Olin miltei unohtaa New Yorkin - matkamme viimeisen etapin. Lyhyesti sanottuna, olisi pitänyt kirjoittaa se lista ja piirtää kartta. Meillä meni aivan liian kauan pohtimiseen, pähkäilyyn ja ehkä vähän eksymiseenkin. Paljon jäi näkemättä, mutta niistä mitä nähtiin nousi kärkisijoille Soho ja Meatpacking District. Jälkimmäisessä oleskelu johti meidät tähän kummalliseen seikkailuun saada käsiimme se poliisin virkapaita.

Istuimme iltaa pienessä baarissa, kun luoksemme tuli mies juttelemaan. Poliisimies hän esitteli. Minähän skeptisenä pallon tallaajana en uskoisi vaikka partion kanssa olisi siihen pyllähtänyt. En tiedä miksi, mutta pyysin terävänä tyttönä kuitenkin virkamerkkiä näytille. Se ei nyt sujunut ihan niinkuin elokuvissa. Poliisimies ei siis vilauttanutkaan takkinsa povaria vaan naurahti vain, että eihän hän vapaa-ajalla kanna asettakaan mukanaan. No, tämähän minut vasta epäileväksi saikin, mutta luovutin kun miehen virkapari tuli paikalle ja ohikulkevat tutut huikkasivat poliisitervehdyksiä.

Illan päätyttyä taksia tuloksetta pyydystäessämme saapui herra poliisit uudestaan paikalle. Ehdottivat kohteliaasti että saamme heiltä kyydin, jos emme jaksa taksia odottaa. Kiitos ei sanoin, mutta sittenpäs alkoi sataa, taksit tipotiessään, tai tupaten täynnä. Mitä nyt poliisin kanssa voisi tapahtua?

Nousimme kyytiin. Matkalla hotellillemme poliisi kävi tankkaamassa oman poliisilaitoksen parkkihallissa. Siellä oli ihan oma bensa-asema. Tai no, pikemminkin yksi bensapumppu. Tässä vaiheessa poliisipäällikkökin saapui paikalle ja silloin keksi tankkaava poliisi pyytää meille virkapaitoja. Niissä oli kuulemma sama merkki, kuin virkamerkissä mitä hänellä ei ollut minulle näyttää. Fair enough tokaisin ja ihmettelin mitä minä sillä paidalla oikein nyt tekisin.

Tankki täynnä ja paidat sylissämme jatkoimme matkaa. Ajelimme ihan hissukseen, kunnes kuulin sireenin ääniä takaaltani. Poliisit halusivat pysäyttää meidät. Siis meidät ja poliisit. Minusta se oli hurjan jännittävää. En tiedä mitä odotin, mutta olin aika pettynyt kun poliisit vain vilauttivat jotain korttia poliisille ja tämä toivotteli hyvät illanjatkot. Jaahas.

Loppu hyvin kaikki hyvin. Emme joutuneet kidnapatuiksi, vaan pääsimme turvalliseti kotiin. Poliisimiehet toivottivat hyvät yöt ja ajelivat tiehensä. Että sellainen poliisipaita tarina.

Kommentit (23)

Sita

Vitsi kuinka kivoja kuvia! Ääää miekin haluan reissuun, tässä postauksessa on niin ihana tunnelma.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitoskiitos. Mielestäni olisin voinut panostaa tuplasti enemmän kuviin tuolla, mutta oli jo voimat sen verra vähissä, että hyvä kun kameraa jaksoi edes mukana kantaa :D

Toivottavasti pian pääset jollekin kivalle reissulle :)

Maarit

Taitaa New Yorkin poliisit olla aika pelimiehiä :D

Tuli mieleeni kysäistä onko Leinalla blogia? :)

Caelia

Tykkään näistä matkapostauksista, hauskoja juttuja ja pääsee itsekin kivojen kuvien myötä nojatuolimatkalle :)

Nykissä en ole vielä ehtinyt käymään, vaikka suunnitteilla on ollut pitkään.

Joanna

No hei, eipähän oo ihan joka tytöllä samanlaista paitaa! :D
Kauniita kuvia ja hauska postaus :>

nq

Oi, ihania polisisetiä, heh. Kai säilytät tuon paidan aina, on sillä kuitenkin melko huikea tarina takanaan..? :D

Ääw, minäkin haluan New Yorkin kaduille tallustelemaan, pakko pakko päästä joskus.

H

Julia toihan on niin ihana muisto! Säilytät ton ikuisesti ja joskus esittelet lapsenlapsenlapsille voii tuli niin hyvä mieli tosta :) oon vähän hömelö.

Hennav

Voi ei voi ei miten ikävä tulikaan Nyciin! Itse olin siellä kolme vuotta (onko siitä jo kolme kokonaista vuotta?!) sitten, mutta en käynyt tuolla meatpacking district alueella ollenkaan. Oliko millainen alue, ja missä siellä kävitte? :) Aina tuonne Isoon Omenaan jää jotain katsottavaa ja koettavaa, siellä nyt sattuu vain olemaan jotakin jokaiselle.

Ihana postaus, kirjoitat oikein hauskasti ja miellyttävästi ja odotan aina innolla, josko sulta olisi tullut uusia postauksia :D
Ja mistä kohteesta tuon roadtripin aikana tykkäsit eniten?

Ihanaa kesän alkua sulle! <3

Herminica

Hei! :D hassu pyyntö mutta voisitko laittaa jonnekkin postaukseen kuvien lukumäärän minkä siihen lataat :D ne kyn ei nykyään indidaysilla kun oot näy kaikki heti :( eikä koskaan tiiä mihin väliin uusi tupsahtaa vai tupsahtaako niitä ollenkaan :D

Mts

Ihmeessä säilytä paita! Sille saattaa tulla käyttöä naamiaisissa, vappuna, jonkun polttareissa tms. tapahtumassa.

Hei voisitko muuten tehdä postauksen, jossa luettelisit lempiravintolasi ja kahvilasi Helsingissä. Minulla on hyvin samantyyppinen maku ruoan suhteen ja olisi kiva saada jokin selkeä ja kattava juttu aiheesta. Olen muutaman suosittelemasi paikan painanutkin mieleeni, mutta tuumailin, että moni muukin voisi hyötyä vinkeistäsi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram