En ole oikein löytänyt aikaa istahtaa koneelle, tai jos olen niin tuntuu kun ei olisi mitään sanottavaa. Syyttäkää tästä Saaraa. Aina kun me nähdään (ja luonnollisesti ei nähdä usein, kun asutaan maapallon eri kolkissa) pitää jutella tuntikausia. Ihan kaikesta.

 

Nyt me ollaan höpötetty neljä päivää kaikki kolme tyttöä täällä yhteen menoon. Voitte vaan arvata että jutut on vähän loppu ja tuntuu ettei niitä sanoja riitä tänne. Aika hassua, mutta me aletaan normalisoitua tässä ihan piakkoin. 

Kohta lähdetään kauppakeskukseen kiertelemään ja sitten lounaalle. Aurinko paistaa, vieläkään ei tuule ja kaikki on iloisia. Tänään on myös perjantai, mutta en tiedä onko sillä oikein mitään merkitystä.

Kommentit (43)

jmp

Henkeäsalpaavan kauniita otoksia etenkin nuo siluettikuvat! Ja tuo koirakuva on täydellinen, läsnäoleva.

Karoliinaaa

Olet Julia niin kaunis ja upea nainen <3 Toivottavasti nautitte täysin rinnoin reissusta ja keräätte energiaa takasin suomeen :)

Pinja

Oon kysyny tätä jo aiemmin ,mutta et varmaan oo huomannu kun kommentteja tulee kuitenki nii paljon. Mutta mistä toi sun mekko on, se on ihana? :) Ja sinä myös, nauti reissusta ja seurasta <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

minulla saattaa mennä vastata joskus jopa yli päivä, mutta muistaakseni vastasin siihen lento postaukseen :)

Hame on Bershkasta. Leikkasin siitä tosin aika paljon kangasta pois ja ompelin uudelleen kiinni. Hame oli liian leveä minun makuuni :)

Pinja

Juu, voi olla etten itsekkään ole huomannut vastausta, vaikka yritin sitä kyllä käydä tiirailemassa myöhemminkin.. Mutta kiitos kauheasti! :)

nimetön

tää ei oo yhtää tähän postaukseen liittyvää, mut mistä sun blogin nimi tulee? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tätä kysytään erittäin usein :D
Blogini nimi oli aikoinaan oceanchild. Olin kyhännyt nopeasti matkablogin tietämättä yhtään mitä teen. Oceanchild tulee Beatlesin Julia biisistä.
En sitten tykännyt tuosta blogin nimestä alkuunkaan ja päätin lyhentää sen oc:ksi. No, nyt inhoan sitä vielä enemmän :D

Hanna

Mielettömän upeita kuvia, viimeisin kuva on ihan mykistävän hieno, mutta susta ei varmaan edes saisi huonoa kuvaa :)

Alessia

Ei aina tarvitse olla sanottavaa. Musta on kiva tulla vaan katselemaan kuvia ja lukea ns. turhaa höpinää:)

Veera Einola

Mielettömän upeita ja herkkiä kuvia oot saanut talletettua! Näiden kuvien kautta välittyy kyllä se tunnelma mitä haluat meille lukijoille välittää. EI tarvita sanoja. =)

t. Veera

veeraeinolanelamaa.blogspot.com

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niin olisi. Ei vain välillä saa itsestään mitään irti ja aikakaan ei aina riitä.
Ajattelin jo hetken että olisin pienellä blogitauolla, mutta mielummin teen sen verran mitä pystyn kunnes pääsen taas normaali arkeen kiinni.

Senja

Jäin varmaan viideksi minuutiksi tuijottamaan noita kuvia kun on niiiiiin täydellisiä !!!!
Varsinkin kaksi ensimmäistä on niin täydellisiä!!

Ihana fiilis

Ihmettelin tässä yks päivä, mikä tässä blogissa on niin mukavaa. Sit tajusin, että vaikka täällä on upeita kuvia, ei se oo vaan se yks tekijä. Se on tämä: sä et ole koskaan ilkeä ja et kiroilekaan varmaan koskaan (ainakaan blogissa, se on eräänlainen kypsyyden merkki)! Katoin niitä sun teinikuvia ja ihmettelin, että voiko tämä olla sama ihminen. Tosin kuvan perusteella voi mitään arvioita mennä tekemään varmuudella, mutta siis susta välittyy sellanen jonkunlainen yleinen "zen". Tää on tällasta ajatusvirtaa, luonnollista ja iisiä (vaikka nillitinkin niistä typoista, en itekään oo täydellinen oikeestaan missään). Tykkään kovasti, tuossa ekassa kuvassa oot kuin kreikkalainen jumalatar. Hih, on vaan niin mukavaa kun huomaa lukevansa aikuisen naisen blogia ja jokainen postaus ei ole kuvakollaasia nettiputiikeista tai jotain ripsarin testausta. En haluaisi elää kenenkään muun elämää, mutta sulla on sellanen joku maaginen taito inspiroida muita. Kiitos! Jösses, että meni "melkein" jo lipevän puolelle. Deal with it! ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011