Olin jo monen monta kuukautta sitten Nanson muotinäytöksessä. Siellä lavalla käveli Nanson ja muutaman suunnittelijan yhteistyön tuloksia, mm. Katri Niskasen luomuksia. Kyseessä oli kevään 2013 mallisto ja muistan kuinka silloin kevät oli niin kaukainen haave vain. Taisi olla joulukuu.


Kun saavuin Meksikon matkaltani, odotteli minua postissa muotinäytöksessä tuolloin valitsemani Katri Niskasen ja Nanson Waves malliston Salli-mekko.


Myönnettäköön, että aluksi hieman epäilin sopisiko mekko minulle ollenkaan. Myönnettäköön vielä se toinenkin seikka, että kun lähden ostoksille, Nanso ei ehkä ole ihan se päällimmäinen kauppa mielessäni.


Myönnän, että Nansosta tulee mieleen aikuiset.
Mutta minähän olen itsekin jo aikuinen.
Sen verran aikuinen, että tuntui ihanalta pujahtaa ryhdikkääseen viskoosi-polyamidi-elastaani Salli-mekkoon perus GinaTricot vaatteiden keskeltä.


Waves malliston kuvaillaan koostuvan piristävistä arjen pelastajista.
Salli-mekostani pirteys on ehkä kaukana, mutta yhdyn täysin tuohon arjen pelastajaan. Yllättäen kun tästä sopivuudestaan epäilemästäni mekosta on tullut paljon käytetty arkimekko. Se tuntuu kulkevan kanssani aina milloin kaupungilla, tapaamisilla ja illallisilla.
Sellainen helppo valinta.Sainpas tekstini nyt kuulostamaan erityisen mainokselta (toisaalta sitähän se tavallaan onkin, koska mekon sain ilmaiseksi), mutta tahdon kertoa teille, että millään tavoin minua ei velvoitettu siitä kirjoittamaan ja että
saatuja tuotteita on paljon, mutta olen niistä melkoisen nirso kirjoittamaan.
Haluan ehdottomasti pitää sellaisen linjan, että kirjoitan vain niistä mistä erityisesti pidän ja niistä mitkä jäävät ns. käyttööni. Sellaisista mitä suosittelisin ihan yhtälailla ystävilleni, tai äidilleni.
Tai itse asiassa olen melko varma, että tuotteet mistä kerron teille käyvät läpi vielä tiukemman seulan. Oli se sitten saatu tai itse ostettu. 

Kommentit (13)

Veera Einola

Aivan ihana mekko! Ei näytä yhtään perusnansolta! :D tähän vois yhdistää jotain värikästä? Mustan kanssa nyt sopii kaikki! Mikä on sun lempiväri näin kevään tullen? :)

t. Veera

veeraeinolanelamaa.blogspot.com

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olet oikeassa :)
Hmm, minulla ei ole niinkään lempiväriä. Huomaan kallistuvani aina vaan ruskean sävyihin. Shamppanjasta konjakin väriin :D

Kevään myötä pitäisi kyllä irrotella enemmän niden värien kanssa. Ehkä sähkönsininen, roosa, tai persikka!

KK

Pidän todella tylistäsi kirjoittaa, ja nimenomaan siitä, ettei mainosta koko ajan ja ihan kaikkea! Olet ihana poikkeus lukemattomien "mainos" blogien joukossa. Ei uskoisi, että teet tätä työksesi koska niin rento on tapasi kirjoittaa!

vj.

Mitä kokoa mekkosi on? Olen haaveillut Sallista jo kauan...... ohh se on täydellinen.

miumau

en yleensä lue indiedaysin blogeja ja vielä vähemmän muoti/fashion/lifestyle tyyppisiä blogeja mutta sinun blogiasi rakastan ja en voi lopettaa lukemista. itse olen aika poikatyttö eikä meidän arvomaailmamme välttämättä oikein kohtaa mutta kirjoitustyylisi ja elämänasenteesi ovat mahtavia! kiitos hienosta blogista, tämänlaisia ihanuuksia on vain harvassa :-)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No, tuohan oli nyt ihan mieletön kohteliaisuus! Meitä on niin moneen lähtöön, että mielestäni on suuri rikkaus jos minulla on lukijoita laidasta laitaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat