Minulla oli pienenä barbi millä oli upea kääntömekko. Toiselta puolelta se oli kaunis ja juhlava tanssiaismekko. Toiselta puolelta arkisempi leninki.
Barbilla vaalea tukka ja lasikengät, se oli Tuhkimo barbi.


Leikin barbilla paljon ja hartaasti. Tuhkimo oli yksi suosikki prinsessatarinani. Minua hämmästytti siskojen ja äitipuolen ilkeys, ihastutti eläimet ja kiehtoi Tuhkimon matka ryysyistä siihen säihkyvään leninkiin.


Leikin lopulta barbilla niin kauan, että lasikengät katosivat, leninki rikkoutui ja pääkin varmaan barbilta irtosi. Hehkeä barbi ei ollut enää niin hehkeä, vaan nyt aika ränsistynyt ryysyinen barbi. Sille kävi Tuhkimotarina vähän väärinpäin.

 


Onko teillä ollut oman elämän Tuhkimohetkiä? Olette ehkä saaneet kasvatettua huonokuntoisesta tukasta upean, tai päässeet treenaamalla tavoitteeseenne? Ehkä myyneet kirppiksellä vanhat vaatteet ja ostaneet mieluisempia tilalle?


MyCosmo järjestää nyt pienen kilpailun Instagramissa, missä Kilpailun ideana on ”ryysyistä rikkauksiin” -tuhkiotarinan tuominen nykypäivään. Kilpailuun osallistutaan postaamalla itsestä asukuva ”ryysyissä” eli esimerkiksi rennossa kotiasussa ja ”rikkauksissa” eli hienossa, viimeistellyssä lookissa. Tarkoitus on napata kaksi eri tyyppistä selfietä ja yhdistää ne yhdeksi kuvaksi ja Instagram-postaukseksi.
Hastagina käytetään #mycosmo ja #tuhkimontarina (huomiokaa N, eli tuhkimoNtarina).

Yksi kollaasi palkitaan kahdella elokuvalipulla, Morgan Taylorin Cinderella-kynsilakkasetillä sekä yllätyspalkinnolla. Lisäksi 8 muuta kollaasia palkitaan elokuvalippupaketilla (2 lippua) tai kynsilakkasetillä ja yllätyspalkinnolla!

Kilpailun sivuille pääset tästä.

 

Itse odotan jo aika innolla tätä elokuvaa! Ihanaa päästä näkemään tämä nostalginen elokuva modernina versiona :)
Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram