Poikaystäväni nousi keskellä yötä sängyllä istumaan, osoitti olohuoneeseen ja sanoi ”tuolla on robotti”
Ei ole mitään robottia, ei varmana ole! Hoin ehkä enemmän itselleni, kun päänsä jo takaisin tyynyyn laskeneelle poikaystävälleni - samalla kun kuitenkin varmuuden vuoksi tutkailin olohuonetta androidien varalta.

Ehkä se on tämä helle. Levottomat unet, lakanoissa pyöriminen ja miltei nestehukassa aamulla herääminen. Olen kuullut sen monilta ystäviltäni, vaikka itse olenkin onnistunut nukkumaan suhteellisen hyvin. Olen aina ollut sellainen mieluummin kuumassa, kuin kylmässä nukkuja ja lämpimässä oleskelija nyt noin muutenkin. 
 
 


Mietimme jos nukkuisi yhden helleyön parvekkeella. Niin kuin pienenä aina teki. Laittaisi sinne suloisen väliaikaissängyn patjasta. Asumme vielä viimeisessä kerroksessa ja parveke on lasitettukin, joten se voisi olla aika kivaa, mutta mietinpä vain mitä robotteja tuo sitten vasta mahtaisikin tuolta yötaivaasta löytää.

 Toppi - Monki
Shortsit - GinaTricot
Laukku - Prada
Kengät - BikBok by Angelica Blick
Aurinkolasit - RayBan 

 

 

Kommentit (20)

Karoliina - www.cloudcuckoolan...

Oi, unissaan puhuminen on niin suloista. Mikäköhän robotti teillä siellä on heilunut. ;) Itselläni oli yhdessä vaiheessa tapana hokea wtf wtf ja osoittaa sormella kattoon. Siis mitä! Levottomia öitä sinne! :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah :D Joo kyllä näistä aina ihan hauskat naurut saa. Onneksi se oli sentään robotti, eikä mikään pelottavampi :D

Aino

Ihana asu taas kerran! :) Ja neiti tuo sun kroppas on kyllä vaan niin ihailtavassa kunnossa, sun pohkeet osus silmään tässä postauksessa erityisesti, miten treenaat niitä? :) Wautsiwau! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

voi että kiiitos tosi paljon, ihanasti sanottu :):) Veikkaan että pohkeet on jääneet jostain ratsastuksesta tjn muusta "vahingosta" :D Koska en koskaan oikein treenaa niitä.

Karoliina

Sulla on kyllä niin hauska tapa kirjoittaa, nauroin tälle postaukselle ääneen :D asun toisen unissapuhujan & -kävelijän kanssa, välillä kuulee aika kiinnostavia juttuja öisin!

Vivian

Upea asu neiti "sääreniovatviisikilometriäpitkät" :) mun poikaystävä heräs yöllä ukkoseen: yhtäkkiä nous istumaan ja huus "ei vittu mikä välähdys!" :DDDD oli siinä naurussa pitelemistä ku yritin häntä vähän rauhoitella.. Onneks ite rakastan yöllä ukkosta ja kaatosadetta :)

Tiia

Mulla on samanaliset pallopohkeet, ja aina kironnu ku ne eivät tuosta kunnolla "oikene" naisellisiksi. Ihana nähdä näitä kommentteja:D

Chinese

Robotti ruttunen! Edellisestä unesta jäi mieleen että olin menossa leffaan - liittyen Kiinaan ja historiaan (???) mulle sanottiin että rainan nimi on Jet mology ja että kestää n 3 tuntia. Tuli vaan et phuuh!!! Tälleen hereillä ollessa ei ole historiassa mitään vikaa vaikka tutkisi mut ehkä se oli se seura siinä unessa... ;-) Hyvä blogi ja kaunis on kirjoittajakin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram