Pienen Singaporen ajaa autolla päästä päähän alle tunnissa, mutta silti matkan varrella tuntuu olevan vähän kaikkea.

Ja välillä tosin tuntuu, että missiomme on koluta myös se kaikki läpi.Tähän mennessä on nähty jo pikku Intiat, Chinatownin korttelit, kirkot, moskeijat ja museot.  Metsät, puutarhat ja hotellit. Satamat, joet, kaupat ja kuppilat, sekä ne lukuisat ihanat ravintolat.

Päiviä tähän kaikkeen on mennyt vasta kaksi ja vaikka vauhti on kova niin antaa tulla lisää vaan. En usko, että ihan vielä kyllästyisin millään.

 

Kuvia ja tarinoita on jokaisesta kohteesta ja kasapäin, mutta niiden on pakko hieman odottaa. Mitä kauemmin nyt istun tässä koneella, sitä vähemmän aikaa nukun ja kello on jo kohta kolme yöllä. Huomenna uudet seikkailut ja ne uudet seikkailut alkavat jälleen todella aikaisin aamulla :)

Kommentit (21)

Salla

Eikä, aivan upeita kuvia! Ja upeita asuja, voisin ostaa noista kaiken!! Varsinkin tuon mustan jumpsuitin ja tuon alimmaisen kuvan mustan nahkahameen ja mustan topin... <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

kiitos :) Huomasin hieman myöhään, että olin pakannut suurimmaksi osaksi vain mustia vaatteita mukaan :D

Jonna

Wau! Palasin juuri Tokiosta, mutta matkakuume palasi takaisin näiden kuvien jälkeen.

René

Vauuh toi Singapore on kyl upee paikka, ihan ku jostain futuristisesta scifileffasta repäisty! Kato nyt totaki kuvaa mis näyttää et joku laiva ois tupsahtanu kolmen pilvenpiirtäjän katolle :D

Helga

Hienolta ja modernilta näyttää Singapore, tekisi heti mieli lähteä sinne. Matkalla Australiaan pari vuotta sitten kävin Singaporen lentokentällä mutta se näytti tosi nuhjuiselta?

Vierailija

Toi Célinen laukku. OU. MAI. GAAD. (Sellaisella Frendien Janice-äänellä) Kiilaa ihanimpien laukkujen TOP 5:ni without a doubt. <3

Sazu

Ihania kuvia! Voisitko kertoa millä kameralla ja objektiivillä otettu? Missä muuten kuljetat matkoillasi omaa kameraasi vai pärjäätkö pokkarilla?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

EOS 6D EF 24-105mm F4 L –objektiivilla, eli todella isoko (ja painava) lainakamera Canonilta oli mukana. Se kulki kokoajan olalla koska otin kuvia ihan kokoajan :D Yleensä lomalla mukana on Olympus pen mini, mikä mahtuu aika pieneenkin laukkuun :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat