Kyllä. RakuYan ruoka on edelleen hyvää (ettäkö olisin asiaa tohtinut edes epäillä).
Lauri halusi viedä perheensä sinne syömään ja minä luonnollisesti kuola poskella valuen liityin seuraan.
Ruokaa tilattiin sen verran, että pieni kylä sillä olisi varmaan vedellyt viikon verran, mutta onneksi pieni kylä löytyy myös minun mahastani- tai siltä ainakin joskus tuntuu.

Pieneksi ihmiseksi omistan aivan liian ison ruokahalun, tai lapamadon. Voitin ala-asteella jopa luokkamme mämmin syönti- kilpailun! Olen tästä ylpeä. enkä edes pahemmin pidä mämmistä.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (16)

Marie

IIIHANA takki:) ja ruoka näyttää NIIN hyvältä! onks toi sellanen missä ite kypsennetään foodit? mm, pitää käydä testaamassa!

Anonymous

voisitko tehdä treenipostauksen? käyt tietääkseni salilla, kertoisit miten siellä treenailet jne. :)

Julia

Marie,joo SukiYaki :) Voi tehdä itse jos haluaa, ei oo pakko. Namnam, suosittelen!Mirya,höh pöh Mira! :)Anonyymi,Zarasta, viimevuotinen talvitakki.Anonyymi,Olen joskus tehnytkin, mutta naurin kuollakseni jälkikäteen kun katsoin sitä, joten se meni roskakoriin. Ehkä vielä jokupäivä!Sofia,kiitos :) Zarasta.Siiri,Kannatan!

PAAAAAA

Tosta ala-asteen mämminsyöntikilpailusta tuli mieleen, että ois kiva joskus nähdä jotain sun lapsuus-/nuoruuskuvia :) Vai löytyykö niitä jo jostain blogiarkistojen syvyyksistä?

Julia

Anonyymi,maagiset 171cmPaaaaaa,Niitä löytyy vintiltä. Valitettavasti sieltä kaiken roinan alta tosin. Kovasti on pitänyt käydä tonkimassa, mutta toistaiseksi tuntunut niin mahdottomalta.Reetta,Hah, voi kun olisikin. Minulla on turhruisia toppatakkeja muutama ja nämä kaksi viimevuoden villakangastakkia :D

Anonymous

Haha huippua :D mäkin oon vahvasti epäilly, että mulla on lapamato, koska ruokaa menee ihan tuhottomasti mutta paino ei nouse!Kerran sanoin tätille asiasta ja hän sanoi, että jos sulla ois lapamato niin kyllä se kävis aina välillä kurkistamassa...YYY!! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram