Nappasin eilen kaupungilla viilettäessäni paikasta toiseen nopeasti mukaani uuden huivin. Oli niin kylmä. Illalla puolestaan oli jäätävän kylmä ja minä sentään istuin silloin kotisohvalla viltin alla. Parvekkeelta kävin tähyilemässä muutamia ilotulituksia, mutta siihen se sitten jäikin. Uutisissa mainostettiin intiaanikesästä. Lämpöaallosta mikä vielä tulisi, niinkö?

Huivi GinaTricot Malin scarf 9,95

Kommentit (8)

Elena

Sääennusteet ovat tänä vuonna olleet pelkkä suuri vitsi.. Aina menee ihan päinvastaisesti kuin mitä luvataan :D

Mirre

Näyttääpä hienolta - jälleen kerran! :) Nainen, sulla on kyllä upea kroppa! Itsellä on ollu pientä taukoo netin suhteen, kun muutin. Nyt kuitenkin sain mokkulan ja kivaa päästä taas katselemaan postauksis. :)

Heidi

Ihan totuuden nimissä pakko sanoa, että olet kyllä omalla listallani parhaita bloggareita. Ei vaan ne (upeat) kuvat, mutta kun sulla on niin hyvä sekä rento tyyli kirjoittaa postauksia, se koukuttaa tätä äitiä. Joskus myös rattaita työnnelessä meinannut sanoa moikat, mutta hui, ujostutti! Kiitos, kun kirjoitat tätä kivaa blogia hyvillä meiningeillä!

Jassuo

Tykkään nii kovi blogistas, juttujas on mahtava lukee ja pukeutumistyylis on niiiin upea!:) ihan kyllä lemppari blogeja tää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017