Ruttopuisto. Olen joskus kuullut urbaanilegendan, että puiston hautausmaa on paljon laajempi, mitä siitä on jätetty jäljelle ja että osan haudoista päälle on rakennettu taloja. Näissä taloissa tietty kummittelee paljon. Erityisesti Bulevardin vanhassa apteekissa! Siellä on nähty kummituksia.
Mummini asuu tuon apteekin vieressä ja aina kun käyn siellä olen ihan ”kummitus valppaana”!
Ghostbuster Toivola.
Ehkä muutaman viinilasin jälkeen lupauduin eräs päivä Mertille malliksi Specsaversin desig-iltaan, Mertin suunnittelemat aurinkolasit päässä. Silloinhan se tuntui loistavalta idealta, mutta pakko myöntää että itse paikan päällä vähän jännitti. Onneksi kaikki meni lopulta hyvin ja oli tosi kiva olla mukana! En ehkä ole seuraava huippumalli, mutta Mert on onneksi uskomattoman lahjakas, eikä voi muuta kuin nostaa hattua kaikille hänen luomuksilleen :)

 Aina kun saan uuden luomiväripaletin, on kaikkia värejä pako testata kerralla ja sen ensimmäisen päivän luomeni ovatkin.. koristeelliset!
Rakastan tätä YSL:n 10 nuden sävyn palettia.

 

Salilla 'testaamassa' uusia urheiluvetimiä, eli venyttelemässä ja tuijottelemassa seinään.
Viimeksi kun testasin uusia juoksukenkiäni Etelä-Afrikassa astuin vahingossa kuolleen rotan päälle ja voitte vain kuvitella minkälainen kohtaus siitä syntyi!
Lenkkeilimme tuolloin porukalla keskustaan tien reunaa pitkin, kun yhtäkkiä tunsin jonkun poksahtavan jalkani alla. Oletin sen olevan vain mätä puunoksa, mutta kun kuulin muun porukan reaktiot takanani tajusin sekunnissa mitä oli tapahtunut ja sain sellaisen slaagin että teki mieli juosta suoraan vain auton alle.

Rotta oli kuulemma todella iso - kenkäni kokoinen! Täynnä matoja, mätä, turvonnut ja se jäi raahautumaan kengänpohjaani minun hyppiessä ja kiljuessa pitkin autotietä. Pari ohikulkijaa ja muutama autokin pysähtyi siinä katsomaan, että mikä tuota tyttöä vaivaa. Näytin varmaan siltä kuin kokonainen mehiläisparvi olisi hyökännyt kimppuuni rottien hautausmaalla, mutta en oikeasti voi sietään yhtään minkään elävän tai kuolleen olennot päälle astumista. Oli se sitten tyhjä etanan kuori tai kuollut mato, niin apua! Voitte vaan kuvitella miltä kokonainen rotta tuntui!

En saanut tuota rottaa pois mielestäni (enkä kengästäni) pitkään aikaan ja ajatus siitä kammoaa minua vieläkin! Rottaparka.


Meksikolainen kanakeitto. Pyysin Kiran meille syömään tätä ja viettämään rentoa löhöilyiltaa, mutta minne ilta päättyikään? Jonnekin ihan muualle kuin kotisohvalle telkkarin eteen. Joskus extempore ulkoilut ovat niitä hauskimpia, silloin eksyy aina kummallisiin seikkailuihin.


Soup & Juice. Uusi kahvila Bulevardilla ja tämän MehuMartan oli pakko käydä se heti testaamassa. Tällaista Helsinki tarvitsee enemmän, helppoja mukaan otettavia annoksia ja ihanan raikkaita mehuja!
Harmi vain, että salaatti ja leipä jättivät minut hieman kylmäksi. Ehkä valitsin vain väärät täytteet ja kastikkeet?

 

Välillä on aikoja kun leikin puutarhatonttua ja koristelen kotini kaikenmaailman kukilla ja puskilla. Kyllästyn lopulta kun ne aikanaan kuolevat ja kuolevat kukat on mielestäni surullisia. Miksi en voisi ostaa vaikka kerran viikossa kukkia, niin että olisi aina uusia tuoreita tilalla?

 

Kommentit (22)

Alexa

Oon niin samaa mieltä tosta Soup&Juicesta! Joskin jouduin myös itse laittamaan palautetta luokattoman huonosta salaatista. Toivottavasti siihen tulee muutos tai ottavat sen pois listalta...

taru

Haha, nauroin ääneen :'D Kirjoitat niin elävästi että tuntui kuin oisin katsonut tilannetta vierestä :D

Minna / www.doubleu1.com

Käsivarret kananlihalla ja ruokahalu tiessään kun mietin sun rottakokemustasi... haha, en tiedä itkeäkö vai nauraa! Ei tollasta ihan joka päivä satu... onneksi ;-)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Anteeksi :D Ajattelinkin että toivottavasti kukaan ei syö aamupalaa samalla kun lukee rottatarinaa, mutta en voinut jättää kertomattakaan kun se niin elävästi palautui (taas) mieleeni! :D

Miss T

Haha ja apua tuo rottajuttu! Mä voin valitettavasti vähän samaistua :D. Tapahtui kun asuin n. 10 vuotta sitten Lontoossa: mulla oli sellaset 15 cm:n korkuiset Spice Girls -kengät (iiiiisot ja korkeet tasapohjat). Ja yhtäkkiä jotain pehmeää tuntui kengän alla.. Pienen pieni hiiren poikanen. Apua, vielä vähän elossa. Mun kaveri huutaa: "nyt sun pitää tappaa se kokonaan, se kituu! Astu sen päälle uudelleen". Mä vaan huusin etten pysty vaikka tiesin, että se kärsii. Vihdoin kaksi nuorta jannua tulee kaljakorin kanssa ja pyydettiin ne päästämään hiirulainen kärsimyksistään. Päästivät sen kärsimyksistä kaljakorilla.. Voi hiirulainen. Ja voi Spice Girls -kengät..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oijoij! Apua, olisin varmaan kuollut tuossa tilanteessa :D Onneksi pojat kaljakoreineen tulivat hätiin, vaikka hiiren kohtalo olikin jo aika menetetty peli.

Kaisa

Siis vitsi, ihan pakko nyt vihdoin jättää kommentti, kun sun blogias oon seurannut jo pidemmän aikaa. Ihan mielettömän ihana blogi! :) Sulla on kyllä huikee kirjottamisen lahja, tekstit on aina niin uskomattoman nokkelasti ja elävästi kirjoitettu. Ei vaan voi kyllästyä! Ja kovasti tykkään myös laadukkaista ja tyylikkäistä kuvista, sekä mielenkiintoisista postauksista. ISO PEUKKU!

P

Hyhhyh pystyn niin kuvittelemaan tuon rottaepisodin, kuollut matoja täynnä oleva rotta kengässä ei kuulosta kauheen houkuttelevalta D:

Ida

aaaaaaarghhh toi rottatarina :/ :D :D Ihan sairaan oksettavaa! Itsellä kävi kerran melkein sama kun astuin sellaisen semi ison sammakon päälle ja se poksahti:D huhhhuh

Julia

Voi kamala :D kirjotat ihanasti ehdottomasti mun suosikki bloggaaja, ainoa jonka kirjotukset on oikeasti hauskoja ja mielenkiintoisia lukea! Oon seurannut blogia jo joitain vuosia (?) ja niin monesti oon löytäny samoja piirteitä itsestäni!

Carl@sudio.se

Moi Julia :)

Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.

Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.

Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja.

Hauskaa päivänjatkoa!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram