Päivästä on selvitty ihan hyvin. Vieläkin tekee mieli pirtelöä- en ymmärrä miksi en käynyt sitä ostamassa. Haaveilin vielä tiputtavani tehosekoittimeen vanilijajäätelön ja maidon kanssa yhden niistä Saaran tuomista mokkapaloista. Ihan varmasti olisi tullut loistopirtelö. Suklaaleivospirtelö!
Sen sijaan Tyydyin vain picnicin lohisalaattiin ja nukkumiseen.

Luonnollisesti minulla ei ole mitään järkevää asiaa, koska mitään järkevää en ole tehnyt. Itseasiassa en ole tehnyt tänään yhtään mitään.
Joskus näinkin.  On hyvä levätä kun tiedossa on rankka viikonloppu. Pitää mm. käyttää kohta vanhentuvat flamingon kylpylän lahjakortit, käydä töissä ja leipoa!
Hurjaa.

Ohessa illan pussihousu kuva.

 

 

Palataan huomenna takaisin selväjärkisenä. (Ellen käy ostamassa sitä jäätelöä ja toteuta pirtelöideaani. Se nimittäin on sitten pakko postata)

P.s Blogger- sen lisäksi, että on sekoillut tänään jo ihan tarpeeksi, on myös vaihtanut ominpäin nimeni oc:sta Juliaksi. Ihan kätevää, olenkin miettinyt vaihtavani sen.

 

 

 

Kommentit (6)

Anonymous

onks sun oikee nimi julia vai onks se blogger vaihtanu vaa jonku randomin tohon? :DD ja tuli myös mielee et kutsuuks sun kaverit sua oc:ks? :)

Julia

Sofiina,Kiitos paljon ihana :)Anonyymi,Haha, ei. Julia on mun oikea nimi. Kaverit kutsuu vaan täällä blogissa oc:ksi

emmi

taidan olla ainut (fingers crossed) joka on säästynyt bloggerin sekoiluilta! ps. ehkä kaunein nimi koskaan! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat