Saanhan kutsua lenkkareitani - joiden kuosi näyttää vähän seonneelta 90-luvun pelikonsolipeliltä - rikkinäiseksi Nintendoksi?

Se on kuitenkin positiivinen nimi. Minä olin nimittäin se tyttö joka peukalot sauhuten pelasi tuntikausia Mariota, Donkey Kongia ja kaikkea mahdollista. Minä pidin Nintendosta ja nämä ovat mielestäni jo siitäkin syystä siis super(Mario) siistit, vaikka nyt suoranaisesti Mario-hahmoja kengän kankaassa ei seikkailekaan. (Miksi muuten ei, se olisi mahtavaa!)

Mukavatkin ne ovat jalassa. Käytetty on päivittäin ja paljon, joten voin jalkapohjat kiittäen näin luvata.
 


Kenkien keräilemistä kehuista olen silti tosin hieman yllättynyt.
Kotikaduilla ja vähän kaikkialla muuallakin kun kuulee kuinka kivat kengät minulla onkaan jalassa. Lämmöllähän vieläkin muistelen mm. Sitä innokasta kenkäkaupan myyjää Pariisissa, joka välttämättä halusi minun riisuvan toisen kengistä jalastani, jotta hän voisi sitä lähemmin tutkailla :)

 

Isot kiitokset vain Adidakselle Ihanasta kenkäylläristä.
 

Bleiseri - GinaTricot
Housut - BikBok
Kengät - Adidas ZX Flux 
Toppi - Zara
Laukku - Prada 

Kommentit (11)

Sasa

Moikka, harvoin kommentoin blogeihin mutta eksyin tänne sattumalta ja pakko sanoa että olet ihan superkaunis! Ja kiva blogi muutenkin, täytyykin lisätä listalle :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kyllä vain :D Ja mielestäni se on vain hyvä juttu! Helpot ja mukavat jalkineet kaikkien korkkareiden rinnalle on todella tervetulleet :)

Vierailija

Vitsi, mäkin pelasin aina Marioo ja Donkey Kongia, kunnon nostalgia ikävä tuli niitä nyt... :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Siis mähän en mitään niin paljon haluaisi kun vanhan Nintendon ja Marion siihen! Pelaisin koko yön ja söisin irttareita :) <3

Nina

Ihanat kengät todella! Itsekin olen lenkkareiden ja tennareiden suurkuluttaja :) mistä näitä sinun adidaksia voi tilata, ei ole netissä kyseistä nintendo väriä vielä tullut vastaan :D

cassu

Moikka! Aivan mielettömän makeet kengät! Miten sulla menee tuossa mallissa koko? Onko normaalia suurempi/pienempi vai omaa kokoa vastaava? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram