juuri silitetty päivän asu.

Se on kuulkaas niin, että kesäkiireiden vuoksi (kesäkiireet on syypää kaikkeen) vaatekaappini näyttää siltä, että se olisi ovi, minkä olen yrittänyt tukkia vaatteilla. Se on aika kaunis ja käytännöllinen tapa säilöä vaatteitaan. En suosittele.
Tässä on nyt vierähtänyt viikko, jos toinenkin pelkästään siihen, että olen ensin yrittänyt psyykkisesti skarpata itseäni edessä olevaan urakkaan..
Mentaliteettini taso ei silti ole vielä ihan valmis.
 

 

 

 

 

Jakku, Bershka. Toppi, rättikauppa Barcelonassa. Shortsit, hm. Kengät, Bronx. Propsit, että muistin mainita nämä.

 

 

 

 

 

Palataampa muutama postaus taaksepäin GinaTricottiin. Kävelin eilen kyseisen putiikin ohi ja pitihän niitä ponchoja käydä testaamassa.
No, näytin hobitilta ja se viitta ulottui jonnekkin nilkkoihin asti.
Ehkä minua ei ole luotu ponchoja varten, se on ihan ok, mutta ei kovin moni muukaan neulehärpäkkä imarrellut sen koommin. Miksi ne näyttivät kuvissa niin kivoilta?
Onneksi en harrasta nettiostoksia Gt:stä, muuten olisi vaatteet lähteneet bumerangina takaisin.

 

Kommentit (13)

karoliina

kiva kokonaisuus =)! Onko sulla jalassa joku tatuointi, voisko siitä saada jossain vaiheessa parempaa kuvaa? =)

Anonymous

Todella nätti tyttö olet, mutta herranjestas että jalkasi näyttävät laihoilta.. Pari lisäkiloa ei kyllä pahaa tekis sulle =)

Life On Plate

:D mul on sama vaatekaappi ongelma, ovikaan ei meinaa mennä enää kiinni mut en nyt vaan saa aikaiseksi alkaa sitä järjestämään. Huoh, pakko se kai ois tässä pikimiten ...

Julia

Anonyymi,Kiitos paljon :)Anonyymi,Tiedän! :D Olen tämmöinen ruipelojalka. Samaa maata on myös kädet. Coconutskin,Ne on. sopii hyvin syksyyn :)Life on plate,Jep. shortsit ja kesämekot hyllyn perälle ja villapaidat eteen. Jotenkin niin surullista, ettei halua :D

Anonymous

olen itse suunnitellut ottavani samankaltaisen tatuoinnin kun sinulla nilkassa, tekstin joka kiertäisi jalkaa, mietin vain saako 4 lyhytsanaisen tekstini sommiteltua samankaltaisesti kuin sinullakin, ympäri jalkaa vai tuleeko siitä täys farssi. Osaatko sanoa mikä sun tatskan fonttikoko on?

Anonymous

Sanoit jossain vanhassa postauksen kommenttiboksissa, että sun 4 etuhammasta on korjattu tms?Itse olen aina kärsinyt rumista etuhampaista, enkä kehtaa nauraa suu auki ilman kättä suun edestä, olis tosi kiva kuulla missä, mitä maksaisi ja miten saisin hampaistani kauniit tai kokonaan uudet, kun en oo tälläsestä tiennyt paitsi silloin kun oma hammas menee rikki, tiedän että siihen voi kasvattaa uuden.

Anonymous

Ihana asu! :) Ja huhhuh täällä pitäisi aloittaa myös operaatio vaatekaapin kunnostus. En varsinaisesti odota mitenkään innolla! Katselin muuten myös kivannäköistä valkoista ponchoa H&M:n nettikaupassa ja tilasin sen. Kuvissa vaate näytti niiiin kivalta, mutta pettymys oli valtaisa, kun sen päälle vedettyäni näytin Gandalfilta. Joku ketju jos keksisi valmistaa normaalikokoisen ponchon, olisin ikionnellinen! Varmaan vähän epäkäytännöllistäkin Suomen talvessa raahata harteillaan sellaista puolijoukkuetelttaa. Sehän kuraantuukin siinä maata pitkin perässä laahautuessaan.

Julia

Anonyymi,En valitettavasti tiedä fonttikokoa. (pienet kirjaimet n. kynnenkokoisia).Veikkaan pahoin, että neljällä sanalla et saa tekstiä kiertämään ympäri.Anonyymi,Minulle voi laittaa sähköpostia, niin laitan linkin ja enemmän tietoa tulemaan :)Anonyymi,Hahah Gandalf ja hobitti. KYLLÄ! tiedän tismalleen, mitä tarkoitat. Tyhmät ponchot. Jos löydät sen normaalikokoisen niin tule vinkkaamaan :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram