Vai pitäisikö sanoa että kasa toppeja ja 2,5 kenkäparia. En ihan kuvitellut palaavani jenkeistä mukanani vain yhdet korkokengät, yhdet bootsit ja oikean jalan kiilakorko ilman paria, mutta ainakin ovat kivat korkkarit- korkeudestaan huolimatta mukavat kävellä ja bootsit ne mitä kauan olin etsinyt. Orpoa kiilakorkoa voi käyttää vaikka.. kirjatukena.

Topit ovat ylläripylläri suurin osa taas forever21:sta. Tuosta toppien taivaasta sanoisinko.

Kiilakoron vsemman puoliskon kohtalo oli kurja. Se makaa nyt luultavasti jossain nykin kaatopaikalla ypöyksin. Onneksi ei ollut kallis kenkä, mutta hieman yli-innokas hotellisiivooja ärsytti silti pienen hetken.


 

Kommentit (15)

Alice

Oikein hyviä valintoja! Otan osaa kengän kohtaloon, uskon että löydät uudet tilalle:)

- Alice

juuliae

Oot varmaan jo yrittäny ottaa yhteyttä siihen siivojaan/hotelliin tuon kengän johdosta ? Itelläni olis kyllä hermo palanut aivan totaalisesti ja uudet kengät olisi hotellilta parempi olla tulossa tähän suuntaan, etenkin kun noin täydellisiltä näyttää ! : (

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi kyllä. Selitin heille tilanteen ja annoin yhteystietoni jos kenkä nyt jostain muka vielä löytyisi. Eipä ole kuulunut. Vielä ajattelin kerra kysellä perään ja laittaa sitten hieman reklamaatiota.

Vilma

aivan ihania vaatteita, ihan sun tyylisiä! :) Kaikista bloggareista pitsi-kuosi sopii mun mielestä sulle parhaiten.

nnea

Hahah kui tyhmä sen siivoojan on pitäny olla että menee heittämään kengän pois?:DDD voi eeeih

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Sanos muuta. Kenkä oli siis vielä laatikossa, mutta kyllähän sen jo painosta tuntee, ettei se ihan tyhjäkään ole!

Tanja

Vikat kengät on aika upeat! :) Tuon tyylisiä viime talvena etsin, mutta heikoin tuloksin!

Nina

Aloitin juuri työt vaatetusalan liikkeessä ja pyörin siellä pitsirekeissä kuin hullu puurossa (hetkinen ei se niin mene se kielikuva...). Ehkä vuoden trendeistä oma lempparini.
Itse tosin vältän F21 vaatteita, vaikka edullisia ja somia ovatkin.

xoxo Nina

Silja

Jos toi pitsitoppi on F21:sestä niin meikältä taitaa löytyä samanlainen, sen verran tutulta näyttää :D ostin kuukaus sitte Nycistä, oi voi ikävä sinne :D ja ihanat nuo Jessica Simpson korkkarit <3

Reetta

Täydellisiä toppeja. Jotenkin tuntuu välillä, että just niitä toppeja on vaikea löytää täältä ihan meidän omista tavallisista kaupoista. Sait kyllä tuotua aika kivan kasan niitä nyt kotiin! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram