Olettekin ehkä huomanneet tuon tummahkon Maybellinen bannerin, missä jokseenkin vienosti silmämeikeissään hymyilee kolme bloggaajaa rivissä?

Joka kerta kun se joltain verkkosivulta eteeni aukeaa en meinaa heitä tunnistaa, vaikka tiedän erittäin hyvin, että Janni, Linda ja minäkin olen siinä. Olenko sanonut ehkä sata kertaa ennenkin, mutta en koskaan vain totu omaan naamaani missään kampanjassa tai valmiiden studiokuvien otoksissa. Tulee aina vain sellainen olo, että mitä ihmettä minä tuossa teen? Tekisi mieli tökkiä kuvaa, ihan kuin kokeilla olenko siinä oikeasti.

 

Mutta siinä sitä kai ollaan, lopputulos Nude kuvauksista. Kysessä oli siis meikkikuvaukset, missä minulle tehtiin Maybellinen uudella Nude –luomiväripaletille Rock The Nude silmämeikki.

Todella erilainen meikki mihin olen tottunut, nimittäin tällaisena viirusilmänä olen aina hieman vierastanut voimakkaita rajauksia, mutta pakko myöntää, että tykästyin lookiin yllättävän paljon.
Jotenkin kummasti se mielestäni jopa avarsi näitä pikkusilmiäni, ja yhdistelemällä paletin mattasävyjä, helmiäistä ja hohdetta, silmieni sininenkin väri pääsi korostumaan ihan eri tavalla.
Olen ehdottomasti sitä mieltä, että tässä paletissa todella on kaikki värit mitä luomiväripaletilta voisin haluta.

 

 


Mutta vihdoin siis kuvia kuvausten lopputuloksesta. NUDE kuvausten - behind the scenes matskua onkin ollut jo paljon, joten kiva näyttää valmista matskua. Myöhemmin vielä luvassa videota, missä näkyy miten tämä silmämeikki toteutettiin alusta loppuun :)

 


 

 

                                                                                                      Yhteistyössä Maybelline*

Kommentit (6)

heidi

On kyllä todella kaunis meikki. Piti ihan ottaa kuva, että,voi itsellekin kokeilla. Rajaukset sopii sulle hyvin :)

Maria

Aika erilainen meikki, kun ei sinua sellaisena ole tottunut näkemään.Mutta hyvä meikki kuitenkin, tosiaan en tiedä onko se ihan sinua omassa arjessasi vielä....vähän tunkkainen?Ja ne "viirusilmät" missä on syvyyttä on kyllä paremmat :)

Janica

Todella kaunis meikki! Heti tuli halu lähteä ostamaan Maybellinen luomiväripaletti ja kokeilla itsellekin tätä meikkiä :D

Helma

Kaunis meikki ja sopii sinulle tosi hyvin! Ja toi paita! Ihana. Mistä mä saan samanlaisen?!

peilikuva

Vau, upea meikki! Ei varmasti yhtään hullumpi juttu vaikka ottaisitkin tuon siun iltameikkirepertuaariisi mukaan :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram