Pidän tuosta auringosta. Myös kengistäni, takista, uudesta laukusta ja jopa rantaamme rantautuneesta rahtilaivasta. Se on tavallaan kaunis. Mukava sisustuselementti Ruoholahteen, mikä muuten on mielestäni ruma. Anteeksi nyt vain, mutta se on. Lähiöistynyt ja sitä ei muutamat kanavat pelasta. Ei edes rahtilaiva.

Tämä kuvattu päivä oli sunnuntai. Istuskeltiin tuossa kiviaidalla ja tuijoteltiin jokeen. (tiedän, että se ei ole joki). Aurinko lämmitti oikeasti ensimmäistä kertaa niin paljon, että teki mieli laittaa silmät kiinni ja olla vaan siinä.

Muistelin muutaman vuoden takaista huhtikuun alkua- tarkalleen ottaen kolmatta päivää. Minulla oli ohut trenssi, mustat avokkaat, farkut, vihreä toppi ja istuttiin Henrys bubin terassilla ja juotiin kaljaa. Oli kuuma.
Oletan, että voin pukeutua näin kun tulen takaisin lomalta, silloin on jo huhtikuun seitsemästoista. Se olisi aika mukavaa.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Äiti muuten soitti tänään ja kertoi, että oli saanut sähköpostia trendiltä, missä kerrottiin tämänhetkinen Trendin ja aussien blog awards readers choise- tilanne. Olin sijalla kymmenen! Jos totta puhutaan en olisi uskonut, että 63 mahtavan blogin joukosta pääsisin noinkin lähelle kärkeä. Lopullinen sija selviää sitten 28 päivä, mutta tyytyväinen olen jo näinkin :) Iso kiitos kuuluu teille. Mahtavia olette.

 

 

Listan muut sijoitukset pääsette kurkkimaan tästä.

Kommentit (22)

Anonymous

Moi nätti ! mä ostin vastaavanlaiset kengät, olen lauantaina lähdössä viettämään mun ystävän syntymäpäiviä ja haluiaisin yhdistää kengät mustiin farkkuihin, osaatko ehdottaa yläosaa ja takkia? jeee kiiittti!!! :)

Materialgal

Nuo kengät näyttää todella hyvältä, mutta en ole uskaltanut tuon tapaisia ostaa, kun näyttää, että niissä on hankala kävellä? Pystyyks noissa kävelee kompuroimatta? ;) ihania taiteellisia kuvia, ihanasti on noi värit ekassa kuvassa <3 Ai niin tänään ajattelin kokeilla sitä sun postauksessa ollutta lohi-vuohenjuusto -salaattia, katsoo nyt sitten mitä siitä tulee ;)http://manifest2materialism.blogspot.com

Reetta

Upeita kuvia ja kyllä se kevät näyttää taas tulevan hiljalleen :) Kengät on kyllä upeat mutta mulla on sellanen olo että kompuroisin aika kiitettävästi niiden kanssa :D

Queen Ariel

Tuo takki on kyllä upea!:-) Kengät myös ja olenkin katsellut Aleksi 13:sta saman tyylisiä,mutta odottelen heidän kanta-asiakas päiviä jolloin ne on -20% alennuksessa!:-D

Julia

Ne on <3 Aijon haalia vastaavia jenkeistä luultavasti koko matkalaukullisen lisää :D

Julia

Hmm ensimmäiseksi tuli mieleen vaalea silkkinen kauluspaidan tyylinen yläosa, tai ihan vaan toppi. Sellainen kevyt. Esim tämän tyyppinen:http://kenzas.se/2011/09/29/dagens-71/ tai:http://kenzas.se/2011/11/27/dagens-78/(kenzalta on helppo katsoa, kun sillä on aina nuo jeffrey cambellin kengät :))Eli jotain aika simppelia, mutta ei kuitenkaan ihan kaulaan asti napitettuna. Asua voi sitten piristää isoilla sormuksilla, ym koruilla ja jollain tyylikkäällä laukulla. Olen sinäänsä huono neuvomaan, kun tykkään pukeutua baariin aina mahdollisimman yksinkertaisesti ja ei niin juhlavasti :D

Julia

Ne on itseasiassa mun korkeimmat, mutta mukavimmat kengät! Ehdottomasti tosi helpot jalassa. Suosittelen :)

Julia

Niin alkaa vähän näyttää. Tänään ensimmäistä kertaa huomasin, että hyvin niitä lumikinoksiakin on keskustasta kadonnut. Melkein kaikki :)Kengät on oikeasti todella mukavat ja vakaat jalassa :) Ei kumpurointia :D

Senjag

Oivoi, mä en varmaan ikinä saa tota takkia.. Roxien sivuilla tosin oli että lisätilaus tehty, joten 28 päivä istun tiukasti tietokoneen ääressä ja naputtelen ton takin itselleni, vaikka väkisin :DIhana tunnelma noissa kahdessa ensimmäisessä kuvassa! :)

Anonymous

Sinulla näyttää olevan upeita kenkiä! Mistä olet ostanu esim. nuo? :) ja mitä hyviä kenkäkauppoja Helsingissä on?

Anonymous

Oootko jossain ulkomailla, jos ootnii missä vai ookko kotona ja täää? Ja kuka se lauri on, jos sun mies nii voikko laittaa siitä kuvii?;)) Sori oon vähän pihalla mut oon uus lukija. Toivottavasti vastaat kysymyksiini ja mahd. pian. Haluaisin löytäää toisenkin blogin jota lukea ja kuulostat mielenkiintoiselta! Kaunis oot, mut mikä ikä? Asutko helsingissä?

YANNA

Mä muistan sen henrys pubin kaljapäivän myös täydellisesti! Oli niin lämmin! Sitten kun te tuutte takas niin korkataan terassikausi vaikka väkisin. Pakko sillon on olla jo lämmin!

Anonymous

Heippa! Mitkä ovat mielestäsi Helsingin top 5 ravintolat? Olen lueskellut noita sinun ravintola juttuja ja niissä olet kyllä esitellyt eri ravintoloita hyvin. Silti näin ulkopaikkakuntalaisena kiinnostaa mitä suosittelisit? Pidän paljon sushista ja juuri Raku Ya:n ja Gaijinin tyylisistä ruoista, harmi ettei tuollaisia ravintoloita taida paljoa helsingin ulkopuoella olla. Voisitko jopa tehdä top 5-10 postauksen? Oikein ihanaa kevättä!! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram