Pikaiset terveiset Singaporesta. Saavuimme tänne eilen kuuden maissa illalla ja suuntasimme heti keskustaan pyörimään, koska oikeastaan meillä on täällä vain pitkä vaihto - 12 tuntia. Laukut menevät suoraan Balille ja me yövymme lentokenttähotellissa.

Pitkä vaihto oli tavallaan taktikointia. Olisimme päässeet lyhyelläkin vaihdolla suoraan Balille, mutta sitten olisimme joutuneet viettämään yön jossain siellä, nimittäin veneitä ei Gilille kauhean myöhään mene ja kaikkien lentojen saapumisajankohdat Denpasariin/Lombokiin olivat ilta-aikaan.

Järkeilin, että mukavampi täällä Singaporessa pyöriä hetki, kun voi käydä nopeasti vaikka Orchard roadilla ihmettelemässä ja painua sitten pehkuihin kätevään lentokenttähotelliin, mistä voikin heti kuudelta aamulla herätä suoraan terminaalista ja painella silmät ummessa lennolle.

Olen ollut ennenkin Singaporen kentällä, mutta nyt viimeistään tullut siihen tulokseen, että se on mahtavin ja voisin vaikka hetken asua siellä. Puutarhoja, elokuvateattereita, pelihuoneita, rentoutumisnurkkia, hieromatuoleja, ravintoloita, kauppoja myöhään yöhön asti auki ja tuo kiva ja kätevä hotelli jokaisessa terminaalissa.

 

Nyt odotellaan lentoa ja kohta ollaan toivottavasti Gilillä. Olen varannut hotellin oman speedboatin ja kuskin noukkimaan meidät suoraan Lombokin kentältä. Hinta oli kolmelta hengeltä yhteensä n.40-50euroa, enkä oikeastaan edes jaksanut vertailla paljon muilla speedboateilla olisi ollut - tämä tuntui kaikista mukavimmalta ja varmimmalta vaihtoehdolta.

 

Kommentit (22)

Embu

Tuo haalari näyttää täydelliseltä matkustusvaatteelta - ja lisäksi vielä tyylikkäältä! Mistä se on? :)

Miaminttu

Ah, nyt se luksus taas alkaa (alkoi)! Sun matkakuvia! Superia <3

Ps. Hieno tuo some -kukka-asetelma x)

Nooh

Moikka Julia, on taas niin ihania kuvia paikan päältä että ihan kateeksi käy. :( Haikeilen itsekin ulkomaille ja juurikin tuonne hinputin singaporeen. On se vaan nätti paikka! Osaatko sanoa arviolta, että kuinka paljon matkarahaa kannattaa varata? Jos jokapäivä syö ulkona 1-3 kertaa ja ostelee vähän sitä mitä huvittaa (mutta en nyt puhu mistään 800 e laukun ostaksista). Olisi huippua niin tietäisin suurinpiirtein kuinka paljon on vielä säästettävää ennen kuin pääsen matkaan :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hei, valitettavasti tosi vaikea sanoa. Riippuu ihan millainen majoitus on ja missä syö ym. Hotellit on aika hintavia, mutta ruoka halpaa jos syö esim paikallisten suosimissa ruokakojuissa (niissä onkin ehkä parasta ruokaa, joten suosittelen :))
Ostokset on hippusen kalliimpia kun suomessa, siis esim Zara, Bershka, Victorias Secret jne, mutta ei niin paljon, etteikö mitään voisi ostella :) Taksit ja julkinen liikenne halvempaa kuin suomessa :)

Camilla

Olin itsekin vähän aikaa sitten Singaporessa ja aah se on vaan yksi upeimpia kaupunkeja, joita tiedän! :) Voisin lähteä sinne takaisin vaikka tältä istumalta! Kirjoittelin reissustamme myös omassa blogissani, jos huvittaa, voi käydä kurkkaamassa. :) Innolla odotan sun tulevia matkapostauksia, ne ovat kyllä blogisi parasta antia!

http://camillan-live-love-learn.blogspot.fi/

Pihlasisko

No kiva! Arvaa tekeekö mieli tonne takas? Suomessa on matkan jälkeen ollut ihan tylsää.
Pitäkää avartava ja ihana loma<3

Paula

Moi, muistatko paljon maksoitte tuosta Singaporen lentokenttähotellin huoneesta, ja kuuluiko siihen aamiainen? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei kuulunut aamiainen ja kolmen hengen huone oli n.50-70euroa yö. Eli siis per ihminen joku 20euroa :)
Terminaaleissa on tosin niitä Loungeja myös. Ne ovat hieman halvempia ehkä ja sisältävät ruuat :) Joissain niissä on myös torkkuhuoneita ja tietty suihkut, eli melkein sama asia.

Aino

Ihania kuvia! :) En ees tienny et tommosia noin hienoja lentokenttiäkin on olemassa! :o Wau!

Enni

Haha, hassu sattuma että itse olin vajaa viikko sitten samaisella lentokentällä! Ja myönnän kyllä itsekkin, hienoin lentokenttä jolla olen koskaan ollut! Ihanaa reissua :-)

marie

Voihan Gili! Se on vaan niin upee paikka! trawangalle varmaan menette? Olen katelinen. Tänne luvattiin lunta viikonlopuks.. :(

Vierailija

Mäkin katoin että ihan täydellisen näköinen haalari matkustamiseen! Oon vähän aikaa jo silmäillyt jotain löysiä matkustuspöksyjä mutta mitään tosi kivaa ei ole vielä löytynyt. Ja olen lukenut että Singapore on äänestetty maailman parhaaksi kentäksi jo monena vuotena. Itsekin olen siellä harhaillut ja tosi hyvältä näytti.

Anna

Upeita kuvia taas! :) Minusta tuntuu, että juuri olit ulkomailla ja nyt taas reissun päällä. Kuinka usein matkustat vuodessa? Ainakin blogissasi on vähän väliä kuvia Kapkaupungista, Singaporesta jne. upeista paikoista! t. Kade ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram