Tänään nousin normaalia aikaisemmin, mikä tarkoittaa siis ennen yhtätoista, mikä on aika hurjaa.
Aurinko paistoi virkistävästi, joten lähdin hyvillä mielin hoitamaan asioita ja tapaamisia kaupungille.

Hyvätuulisuuteni päättikin jäädä sisätiloihin, nimittäin jo ensimmäisillä metreillä mitkä ehdin ulkona ottaa kaaduin, anteeksi siis lensin kirjaimellisesti kaaressa, rähmälleni ihanan kuraiselle ja niin pehmeän hiekkaiselle asfaltille.
Minkäs teet kun tuolla ulkona hallitesee jääkausi ja siellä tarpominen vaatisi melkein jonkun selviytymisoppaan.
Onneksi kaatumiseni sen ihanan huudon säestämänä, mikä oli kaikkea muuta kuin naisellinen pieni kiljaisu oli sen verran huvittava, että sain nauraa koko matkan linkatessani autolle.

Nyt ollaan taas turvallisesti siätiloissa ja yritän olla tarpeeksi urhea, että jaksaisin kohta yrittää salille pääsyä.

Kommentit (3)

Mrs. V

Hei!:)Sain juuri kolmen blogin listan ystävälliseltä lukijaltani, joka arveli että saattaisin niistä pitää Ensimmäisenä listalla oli italiainen neitokainen, toisena ruotsalainen ja kolmantena sinun blogisi. Tulin katsomaan ja pakko oli kommentoida. Olet ihan äärimmäisen kaunis nainen! Olen itseasiassa törmännyt kuvaasi naamakirjassa aikaisemmin ja todennut saman (olet siskoni ystäviä ja olen miehesi entinen kollega:)) Minusta oli todella hauska löytää blogisi, ja tulen käymään jatkossakin! Kaikkea ihanaa sinne ja toivottavasti ollaan yhteyksissä!:)

Oc

Oho, hauska kuulla että joku on suositellut tätä. Tulee kyllä hyvä mieli kun blogikin on vielä niin tuore :)Sinä taas olit ensimmäisiä blogeja joita luin (ja luen säännöllisesti kokoajan) ihan mahtava blogi! Vasta ihan äskettäin osasin yhdistää sinut siskoosi kun luin thaimaa postauksiasi. Oli kyllä hauska yllätys ja huh te siskokset saisitte olla ylpeitä itsestänne. kaikki niin upeita! :) Ihanaa että tulit kommentoimaan. Minunkin on myös pitänyt monta kertaa kirjoittaa sinulle, mutta olen hyvin aikaansaamaton :)Kaikkea hyvää myös sinne ja ehdottomasti ollaan yhteyksissä jatkossa.

Mrs. V

Moikka taas!:)Varmasti tämä sinun blogisi vielä nousee ja ryminällä:) Kaunis nainen, kauniita kuvia ja kaunis ote elämään:) Kiva lepuuttaa arjen ajatuksia näitten huolettomien blogien seurassa ja leikkiä hetken että huolet ei paina.Voi miten kiva että blogini oli sinulle tuttu:) Juu perheen kanssa oltiin Thaimassa - systerillä taisi olla naamakirjassa samoja kuvia mitä mulla oli bloginkin puolella:)Mutta oli ihana löytää sut täältä!:) Palataan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram