Hypeltiin Saaran kanssa yksi päivä Company’s gardenissa. Puistossa ihan Cape Townin keskustassa. Siellä oli oravia jotka puri sormesta ja puluja mitkä piiritti. Siellä oli bambuja, mihin oltiin kaiverrettu rakkausjuttuja, lammikko missä meni kivipolku, kauniita suihkulähteitä ja tietysti kukkia ja puita.

Siellä oli niin kuuma, että jäin tahalteen kastelijan alle, hihitin ja kiljuin kuin pikkutyttö. Tuli paljon virkeämpi olo.

Istuttiin nurmikolla ja juteltiin. Minulla on tapana aina nyppiä nurmikkoa ja ajatuksissani heitellä pikku nurmikon palasia sinne tänne. Se ei ollut hyvä juttu tuolla ei. Puiston pulut ovat nimittäin erittäin tuttavallista kansaa ja nehän luuli että heittelen niille ruokaa. sellaisessa pienessä sekunnissa olin saanut ympärille varmaan kaikki puiston pulut ja hieman enemmänkin. Ei ne lähtenyt vaikka tajusivat etteivät halua ruohoa syödä. Ne jopa seurasivat minua kun nousin ja kävelivät perässäni puisto portille asti. Siis varmaan kaksisataa pulua. Se oli hauska näky.
 

Kommentit (14)

Anni

Ihan ok blogi, mutta ihmetyttää vaan miks joku lomalla pukeutuu tollasiin juhlavaatteisiin. Itse lomalla käytän vaan toppeja ja shortseja. Lomalla on tarkotus nauttia ei hienostella.. mutta jokainen tekee miten haluaa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minä taas en mieti sitä noin nimittäin pukeudun aina ihan fiiliksen mukaan, olin lomalla tai en. Saatan laittaa kaupungille lähtiessä täällä jotain nätimpää päälle koska tykkään tehdä niin. Toisinaan sitten taas ne shortsit ja toppi. Ihan mitä mieli milloinkin tekee. En pidä sitä hienosteluna vaan ihan vain omana tapanani :)

jjonna

Näistä sun Afrikka postauksista tulee aina niin hyvä mieli! (: Kun bloglovinin kautta näitä luen ni välillä aina tarkotuksella jätän sun postauksen viimeseks. Eli siis parasta säästelen loppuun saakka... :D Sama tapahtuu kyllä monesti muutenkin, vaikket lomailemassa olisikaan.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla! :)
Minäkin teen lempiblogieni kohdalla noin ja on hassua ajatella että joku tekee omani kohdalla myös niin! Kiitos <3

Senja

mielettömiä nää sun matkapostaukset. kuulet varmaan jatkuvasti samaa hehkutusta, mutta oot niin upea ja kaunis!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram