Tätä kun niin monet odottelivat, niin ajattelin tulla vihjaamaan, että nyt se on sitten avattu. Roxie verkkokauppaan pääset täältä.Täällä Liettuassa nettiyhteys toimii yhtä hyvin kuin junan vessa. (Tai sitten se on kipeästi korjausta kaipaavan läppärini vika). Jokatapuksessa kurkistin pikaisesti suivuille ja hienothan ne ovat.
selkeät, yksinkertaiset ja paljon plussaa lukuisista maksutavoista. (voit maksaa mm. verkkopankkitunnuksilla, osamaksulla, mastercardilla jne) Sivuilta löytyy lisää kaikista tarvittavista tilausohjeista ja toimitusehdoista.


Ihania juttuja ja lisää on tulossa. Täällä minunkin blogissani saattaa pian olla käynnissä Roxien vaatteita koskeva kilpailu. Siitä lisää sitten toivottavasti pian. :)

Kommentit (9)

Anonymous

harmi et mukava blogis muuttuu koko ajan vaan kaupallisemmaks ja sisältää nykyään jo niin paljon mainostusta..

Anonymous

Jes kiitos kun jaoit tämän, mielettömän kauniita vaatteita!! Hei jäi muuten mietityttää että eiks "toimii kuin junan vessa" sanonta tarkoita että jokin toimii moitteettomasti / takuuvarmasti? ja taisit tarkottaa tässä tapauksessa päinvastaista :) mietin tässä vaan ääneen kun jäi itseä pohdituttamaan, voi hyvin olla että olen väärässäkin :D

Julia

Blogini on aina ollut kaupallinen :) ja itse taas "mainostan" vain niitä mistä olen oikeasti pitänyt. n.s pistän hyvän kiertämään. Itse olen saanut todella hyviä vinkkejä muiden blogien kautta ja siksi en koe tätä mitenkään pahana. Toki tietyt postaukset voi aina jättää lukematta :)

Julia

Ole hyvä :) Lausessa oli sarkastisuutta (mitä en yhtään ihmettele kenenkään hoksaavan :D) Toimii kuin junan vessa tosiaan tarkoittaa sitä moiteettomasti toimivaa. Välillä on vaikea hillitä tätä puhetapaani ja näin varsinkin kirjoitetussa muodossa se jää monille ihan kysymysmerkiksi :D

Anonymous

Voi sitä ihanaa isohuppuista takkia , joka sinultakin löytyy ei ollut nettikaupassa :(

Alice

JESS! Nyt minullakin on mahdollisuus saada sieltä vaatteita, eikä tarvitse lähteä Helsinkiin seikkailemaan. Eikä vaatteiden hinnat päätä huimaa:>

Anonymous

oletko siis Liettuassa? oih <3 kerrothan reissustasi lisää, kun olet palannut! Et maininnut missään aiemmin, että olet sinne lähdössä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram