Tänään tuntuu arjelta, koska pesin pyykkiä ensimmäistä kertaa kuukauteen.
Voitte ehkä kuvitella millaisen pyykkivuoren ja puhtaiden pikkareiden puutoksen saa kokonaisessa kuukaudessa aikaiseksi. Onko minulla nyt muka oikeasti ollut ihan näin kiire, vai olenko ollut vain todella laiska? Jokatapauksessa ei enää ikinä pyykitöntä kuukautta minulle kiitos.

[caption id="attachment_4068" align="aligncenter" width="680"]

Bleiseri Stradivarius//Toppi, koru&shortsit GT// Balleriinat HM//Laukku Michael Kors//Aurinkolasit Burberry[/caption]

Arjen tuntua saattoi tuoda myös mukanaan tänään kodin kunnon siivous, salilla käynti, jätti kattilallisen jauhelihakeittoa- tekeminen, asioilla juokseminen (ja ne kymmenet sähköpostit, sekä puhelinsoitot mitä olen lykännyt), sekä vihdoin erittäin sotkuisen vaatekaappini järjestäminen.

Nyt istun loppuillan sohvalla ja katson täyttyneen digiboxini tyhjäksi.

Kommentit (19)

Sandy

Haha ihana kuulla etten oo ainoa laiska pyykinpesijä! Mä jopa laiskuuksissani kävin ostamassa uusia alusvaatteita ettei vaan tarvitsis mennä pesutuvalle :D

Mirre

Tykkään niinku aina asustasi! Sulla on upea kroppa. :) Millä saat pidettyä sen tommosessa kunnossa? Käytkö lenkillä ja salilla usein? Vai vai miten? Miten syömiset? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No nyt ei ole tullut kyllä urheiltua melkein kuukauteen (tänään ekan kerran ja sekin vaivaiset 30 min salilla). Normaali arjessa käyn salilla 2-3 kertaa viikossa ja kerran viikossa jotain aerobista liikuntaa (lenkkeily, tanssi, ryhmäliikuntatunti ym). En siis mitenkään hirveällä raivolla treenaile. Sillä tavalla oman mielen mukaan lepposasti :) Ruokavalio on suht terveellistä, mutta herkuttelen myös paljon. En oikein vahdi syömisiäni ja jos tekee mieli karkkia ja hampparia niin silloin niitä mmyös syödään :)

anonyymi

Ketä sulle aina ottaa noi kuvat ja eiks sua hävetä poseerata kameralle, ku ihmiset kattoo? Mä en koskaan kehtaa räpsii kuvii, luulevat vielä turistiksi tai narsistiksi! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Poikaystäväni useimmiten heiluu kameran kanssa. Se osaa ottaa ne vielä sillätavalla luontevasti että hyvä kun itsekään huomaan :D
Pakko kuitenkin mmyöntää että tietty aluksi hävetti ja kesti todella kauan tottua ylipäätänsä kuvattavana olemiseen, mutta en minä tiedä.. Onko se elämä nyt niin vakavaa? :)

Senja

toi toppi on aivan ihana, pakko käydä kurkkaamassa jos löytyisi itsellekin! oon ihastunut noihin edestä sidottaviin "napapaitoihin" ja raitoijen kanssa toimii, ihanan raikas. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minäkin olen :) Ginassa on nyt aikamoinen valikoima niitä, mutta tämä raitatoppi on jo parisen kuukautta vanha ostos eikä sitä taida enää olla. Ehkä jokin vastaava löytyy!

Jennika

Menin heti tunkee koneeseen pyykkiä ku alotin lukee tätä.... huoh miten se aina jää :-D Oon niin raitahullu, et ihastuin asuus täysin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram