Okei viikonloppu olen valmis.
Tai ainakin levännyt tarpeeksi, kohdatakseni ne juhlat mitä tarjoat.

 

Ystäväni kutsui meidät juuri sopivasti mökilleen rentoutumaan muutamaksi päiväksi. Täällä ollaan grillailtu, löhöilty, saunottu ja onpahan ollut runsaasti aikaa leikkiä kasvonaamioilla ja lakkailla kynsiä. Koittaen kai niillä paikata edessä olevaan vaatekriisiä. Minulla ei siis tietenkään ole asua kumpaankaan Blog Awards –juhlaan. Ei paniikkia.

 

Kun perjantain juhlahumu on laantunut alkaa lauantaina sama uudestaan ja tuplana. Awardsit, syntymäpäiväjuhlat, ja loppuillasta aika kovaa hehkutusta saaneet Adams ja Big Chips. Moni ystävistäni on syntynyt huhtikuussa ja lauantaina juhlitaan niistä kahta. Väsymys toki saattaa tulla välillä vierailemaan, mutta kerron sille, että nähdään sunnuntaina.

 

Viime kerran kunnon juhlaillasta onkin jo sen verran runsaasti aikaa, että heittäydytään nyt hyvillä mielin täysillä pyörteeseen mukaan ja nautitaan seurasta.


                                                                          Ihanaa viikonloppua!

Kommentit (10)

sarah

hei mistä noi boyfriend-jeans postauksen kengät on peräisin ja minkä hintaset mahtaa olla? ihan täydelliset, jos niitä vielä löytyy niin kyllä tekis mieli ostaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015