Mä suorastaan inhoan naistenlehdissä "hoida ihosi kesäkuntoon" aukeamia.
Saatan selata ne nopeasti läpi, mutta useimmiten en lue otsikkoa pidemmälle. Ei siinä, että ihonhoidossa olisi mitään vikaa, juttu vaan toistaa itseään ja samat tekstit on luettu monina aikaisempina vuosinakin.

Pilkka osuu omaan nilkkaan siinä vaiheessa kun innosta puhkuen täällä alottelen kirjoittamaan toissapäiväisestä ihonhoitoillastani. (Oikeasti en pidä mitään ihonhoitoiltoja). Säännöllisesti kuorin ja raspaan, mutta se on pikeemminkin kovaa pakkopullaa, kuin hemmottelua, tai kiva "koti spa" hetki. yöh.
 

 

Lumenen syväpuhdistava turvenaamio oli muuten ensimmäinen kasvonaamio minkä ostin. 
Olin silloin n.14 ja olen käyttänyt sitä siitä lähtien.

 Toissapäivänä kesäsiivouksen valmistuttua ja kirppiskamat valmiiksi järjestettyinä olin vasta päässyt vauhtiin. En sitten keksinyt enää mitään muuta siivottavaa kuin itseni, joten purnukkasota alkakoon ja sauna päälle.

Mistä tullaankin siihen pointtiin, että olette kysyneet minulta, miten hoidan ihoani, joten täältä tulee infopläjäys:

-Hiusnaamio (yleensä saunassa) n. kahden viikon välein.
-Vartalon ja kasvojen kuorinta voiteilla kerran viikossa.
-Kuivaharjaus hanskoilla n. kerran viikossa.
-rasvaus suihkun jälkeen tai useammin.
-kasvojen puhdisitus mikrokuituliinalla (meikinpesun yhteydessä) jokatoinen ilta.
-jalkojen raspaus ja yön yli vaikuttava jalkarasva elmukelmutettuna n. kolmen viikon välein.
-kasvonaamio kahden viikon välein.

Lisäksi puhdistan kasvoni puhdistusgeelillä ja kasvovedellä iltaisin. Aamulla käytän vain kasvovettä. Levitän silmänympärysvoidetta aamulla, sekä illalla ja päälle seerumia, tai kasvorasvaa.

Kuulostaa niin työläältä, että alkoi ihan väsyttämään.
Täytyy saada lisää kahvia.

 

 

 

Kommentit (9)

Anonymous

Hih, nauroin ihan ääneen. Kerrankin joku sanoo totuuden hemmotteluilloista. Se on kaukana siitä! mönjää jokapaikassa ja niinkuin sanoit miljoona purkkia joidenka kanssa taisella. Rankkaa touhua mielestäni (: Sanoit muistaakseni joskus, että syöt myös paljon vitamiineja koska ne auttavat iho-ongelmiin? Haluaisitko tehdä niistäkin postauksen? Omat vitamiinit kun rajoittuvat multitabsiin :))-Kiida

Anonymous

"kasvojen puhdisitus mikrokuituliinalla (meikinpesun yhteydessä) jokatoinen ilta"Minkälainen tuo mikrokuituliina on ja miksi sitä käytät? (Siis tarkoitan, että mihin tarkoitukseen sitä käytetään)? :)

Essi

näin jossain mainoksen nuista Lumene koivu+hunaja tuotteista ja tuota vartalonkuorintaa aattelin just ostaa!:) kerrotko siitä kokemuksia täällä blogissasi, kun kerkeät kokeilla?

Anonymous

Jaiks. Oma ihonhoitoni on niin nolon olematonta, että minua ei sen perusteella voi naiseksi edes sanoa :D Pesen meikit vivalin puhdistuslapuilla (vedenkest. silmämeikin puhdistus), lisään jotain naamarasvaa mutten aina, koska kasvopesun jälkeen noista vival-lapuista jää edelleen sellainen rasvainen pinta. Kasvonaamioita en käytä, ehkä joskus satunnaisesti. Kuorin ihoa ehkä kerran viikossa tai parin viikon välein (esim. ennne itseruskettavan lisäystä). Suihkun aikana pesen ihoni sienellä. Hiusnaamioita en ole ostanut nyt pariin vuoteen. Suihkun jälkeen rasvaan kehoni. Minulla taitaa olla muutama purnukka, jotka on tarkoitettu kasvoille, mutta muuten käytän vain jotain yleisrasvaa kaikkiin ruumiinosiin, koska olen niin laiska enkä usko, että ihmerasvat tehoaa. Aamulla pesen kasvot ja laitan kasvovoidetta ennen meikkausta. Siinäpä se. Sitten kun valmistun ja pääsen kunnon palkkatyöhön niin ehkä voin alkaa panostamaan enemmän näihin eri ihonhoito-ja muihin kauneustuotteisiin. Nyt kuitenkin prioriteetti on ruuassa ja vanhan koiran eläinlääkärikuluissa.

Julia

Anonyymi,Jep. Ihan vaan sen takia, että kuka laittaa itsestään kuvan nettiin turvenaamio pärställään :DKiida,Muistat oikein ja onkin pitänyt tehdä vitamiinipostaus, mutta aina se jää. Toivottavasti saan lähiaikoina hoidettua. Anonyymi,Se on sellainen ihan pieni liina, joka tuntuu pehmeältä, mutta kuorii tehokkaasti. Samalla se postaa kuolleita ihosoluja, nopeuttaa ihon uusiutumista ja auttaa näppylöihin, arpiin ja ryppyihin.Okei, kuulostaa joltain taikaviitalta, mutta ei siitä haittaakaan ole. Omani sain sokokselta jonkun kalliimman ihonhoitotuotteen oston yhteydessä. Olen myös kuullut, että stokkalta saisi muutamalla eurolla vastaavia.Essi,Minä tykkään siitä paljon. Kuorii hyvin ja tuoksuu ihanalta!

Anonymous

Älä käytä raspia! Kun raspaat esim. kantapäitä niin et tunne kun se osuu terveelle iholle tai sen viereen, silloin terve iho puolustautuu raspausta vastaan ja tekee lisää kuivaa ja kovettumaa siihen. Ja raspi antaa vain hetkellisen helpotuksen, mutta kuiva tai kovettuma on hetkessä takaisin, raspi ei ole nykyaikaa. Useimmat/nykyaikaiset jalkahoitajat ja kosmetologit on itsekkin luopuneet tuosta vanhan kansan rääkistä jaloille. Ota kuivat mielummin pois kuorinnalla, kuivaharjaus-hanskalla, jalkahoidossa tai yritä vain elää niiden kanssa. Kaikista tehokkaammin hoidat niitä ehkäisemällä ne: rasvaamalla ;)t. kosmetologi(Anteeksi, innostuin. Saarnaan tätä joka päivä asiakkailleni.)

Julia

Kosmetologi,:) Kiitos paljon tästä tiedosta. En tiennytkään tätä. Olen kuullut, että raspaaminen vaan pahentaa, mutta nyt tuli kunnon infopläjäys. Olen viimeaikoina käyttänyt raspin sijasta sellaista kiveä (mikä lie) ei ole läheskään niin raastava, vaan aika hellä. Onkohan tämä ihan ok?

Julia

Anonyymi,Anteeksi olen onnistunut missaamaan kommenttisi!Eihän tuo ihonhoito mitenkään surkealta kuulosta, vaan aivan normaalilta. Monet eivät tee edes puoliakaan noista :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram