Mukavaa vappua kaikille!


Heräsin tänään hieman myöhässä. Itse asiassa join vasta juuri aamukahvini ja yritin siinä samalla kuvailla teille meikkipostausta. Olin siinä surkea.
Miten meikkiblogit onnistuvat tässä päättömässä touhussa niin usein? Paremmalla tuurilla tallennan kameraani loisto kuvan jostain saimaannorpasta ylittämässä suojatietä, kuin hyvän meikkikuvan.
Huomasin eilen kaupassa, että me suomalaiset tykkäämme kyllä juhlia vappua. Alkossa oli monta hyllyä jo tyhjänä ja ruokakaupassa ihmisiä enemmän kuin varmaan koko viikkona yhteensä. Enemmän kuin jouluna!


Siellä tungoksessa oli mahdoton pyöriä ja jonot olivat niin pitkiä, että en ole eläessäni nähnyt. Jonotin niin pitkään että loheni varmaan homehtui sillä aikaa. Jonotin niin pitkään että aurinkoinen sää oli vaihtunut sateiseksi illaksi. Jonotin varmaan päivän.


Minäkin pidän vapusta. Vappuna me juhlimme aina isolla ystäväporukalla ja vappuna ollaan ensimmäistä kertaa piknikillä. Vapusta alkaa tavallaan kesä.


Kommentit (22)

Jass

Aivan mahtava tuo toka kuva! Sinulla on ihan ykkös blogi, i love it! Ja oikein ihanaa vappenia!

Vierailija

Apua! Kerro heti miten saa noita palloja joita on tossa tokassa kuvassa! :D Ja mitä ne on nimletään? Oon metsästäny niitä varmaa 2 vuotta!!!!! :P

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah, voi ei :D Toivottavasti kahden vuoden etsinnöt on nyt ohi:
http://pixlr.com/
Tuonne siis lataa vaan kuvan ja valikoi monista vaihtoehdoista siihen päälle palloja tai jotai värisävyä. Kaikenmaailman reunuksiakin löytyy :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram