Ajanpuutteen takia vasemmalla kädellä hutiloiden tekaistu reissupostaukseni mielestäni kaipaavat hieman täydennystä. Tosin ei näistäkään mitään mestariteoksia saa, koska tunnetusti omaan huonon muistin, enkä luultavasti keksi, tai juurikaan muista mitään uutta henkeä salpaavaa kerrottavaa. Kuvia tosin löytyy senkin edestä.

Santa Monican Venice - reissumme ensimmäinen kohde. Mielestäni siellä oli jotenkin kiva tunnelma ja mielettömän kaunista. Tiesin missä Venice beachin kävelykatu Broadwalk oli, mutta muuten en osannut hahmottaa paikkaa, sen laajuutta, tai mitä se piti sisällän sitten ollenkaan. En edes neljän päivän jälkeen.

Asuimme Marina del Rayssä. Satamassa rannan lähettyvillä. Hotellimme, jonka nimi oli mitäs muutakaan, kuin Marina del Ray, oli matkamme ensimmäinen ja ainut ns. budjetti hotelli. Siltikin se oli viihtyisä ja mukavalla, sekä hieman hauskasti omituisella henkilökunnalla varustettuna. Plussaa ilmaisesta parkkipaikasta, minne kätevästi pääsi hissillä ja muistan vieläkin sen fiiliksen kun pimeästä hallista autoineen pääsimme ensimmäisiä kertoja palmujen täyttämälle aurinkoiselle tielle, musiikki soi, auto oli ihana, tytöt vielä ihanimpia. Haimme jäälattet ja ajelimme vain ympärinsä tuijotellen katuja, taloja ja ihmisiä - minä tosin tietä ja liikennemerkkejä.

Hollywoodiin ajoi hotelliltamme n.30 minuuttia. Siellä kävimme enimmäkseen pyörimässä ostoksilla, syömässä ja kerran siellä yökerhossakin. (Jos ei lasketa mukaan seikkailua alaikäisten meksikolaisten homobaarissa. Sovittaan ettei lasketa). Hollywood Boulevard oli niin paljon pienempi, mitä olin sen kuvitellut olevan, jotenkin tiiviimpi. Missä oli avarat kadut ja hulppeat rakennukset. Jopa walk of fame- katu oli niin huomaamaton, että olin siinä jo muutamaan otteeseen edestakas ravannut, kunnes vasta huomasin tähdet kenkieni alla.

Kaiken kaikkiaan tulisin uudestaan- enemmän kesällä. Alkulomasta oli sen verran viileä, että rannalla ei auttanut talsia kuin pitkähihaisella ja hotellimme uima-allasta emme edes käyneet katsomassa. Jos kuitenkin mietin reissuamme kokonaisuudessaan, uskoisin täällä olleen ilmasta viis se lämpimin ilmapiiri. Ihmiset olivat todella mukavia ja huomaavaisia. Leppoisa ilmapiiri vallitsi minne menitkään. Tai sitten laillisella lääkekannabiksella (mitä tosiaankin moni siellä tykkäsi käyttää) oli hieman vaikutusta asiaan. Tiedä häntä.
 

 

 

Kommentit (15)

Siw

Aah mun on PAKKO päästä mun tyttöjen kanssa tällaselle reissulle!!! Harmi että siellä oli vielä niin viileä kun olitte!

Nina

Ihanaa, tuttuja maisemia (tosin ei tullut siellä käytyä kuin pari kertaa). Hieman järkytyin kun Broadwalkilla joka toinen henkilö yritti myydä minulle lääkekannabista tai ohjata jonnekkin missä sitä myytiin. Näytin kai sitten jotenkin tosi narkilta? Loppupeleissä roikuin tyttiksen käsipuolessa ja toivoin, että ihmiset lakkaa puhumasta minulle... :D

Alkaa jo syyhyttää ostaa lentoliput Losiin. Millä lentoyhtiöllä te lensitte?

xoxo Nina

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Meillä oli kyllä ihan sama homma, ei kai sillä ole niin väliä miltä näyttää. Luultavasti vauvasta vaariin kaikki sai saman kohtelun :)

Lennettiin Lufthansalla nykiin ja sieltä Virgin Americalla Losiin.

Queen Ariel

Kaikki reissukuvasi näyttävät niin ihanilta ja saavat vain lisää haluamana myös tuollaiselle reissulle omien tyttöjen kanssa! Harmillista on kun heillä useammalla on jo lapsi niin ei voida lähteä noin vain:( Eikä yksin ole niin kivaa lähteä tuollaiselle reissulle!:D

una

Ikävä ihan tulee <3

Venicen noilta skeittipaikoilta oma mieskin on löytynyt hauskassa törmäyksessä (melkein kuin prinsessasatu tai elokuva) :) Onneksi 4 päivän päästä lähtö tuonne takaisin, ihan lauta jo polttelee että pääsisi tuonne aurinkoon :) Ihania kuvia ja te kaikki kolme olette ihan älyttömän kauniita :)

VS on huippupaikka. Kaikki jutut tekisi mieli ottaa sieltä mukaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram