Okei me ei ehkä löydetty itseämme täysin villin luonnon keskeltä – Puhvelilauma ei juossut hurjana hiekka pöllyen pitkin savannia, tai leijonalauma metsästänyt saalistaan springbockien loikkiessa henkensä edestä pakoon. Pahkasika ja mangusti eivät myöskään kaveeraaneet ja tanssineet hyeenoille hulatanssia, mutta en mahtanut sille mitään, että päässäni soi silti koko ajan ”in the jungle the mighty jungle”

Enhän toki luullut olevamme piirretyssä jylhämaassa, tai edes lähellä sitä. Me olimme Garden Route Game Lodge luonnonsuojelualueella, missä eläimiä pidettiin vain tietty määrä ja luultavasti kaikilla oli omat nimetkin - vähän niin kuin eläintarhassa, mutta tuhannen hehtaarin sellaisessa ja jeepeillä aitojen sisällä.

 


Eläimet näyttivät leppoisilta. Kirahvi katseli meitä jostain korkeuksistaan pitkien ripsiensä alta ja miltei tuntui tykkäävän hengailusta mahdollisimman lähellä jeeppiämme.
Melkein kaikkialla näkyi joitain eläinlajeja; Elefantti seisoskeli syömässä puskassa, leijonat nukkuivat kasassa heinikossa, hippojen päät pilkottivat ojasta ja lauma antilooppeja oleskeli seeprojen vieressä, missä viikon ikäinen seepravarsa hyppelehti energisenä keskellä. Olimme kuulemma onnekkaita kun näimme niin paljon kaikkea, tai oikeastaan taisimme nähdä kaiken. Jopa hipotkin, joita ei kuulemma oltu nähty viikkoon ollenkaan.
 
Safariajalu kesti kaksi tuntia ja se tehtiin kaksi kertaa päivässä; aikaisin aamulla ja uudestaan myöhemmin illalla. Yksi yö sisältäen molemmat safariajeltut sekä aamiaisen -ja illallisen maksoivat yhdeltä hengeltä n.130euroa.

 

Tämä taisi olla meille kuin miniloma loman sisällä. Safariajojen jälkeen vietettiin nimittäin loppu aika vain loikoillen allasalueella, tai syöden Game Lodgen ravintolassa runsasta buffettarjoilua ahmien. Ei tehty oikeastaan muuta kuin rentouduttiin, ihailtiin maisemia, höpöteltiin, naureskeltiin, nukuttiin ja syötiin :)

Kommentit (22)

Mia

Oi, näitä kuvia kun katsoo tulee todella kova ikävä itsellänikin Afrikkaan. Kapkaupungissa en ole vielä käynyt, mutta ehkä jonain päivänä:)
Tämä ei nyt millään tavalla liity asiaan, mutta mikä puhelin sulla on käytössä? Tai tietenkin suurin osa tulee kuvattua varmaan järkkärillä, mutta muuten vaan kyselen

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Toivottavasti vielä jonain päivänä pääset sinne :)
Minulla on iPhone 5s, mutta tosiaan kuvia aika harvoin kuvailen sillä :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Se oli niiiin söpö! Ystävälläni Saaralla oli kunnon zoomi kamerassaan ja sai tämän hauskan kuvan otettua :)

kahdellajalallapärjää

Näyttää siltä kuin tuolla toisella seepralla olis vain kaksi jalkaa :D

Piu

Hei Julia! Täytyy sanoa näin videoalan opiskeljana, että kuvasi ovat todella upeita: sommittelu, värimuokkaus, kaikki! Tämän postauksen otoksista erityisesti seeprakuva on mieleeni.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oi, ihana kuulla! Kiitos paljon :)
Seeprakuvan kunnia kuuluu ystävälleni Saaralle, joka kunnon zoomilla sai napattaua parhaat kuvat!

tyty

Jälleen kerran ihania kuvia! :) Tuollainen safari ois kyllä mahtava kokemus, eikä oo hinnalla pilattu :) onko teillä tai sulla seuraava matka jo tiedossa? Oisko sulla vinkkiä antaa minne kannattas matkustaa huhtikuun alussa, jossa ois lämmintä ja ei hirmu kaukana ku on viikon loma töistä :) minne itse lähtisit?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hmm, itse lähtisin viikon lomalla varmaa Dubaihin! :) En ole siellä koskaan käynyt, mutta ainakin takuu lämmin ja helppo (yleensä) suora lento :) Muistaakseni Norwegianilla hyviä tarjouslentoja sinne.

Meillä on seuraava kohde jo päätetty ja se on Bali/Lombok. Baliin liittyy ihania muistoja ja en malta odottaa että pääsen sinne taas!

tyty

Mm Dubai kuulostaa kyllä upealle! Alexa Dagmarin blogista pitääkin nyt tiirailla lisää :)

saranana

Moikka! Ihania lomakuvia :) Olis kiva kuulla mitä matkalta shoppasit ja millaiset shoppailumahdollisuudet etelä-Afrikassa ylipäätään on :)?

Tuulia

Aivan ihania kuvia! Oot kylla taitava ja todella kaunis myos :-) pidan blogistasi paljon.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram