Olette kysyneet mitä reidessä olevassa tatuoinnissani lukee. No, siinä lukee:
She’s got a mind of her own and she uses it well.

Ja ei, en valitettavasti omista mitään erityistä miltä. - En paranna ihmisiä ajatuksen voimalla, en saa lusikoita taipumaan pelkästään tuijottamalla niitä (ei tosin ettenkö olisi yrittänyt), en ole edes kovin viisas, enkä mikään meediokaan. En kuule edes ääniä päässäni.
Nämä ovat taas vain yhdet lyriikat.

Mutta ei mitkä tahansa kuitenkaan vaan vuoden -76 Rolling Stonesin kaikkien aikojen yhdestä lempi biisistäni. Ihan mahtava kappale jo siksi, että usein kukaan ei edes tiedä tätä, enkä ole koskaan kuullut sitä oikein soitettavankaan missään.
Kuuntelin kappaletta kun olin pieni ja kuuntelen sitä edelleen. Tykkään tuosta lauseesta ja tykkään kun se laulussa lauletaan. Se on sellainen lempikohta. Minulla on aina lempikohtia kappaleissa.

 

  Hieman omanlainen hällä väliä ja aika ajoin outokin ajatusmaailma minulla kyllä valitettavasti on. En usko että käytän sitä erityisen hyvin, mutta erinomaisesti olen sillä tähän asti kyllä pärjännyt. Kuvastakoot tuo nyt vaikka sitä sitten. Jotkut tajuavat, kaikkien ei tarvitse.

Mietin tässä, että alan muistuttamaan vyötäröstä alaspäin kohta jotain laulukirjaa. Olen hieman mieltynyt noihin tekstitatuointeihin ja niissä nyt sattuu olemaan päivän aforismin sijaan lyriikoita mieluiten ei-mistään-mtv-hitti-2013-poppi-biisistä kuitenkaan. Eli mahdollisimman vaikeasti ymmärrettävissä ja tunnistettavissa. Ihan tahalteen.

Kommentit (43)

Jenni

Uih, pakko antaa hullusti rispektiä Rolling Stones lyriikoista! Kyseisen bändin biiseistä sais kyllä vaikka koko vartalon täyteen hienoja lauseita ♥ Voi iskipä taas kaamea tatuointikuume...

nnnnn

upea tuo!<3
voisitko tehdä tuosta nilkassasi olevasta tatskasta myös postauksen? ja eiks sulla selässäkin oo joku..? :) näitä on nii kiva kattoa ja lueskella =)
voitko muuten tehä postauksen työstäsi, että mitä työtä teet ja miksi kiinnostuit juuri siitä jne. ? (:

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tunnisteiden "tatuoinnit" alta löytyy vanhoja postauksia melkein kaikista tatuoinneista. Minun on myös pitänyt pitkään tehdä uusi päivitetty selkeämpi postaus paremmilla kuvilla niistä vanhoista, mutta se on yllätys yllätys hieman jäänyt.

Annica

Aivan mahtavat sanat! Musta on hienoa kun noin kauniilla naisella on noin paljon tatuointeja. Jotkut voisi ajatella, että pilaat/rumennat itseäsi, mutta mun mielestä noiden ansiosta "näytät juuri itseltäsi"... en tiedä ymmärsitkö mitä tarkoitin, mutta en osannut ilmaista ajatustani selvemmin.

Karoliinaaa

Hei ihana, ootko koskaan tehny postausta sun kaikista tatuoinneista? Jos et, niin voisitko tehdä? :) Ja jos olet, niin viitsisitkö linkata? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En ole tehnyt ihan kaikista. Tatuointeja taitaa olla nyt yhteensä yhdeksän, mistä kolme on melko uusia (en ole ehtinyt kuvata kaikkia vielä). Vanhoja (surkeita) postauksia kuitenkin löytyy muutama. Ne on tuolla tunnisteiden "tatuoinnit" alla. Aikomuksena on tehdä niistäkin uudet paremmat versiot vielä :)

Karoliinaaa

Okei, täytyy kattoa! :) Mulla ei oo vielä yhtään tatuointia, mutta oon päättänyt, että sitten kun oon laihtunut ja treenannut itseäni parempaan kuntoon, palkitsen itseni vihdoin ja viimein tatuoinnilla. Reisi olisi aika kiva paikka tekstille, kun tekstin aion ottaa, mutta sattuuko se hirveesti? Toki kipu on yksilöllistä, mutta olisi kiva kuulla sun kokemuksia :) Monille ihmisille ei mun mielestä sovi tatuoinnit jaloissa, mutta esim. noi tatuoinnit jotka sulla on nilkoissa ja säärissä, sopii tosi hyvin sinulle! :)

Anne

Mun mielestä tekstitatuointien (varsinkin lyriikat) ottamisesta saa huolestua vasta sitten kun joku haluaa tatuoida itseensä munamiehen pomppufiilis biisin sanat.

Näin unta siitä. Se oli painajainen.

Hannele

Ihania nuo kuvat (ja tatuoinnit myös ;) ). Voisitkohan kertoilla millä ilveellä saat kuvattua itsestäsi noin onnistuneita otoksia? Itselläni kaikki aina tärähtää ja ärähtää ja voihan ärh :D.

Tai oletan, että olet ottanut kuvat itse? Vai onko apurina kenties kätevä toinen ihminen, joka helpottaa kyllä kuvausta aika lailla :).

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Useimmiten kameran takana on kyllä toinen ihminen, mutta jos ei ole niin salaisuus on kuule käukosäädin (siis canonin oma):) Painat vaan nappia ja kamera ottaa kuva silloin kun haluat!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Sattui vähiten kaikista ottamistani tatuoinneista :) Tietysti ehkä myös siksi, että kuva on niin hentoa ja pientä.

Krista

Upea tatuointi ja upeat kuvat!

Mulla on ollut mielessä yksi tekstitatuointi, jonka haluaisin toteuttaa jossain vaiheessa, mutta en ole vielä täysin varma paikasta. Tähän asti ranne tai nilkka ovat tuntuneet parhaimmilta vaihtoehdoilta, mutta nyt kun näin tämän, niin tuossa kohtaa reidessäkin se voisi näyttää tosi kivalta. Vaikeita päätöksiä. :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Sellainen siro teksti nyt näyttää kivalta missä vain :D Minun tekisi mieli ottaa lisää ja joka paikkaan, mutta pitää nyt ehkä hieman jarrutella näiden kanssa :)

Sanni

Aivan upeita kuvia sulla on, olet täydellinen! Mut, mun on nyt pakko kysyy, eikö sen pitäisi olla She eikä She's? :O

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Lyriikoissa tosiaan lukee she, mutta minulle monet englantia puhuvat ystäväni sanoivat että she's on parempi. Kai sen olisi voinut laittaa kummin vain. Minulle ei niin väliä.

Joku

SHE got a mind of her own
And she use it well
Well she's one of a kind
She's got a mind
She got a mind of her own
And she use it mighty fine

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joo näin se lyriikoissa lukee. Tuon alkuperäisen tatuoijalle lähetinkin, mutta hän ja myöhemmin kysyttäessä muut englanninkielen paremmin taitavat kertoivat että kannattaa kirjoittaa she's ja uses jne. Minulle se olisi ollut aivan se ja saman :D

Riinuska

Mulla on pakkomielle antiikin filosofien lausahduksiin tatuointien muodossa. Minussa on tällä hetkellä sokrateen ja platonin viisauksia. Taustalla vaikuttaa omat kreikkalaiset juureni. Että minä olen kohta varmaankin sitten kävelevä mietelausekokoelma. :D

RagDoll

Vaikka en teikäläistä tunne, niin jotenkin tuo teksti kuulostaa juuri siltä, millaisen kuvan olet itsestäsi täällä antanut. Vahva neitokainen, jolla on oma tahto ja jolla on munaa. ;) Kiitos ja anteeksi.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ystäväni ovat joskus sanoneet ihan samaa :) <3

Allekirjoitan tuon oman tahdon ainakin täysin. Lauri tosin kutsuu sitä itsepäisyydeksi :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram