Poronkäristystä. Sitähän Ryanin piti saada viimeisenä päivänään.
Valitettavasti vain kaikki ravintolat, missä olisin halunnut poroa Etelä-Afrikkalaisten vieraideni syövän olivat sulkeneet ovensa heinäkuun ajaksi.
Päädyimme sitten minnekäs muuallekaan kuin turistiravintola Savottaan. Eikä sieltä edes saanut käristystä, piti tyytyä poron sisäpaistiin.

Savotassa istuimme ravintolan tunnelmallisella sisäpihalla. Juuri ihanteellinen paikka viettää lämmintä iltaa ja nauttia raikkaasta ilmasta kun edellisenä päivänä ilta oli ehkä venynyt hieman pitkäksi ja olo oli hieman levoton. Tarjoilija vielä vitsaili meidän krapulastamme, Saara tanssi humppaa ja minun pääni oli räjähtää taustalla kovaa soivasta suomimusiikista.

Vaikka olo oli kyllä mukavan kotoisa ja palvelu rentoa, niin ruoka ylsi valitettavasti vain ihan hyvää- tasolle. Eikä ihan hyvää riitä siihen miten paljon annoksistamme pulitimme. Aivan täysin ylihinnoiteltu ravintola, mutta tulipahan sekin testattua.

Alkupalalautanen 22 euroa, lohikeitto 16 euroa, poron sisäpaisti 28 euroa ja olut 8 euroa. Noista numeroista viis, jos olisin saanut ihanan ruokaelämyksen, mutta mielestäni sain vain todella tavallista lohikeittoa ja kalliin laskun.

Kommentit (12)

L

Miksette menneet Sea Horseen ? Mielestäni siellä on hyvä hinta-laatusuhde ruualla ja vien sinne aina ulkomaiset syömään :) Tosin en tiedä saako sieltäkään poroa..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei saa poroa :(
Olisi varmasti jostain muualtakin kuin savotasta kyllä saanut, mutta näin meni nyt tällä kertaa :) Onneksi poro oli kuitenkin Ryanin mielestä hyvää.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

ah, aivan. Olinpas hölmö :D Kyllä hinnat olivat per henkilö. Alkupalalautanen tosin oli tarkoitettu 1-2 hengelle. (mutta se ei edes ollut kovin iso).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram