San Diego. Länsirannikolla, paljon isoja rakennuksia, Meksikon rajalla, joten paljon myös meksikolaisia, (miksi en kirjoita Wikipediaa, olisin tosi hyvä siinäkin). silti jotenkin autio verrattuna Losin vilskeeseen. Paikka ei iskostunut sisäiseen karttaani yhtään sen paremmin, kuin Santa Monicakaan. Jälleen kerran ei siis mitään hajua mistään. Paitsi siitä missä baarit olivat. Gaslap kadulla.

Ja siellä oltiin myös me. Jotenkin ihmeen kaupalla onnistuimme juhlimaan hyvin paljon tällä etapilla. Syytän niitä syntymäpäiviäni.

Olimme karaokebaareissa, pikku kuppiloissa, kattoterasseilla, yökerhoissa ja intiaaniheimon täyttämässä Hard Rock Cafessa. Joka päivä oli jotain ja viikonloppuna paljon nuoria opiskelijoita jokapuolella.

Tämän viihteen ohella mainittavan arvoista muuta tekemistä oli kivat Premium outlet kaupat, La Jolla alue (George’s ravintola, suosittelen!) ja Taco Bell (mikä nyt ei varsinaisesti liity San Diegoon mitenkään, mutta siellä me ensimmäsitä kertaa Taco Belliin tutustuimme). Tämä pikaravintola pitää saada suomeen. Huomaatteko, miten paljon järkevää tekemistä siis kehitimme siellä ollessamme? Olisin halunnut mennä eläintarhaan ja kierrellä rantoja, mutta hyvä lyödä näin jälkikäteen päätä seinään.

Hotellimme W oli mukava, mutta ihmeellistä säätöä alusta loppuun. Parkkipaikastakin veloittivat 36$ yö. Lähtöpäivänämme tosin hieman valitimme.. no kaikesta ja saimme internetin ja parkkijutut ilmaiseksi. Hitsi, olisi pitänyt tietää, niin autohan olisi joka yö ollut siellä. Olisin säästynyt parkkisakoilta, mitä en osaa maksaa.

Pariin otteeseen Diego matkallamme vietimme aikaa myös Laguna Beachilla, minkä kauneutta taisinkin jo kehua paikan päältä. Siellä paistoi aurinko, kun muualla ei ja kaikkialla oli niin vihreää. Ihan hassu paikka. Olo oli kuin pikku kylässä jossain toisessa maailmassa.

Lisää San Diegosta löytyy Jannan sivuilta, huomasin juuri, että myös hyvin samanlaista juttua. No, meillä tuppaa toimimaan nämä päät vähän samalla tavalla välillä. Minä lähden nyt tarpomaan tuonne kaupungille päin. Heippa ja kivaa viikonloppua :)

[caption id="attachment_1439" align="aligncenter" width="680" caption="Laguna Beach."]

[/caption]

[caption id="attachment_1445" align="aligncenter" width="680" caption="San Diego."]

[/caption]

 

Kommentit (20)

maiiu

Voi että miten täydellinen toi sinun kroppasi on! Mult tuli ihan äänee vahingossa et "voi mikä kroppa!"
Hyvää kevään jatkoa teille! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah, se on vaan helppo "hoitaa" kun on niin pienikokoinen ollut aina. Tosin luultavasti viimeistään kolikymppisenä koko homma kääntyy päälaelleen ja sitten ei päästäkkään enää helpolla, eikä syödä mitä tahansa enää. Näin olen luullut :D

Nina

Miten muokkaat kuvista tollaisia "vanhan" näköisiä ? Saattaa tulla kysymys uudelleen, mut tää uus pohja ei näytä onko kemmentti tullut perille...

minä vaan

Sulla on tosi kivoja ja tyylikkäitä kuvia! :) Ja kukkamekko on kiva, samoten tuo mustakin, kiva helma :)

Kata

Täytyy sanoa, että sulla on yksi mielenkiintoisimmista kirjoitustyyleistä ikinä. Jotenkin älykästä, rentoa, aitoa, osin hauskaa ja rauhallista tekstiä. Aivan käsittämättömän rentouttavaa luettavaa nämä postaukset :) Ehkä siksi en oo ikinä onnistunut kommentoimaan tähän blogiin vaikka pitkään oon jo seuraillut.. jää aina niin rauhottunut olo eikä ole mitään argumentoitavaa :D
Mutta juu tää on yksi suosikkiblogeistani ja oot yksi kauneimmista naisista mitä tiedän! Oon tainnu sulta muuten pari drinkkiäkin ostaa joskus ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oi, miten ihana kommentti! Ihan mieletöntä, jos saan tollasen fiiliksen joskus aikaan näillä oudouilla jutuillani :) Ihanaa, iso kiitos <3

sisu

Pakko kysyä että onko sulla tietoa mistä tuo ystäväsi(Leila tai jtn?) takki on ostettu?? Tahtooo :D

hihi

oi että aina petyn kun nään jonkun kivan näköisen ihmisen polttamassa :(( poltatko sinä? :o

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat