Olen kokoajan elänyt siinä uskossa, etten ostanut matkaltamme oikein mitään. Sitten vasta kun kokosin ne kasaan kuvattavaksi valkeni minulle, että tulihan sitä sittenkin hieman ostettua jotain. mm yhdeksän mekkoa. En saa kaikkia edes mahdutettua yhteen postaukseen, joten tässä näitä nyt tulee erissä. Ensimmäisenä se mekkorivi. Todella rypyssä.

(Huomasin myös, että silmääni on selvästi miellyttänyt mekkojen selkäpuoli. Kuudessa yhdeksästä on kaiken maailman härpäkettä selässä; pitsiä, narua, jokin leikkaus, reikä. Hyvä ettei keijupukua kimaltelevilla siivillä).

 

 

 

 

 

 

 

Suurin osa onkin nähty jo päällä itse matkalla. Loput tulee viimeistään sitten, kun elohopea viitsii nousta tuolla mittarissa edes vähän ylöspäin.

Kommentit (19)

Minka

Ihania mekkoja oot ostellu! Kumpa mullaki olis 8 kesämekkoa :D En malta odottaa et nähään niitä taas päällä :)

MiMar

Ihania mekkoja! Mietin vaan että millaisia liivejä sä käytät tuola alla? Ihan normaaleja, etkä välitä vaikka näkyisivätkin? :)Itse olen vältellyt selkähienousmekkoja juuri tämän takia :/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hyvä kysymys :) Muissa ei näy rintsikat, paitsi tuossa todella avoin selkäisessä valkoisessa pitsimekossa. Sen kanssa en käytä rintsikoita lainkaan, mutta se onkin todella paksua kangasta sitten edestä, ettei pääse mitään näkymään läpi.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahaahah :D jep, matemaattisesti hieman vammautunut minä taas ollut vauhdissa. Kiitos tarkkanäköisyydestäsi, korjaan sen tuonne tekstiin nyt :)

Trina

Ihania löytöjä olet tehnyt:)! Itsekin olen hurahtanut noihin selästä auki oleviin mekkoihin.

Aurinkoista viikonloppua! <3

johanna

upeita mekkoja!! ite tykkään todella paljon avonaisista, pitsisistä ja just erikoisista selkämyksistä!:))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram