Hei sohva, pitkästä aikaa. Välillä istun tässä hävettävän monta tuntia ja silloin kun en ehdi tulee sitä ihan ikävä. (Vaikkakin inhoan edelleen tätä sohvaa yli melkein kaiken). Minulla on tässä kuitenkin oma bloginurkkaus- isomman sohvan oikeassa nurkassa. Aluksi Lauri jaksoi yrittää siirtää minua ja läppäriäni pikkusohvalle, mutta tämän nyt vain valitettavasti heti alusta lähtien koin enemmän omakseni. Aina ei mene nallekarkit tasan.

 

Copy pastasin juuri Nellyn lahjakortti arvonnan 843 kommenttianne randon.org sivustolle ja tällainen pääsi ykkössijalle tällä kertaa:

"Köyhyyden kurjistamana minulla ei ole varaa aitoihin Jeffrey Cambeleihin ilman apua, ja koska kehuit ne hyviksi tälläiselle korkomursulle joka kompuroi jo viiden sentin pikkukoroilla, niin tottahan ne pitäisi kotouttaa. Olen hymistelly sekä mustien, että niiden pitsisten perään kuin orpolapsi karkkikaupan edessä."

Toivoisin voivani avittaa kaikkia muitakin lahjakorteilla, mutta jostain syystä nellyltä ei liukene yhdellä kertaa kovin montaa (sataa) lahjakorttia. Aika tylsää sanoisinko.
Jokatapauksessa onneksi olkoon Nina, olen lähettänyt sinulle sähköpostia.

 

 

 

 

Nelly.com

 

Kommentit (20)

Nina

Huomioimatta sitä, että taisin arvontapostauksessa tarjota väärää sähköpostia, niin HURRAA, tästä hurjemmin ei päivä voi alkaa! Ja minulla ei muka ikinä käy tuuri! Toisaalta huolestuttaa, lähteekö päivä tästä vielä paranemaan vai onkohan suuntana sittenkin alamäki?

Olen muuten tänä vuonna nähnyt valkoisia bleisereitä joka blogissa. Joko kyseessä on bleiserivallankumous, tai minulla on alitajuntainen bleiseriseula jonka perusteella olen seurattavat blogini valinnut. Hmm. Kuitenkin, hyvältä näyttää, hillitty asu ja ihanat värikkäät sandaalit.

xoxo Nina

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hienoa, että huomasit kuitenkin täältä lukea voittaneesi :) Sain sähköpostisi (ja oikean osoitteen) Laitan kohta lahjakorttisi tulemaan :)

Senja

moikka julia!

mä semmosta kyselisin, että millä ohjelmalla teet kollaaseja? ite käytin ennen piknikiä, mutta se lopetti. en ole löytänyt mitään hyvää ohjelmaa tilalle, olisiko siis vinkkejä?

kiitos jo etukäteen kaunokainen!

Krista

Mistä tuo valkoinen blazer on? :) Itse ostin Ginasta joskus ja siinä on aika massiiviset olkatippaukset :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minä aina vähän vieroksun olkatoppauksia. En tiedä miten niihin en ikinä totu :D Bleiseri on Stradivariuksesta.

Kenkämyyjä

Oot kaikin puolin ihana, mutta sun kengät taitaa olla kokoa liian pienet, kun sun varpaat tulee niistä yli!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha :D Voipi olla, seuraava koko olisi kuitenkin ollut taas liian iso :( Mukavat nämä kuitenkin ovat jalassa, joten mitä nyt pienestä.

malinka

Ota kuva sun bloginurkkauksesta, me haluamme nähdä! Ja onnittelut arvonnan voittajalle.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Siinä on sohva, minä ja tietokone. Oikealla hylly, missä on kaikki paperit ja kalenterit. Myös kamera tarvikkeet ym löytyy lähettyviltä. Useimmiten myös viinilasi, tai vähintäänn kasa ruokaa. :D Ei sen kummempaa.

Senja

Ompa herkku toi valkoinen bleiseri! Itse olen samanlaista etsinyt mutta tuntuu että kaupassa ne näyttää jotenkin "ei-hyvin-istuvilta" vaitai onko vika mussa :D
Ihana tuo vasemmanpuoleinen musta jumpsuitti, pitää alkaa kyttämään pienempiä kokoja :) mä pystyn viimeiseen saakka välttämään nellyn ja asoksen sivuja mutta sitten se repsahdus tapahtuu aina kun blogeista bongaan kaikki ihanuudet ja päädyn klikkailemaan ne ostoskoriin :D damn you bloggers :D HAHA!

Sohvi

Hei, onko noilla kengillä hyvä kävellä? Itsekin oon noita havitellut mutten vielä oo raaskinut ostaa! Ois kiva tietää sun mielipide niistä :)

lila

Hei !! Vitsin ihanat nuo biancon kengät ! Kaveri kehui noita niin mukavaksi, että aattelin ottaa ihan kesän käyttökengiks beiget ja sitten väripilkut metsästää helsingistä !!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kaverisi on oikeassa :) Minäkin olisin halunnut beiget, mutta nehän olivat ihan loppu jokapuolelta tietysti.

lila

Ooihh tänään sain ne beiget <3 sori muut kenkäni : teille ei taida olla tänä kesänä käyttöä!

Maiu

Hei, aivan ihuna tuo sinun asu! Sulla näyttää olevan tuolla valkoisen topin alla Ginan Cailyn bandeau. Kuinka hyvin se pysyy sun mielestä päällä arkikäytössä? Arvoin tänään sovituskopissa, et kuinka se toimii jos rinnat eivät ole aivan olemattomat (D70).. Jos jotain pientä arviota osaisit antaa. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram