut ehkä koko yönä. Ärsyttää kun pitää olla näin ihmeen säikky!

Laura

oon joku ikuinen romantikko ja vaikka luenkin vaan sun blogia niin jotenkin silti kaikki ne kuvat mitä täällä on susta ja Laurista ollu ja miten kirjotat aina teijän jutuista ni saa mun sydämen joka kerta sulamaan ! :D <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hmm, vaikea sanoa! Kyllä se melko lämmin on, mutta ei pakahduttavan kuuma. Ja sopiihan se sitten taas syksymmällä jos nyt ilmat liian äkkiä lämpenee :)

node

Hyi :D Mä aloin kans ekalla (ja toistaiseksi vikalla...) kerralla hysteerisesti itkemään kun joku meni näyttämään mulle manaajavauvan hyökkäysvideon! Nykyään olen tosi tarkka mitä videoita katson, ehkä just ja just jotain kissanpentuvideoita. Harvoin niitäkään. Minkä sille voi jos on herkkä :,)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

pysytelkäämme siis kissanpentuvideoissa :) Sellaiset kun vielä manaajapilattaisiin niin tulisi kyllä täältäkin itku!

-S-

Voin niin samaistua tuohon! En ole hypnoositarkoituksessa kattonut videoita, mutta muutaman kerran jotenkin erehtynyt katselemaan youtubesta jotain videota, johon on sitten lopuksi laitettu tuo hiton manaajalapsi kirkumaan! Monesti oon meinannut lyödä takaraivon lattiaan kun työnnän itseni tietokonepöydän ääreltä pois ikäänkuin paetakseni tuota kamalaa lasta :D Syke nousee siltä istumalta todella korkealle ja se tuntuu niin inhottavalta. Puhumattakaan kylmänhien tunteesta otsalla. Siinä kestää hirveen kauan, että ns. palautuu normaaliin olotilaan. Joskus taidettiin poikaystäväni kanssa yhdessä katsoa joku "mielenkiintoinen" video, keskityttiin molemmat aivan täysillä ja sitten.. Kiljuimme (okei, hän "karjaisi" :D) molemmat ja heittäydymme taaksepäin samalla toisiimme tukeutuen - hirveää, mutta jälkeenpäin osattiin jo nauraa tapahtuneelle.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahaha (anteeksi), mutta kuvailemasi tilanne tosiaan on aika hauska :D
Minäkin aina pelkään että säikähtäessäni loukkaan itseni, tai jonkun muun! Reaktioni kun voi olla mitä vaan! :D

Vierailija

Voi kamala - ja anteeksi :D Haha! Ens kerralla kysy multa niin neuvon sulle oikean pätkän ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, ei mitään muru - manaajavideot ei oo sun vika :D Joo lista hyvistä pätkistä kiitos :) Se tepsi (alkuun) niin hyvin!

Jenna

Ei saisi nauraa, mutta mielikuva nostaa vähintään hymyn huulillle. :D Suloinen reaktio Laurilta. :)

sohvi

Hahhah .Kiitos nauruista :D
Itsekin joskus nuorena törmänny noihin manaajapätkiin. Missä lie sivulla surffatessa törmäsin linkkiin, jossa aiheena oli maisemakuvia x 2, joista piti etsiä viisi virhettä. Siinä sitten naama kiinni ruudussa virheitä etsien, kunnes se pirun muija lävähtää ruutuun ja vielä kuuluu kaamee kiljahdus kajareista. Ei ssssaaaataaa... sitä omaa kiljumisen määrää. Taisin tippua tuoliltani ja lyödä jalkani tietokonepöytään. Ah. Ihanaa :')

Sofia

Voi ei! Mä kans vihaan noita tollasia videoita, meinaan saada aina kunnon köntsähalvauksen jos joku manaajalapsen naama ilmestyy ruutuun :(( Yks vinkki, miten noilt voi välttyä: jos vähänkään epäilet, et oot kattomassa pelästysvideota, laita se HETI pauselle ja lue videon kommentit! Ja yleensä ihmiset antaa sille videolle disliken, jos on tollane video kyseessä :) On toiminu mulla ja pelastanu monelta sydänkohtaukselta!

Anniina H.

Hei, jos sulla on nukahtamisongelmia ni oletko kokeillut melatoniinia?:) Luokitellaan ravintolisäksi ja toimii!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram