Siitä on jo monta kuukautta aikaa kun viimeksi Ragussa käytiin, mutta tuoreessa muistissa on silti ne herkulliset annokset ja ravintolan mukava tunnelma.


Kuulin ensimmäistä kertaa Ragusta Italialaiselta turistilta. Kehut kirivät niin korkealle, että soitin ja varasin heti seuraavana päivänä pöydän. Ajattelin viedä poikaystäväni toistamiseen ulos syömään heinäkuussa viisi vuotta täyteen tulleen seurustelumme kunniaksi. Onhan minussakin ollut nyt kestämistä. Tuplakiitokset siis siitä haha.

 
Ragu yltyi odotuksieni tasolle. Otimme molemmat menu Ludarit ja vielä viinit mukaan. Jälleen kerran alkuruoat olivat pääruokia paremmat (pidän aina alkupaloista enemmän), mutta ei pääruuissakaan valittamista ollut, maut vain olivat hieman turvallisempia alkuruokiin nähden. Suurimmat kehut sai kuitenkin yllättäen leipälautanen. Ehkä paras alkuleipä mitä olen missään ravintolassa saanut. Vaihtoehtoja sekä leivissä, että levitteissä neljä. Söimme ne kaikki ja saatuamme vielä toisen leipälautasen, söimme senkin kokonaan.


Nopeana yhteenvetona siis; Hyvä sijainti, tyylikäs sisustus, rento ja osaava palvelu, maukas ruoka, ihanat viinit, paras leipä, skandinaavisen keittiön puhtaita makuja ja viikoittain vaihtuva sesongin parhaisiin raaka-aineisiin nojaava menu.

Voisin mennä uudestaan.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram