Musta tuntuu, että näytän juuri nyt vähän tolta paidan tyypiltä.
Kädessä voisi tosin olla vaan lääkepullo ja suussa kuumemittari, nimittäin tietenkin tämän kaiken hammashässäkän päälle minua saapui viihdyttämään vielä pieni kuume-kaveri.

Nyt en tosin valita. Olo on kaikesta huolimatta aika mahtava. Aamulla pulpiitti sai hoitoa ja ensimmäistä kertaa pariin päivään en tunne lainkaan kipua.

 

Muutama päivä sitten, ennen hammaspeikkojen kapinaa vietin vieläkin parempivointisena näissä vetimissä perjantai-iltaa ystävieni kanssa. Päällä ystävieni Rotsiauki –merkin Skeleton Oversize Top.

Olen hurjan ylpeä pojista, joiden drop 2 -mallisto meni hujauksessa kaupaksi – ihan niin kuin aiempikin mallisto. Enkä yhtään ihmettele, nimittäin Joonas, Arthur ja Timo on mielettömän lahjakas porukka ja tiedän että näille on tulevaisuudessa varmasti vain kaikkea mahtavaa luvassa.

 


Kannattaa käydä tsekkaamassa Rotsiauki Lookbook TÄÄLTÄ. Drop 2 on kenenkäs muunkaan kun Kiran kuvaama. Kirallakin alkaa olla kuvailuhommat jo ihan mielettömän hyvin hallussa. On jotenkin todella upeaa kun ympärillä on niin paljon ihmisiä jotka tekee täysiä sitä mitä tahtoo.
Intohimoisia ja inspiroivia. 

Kommentit (14)

Lena

How is it possible that you're always so slick hair? I do not . Otherwise, you're beautiful as always :)

Kiitos blogista, pahoittelut k...

Mä toivoisin, että olisit avoin näissä kaikissa muissakin kauneustoimenpiteissä, mitä epäilen sulle tehdyn. Se oli jotenkin virkistävän rehellinen se aikoinaan tekemäsi "rintapostaus", että mietin vaan kun ei kasvot noin vain muutu noin paljon. Puhun nyt ainakin noista huulista, ne kun eivät näytä samalta kuin aiemmin. Anteeksi, mutta mietin vain ihan vaan a) kunnioituksesta lukijoita kohtaan b) rehellisyydestä joitakin itsetunto-ongelmaisia pikkutyttöjä kohtaan, jotka varmaan luulevat edelleen myös rintojesi olevan täysin luomut. Olen pahoillani, mutta tämä jotenkin nyt pistää silmään liikaa. Toivottavasti en kuulosta ilkeältä, enkä pahoita mieltäsi. Nykyaikana nämä kauneuspaineet ovat vaan turhan monelle liikaa ja niitä voisi vähän ehkä lieventää tietynlaiset oikaisut.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen pahoillani jos luulet, että salailen jotain. Totuus on vain se, että kasvoni ovat sellaiset, että saattavat näyttää eri kulmasta kuvattuna, eri valossa välilä ihan erilaisilta. Myös meikillä voi tehdä paljon. Muistan vieläkin kun tulin Etelä-Afrikan lomalta ja meikkasin ensimmäistä kertaa kunnolla kuukauteen ja kuvasin asun keskellä kirkasta hankea. Sain heti aikaiseksi juorut, miten olenkaan lomani aikana käynyt ties missä leikkauksissa.
Pitää teidän lukijoidenkin muistaa, että kaikki ei aina ole niin mustavalkoista ja kuvat "vääristelevät" paljon.

Tässä tapauksessa voin tosin jo alkaa syyttää täyteläisimmistä huulistani hammasytimen tulehdusta. Niin tyhmältä kuin se kuulostaakin :D Kun tulehdus eteni edessä olevien hamapiden juureen turposi huuli pikkuhilaa ja näistä kuvista alle kaksi päivää myöhemmin näytin todella turvonneen huuleni kanssa niin pahalta, etten voinut liikkua ihmisten ilmoilla. Muuta selitystä en valitettavasti "muuttuneille kasvoilleni" keksi. Kiva kuitenkin kun otit asian puheeksi, toivon että muut asiaa epäilleet lukevat myös tämän kommentit ennen kuin tekevät omia johtopäätöksiä :)

kate

Minulla kerran turposi jonkun allergian takia huulet aivan järkyttäviksi :D siis oikeesti korostamatta ne oli sentin paksummat aivan järkyttävät enkä pystynyt menee ulos pariin päivään kunnes allergialääkkeillä lähti pois xD
Minusta näytät kyllä ihan samalta kuin ennenkin :O eli kauniilta! Itsehän opin sellaisen meikkausjutun jolla huulet saa näyttään ihan valtavilta, mitäköhän tapahtuisi jos käyttäisin sitä tapaa joka päivä, ihmiset varmasti luulisivat että olisin käynyt leikkauksissa tai täyttämässä huulia

Kate

Ai niin minun oli tarkoitus kysyä vielä että kun sillä mehujutulla tekee mehua esim. porkkanoista ja omenoista, niin jääkö niistä jotain yli? Vai puristuuko se koko hedelmä siihen? Mietin vaan että siis puristuuko niistä vaan se mehu ja sitten se loppuhedelmä jäisi kä'yttämättä, vai jääkö siitä ollenkaan tuollaista ylimääräistä...ajattelin että olisipa kiva jos ne vain kokonaan katoavat siihen mehuun :) (sori en yhtään löytänyt tietoa tuosta asiasta ja en tiedä pystyykö se koko hedelmä muuttumaan mehuksi)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, kiitos :) Ihana kuulla, että muillakin on ollut näitä turpohuuliongelmia! :D

Niin ja mehulinko puristaa vain tosiaan mehun ja jäljelle jää paljon sellaista kuivaa "höttöä" Niissä ei ole kuitenkaan oikein enää mitään ravintoaineita, eli kaikki oleellinen valuu kyllä puristimen läpi lasiin :D

Ja haha, ymmärrän hyvin mistä puhut tuon sentin kokoisen huulesi kanssa. Ol

kate

Joo vähän liikaakin, kerran käsivarsikin turposi :O en sit tiedä olenko jollekin allerginen, kumpikin tapahtuma alkoi itsestään junassa!

Onpas mukava kuulla että siihen tulee kaikki oleellinen :) :) tulisi tosiaan syötyä paljon terveellisemmin kun ei aina jaksa pureskella kaikkee varsinkin kun leuat aina kipeenä öisen narskuttelun takia, nykyiseltään tulee liian vähän syötyä terveellistä. Mutta juoda kyllä voisin :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mehu menee kyllä helposti alas :) Tänään laitoin linkon pari appelsiinia, varmaan pussillisen porkkanaa, selleriä, inkivääriä ja limeä. En minä niitä muuten kaikki aolisi "syönyt" mitenkään :D

Em

Olet niin raikkaan ja virkeän oloinen. Hassu lukea kommenteista,et olit kipeä näitä kuvia ottaessa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram