Siltä varalta, että jos ja luultavasti kun reissussa netti ei toimi haluamallani valonnoupeudella, olen uuvuttanut itseni kuoleman partaalle joko auringossa, tai ostoksilla, ehkä myös saattanut juoda muutaman viinilasin liikaa, tai en vain jostain vielä tuntemattomasta syystä pääse koneen ääreen yhtä useasti kun olen tottunut tai haluaisin, voin nyt vielä kun on aikaa väkertää teidän toiveiden perusteella muutaman tekstin ja tallentaa/ajastaa niitä pahojen päivien varalle.
Jo monesti toivotuista teksteistä sen verran, että hiuspostaus on tulossa, lapsuuskuvat työn alla ja top jotain- Helsingin parasta ravintolaa vielä hieman testauksen alla. Jos muuta keksitte, niin kommenttiboksi on teidän :)

Kommentit (39)

Anonymous

Olisko mahdollista että tuon tulevan matkasi jälkeen tekisit jonkinlaisen loppuyhteenvedon kuluista ja menoista. Siis kertoisit lentojen, hotellien, autonvuokrauksen ja elämiseen käytettyjen rahojen määrän. Olisi kiva tietää mitä tuollainen unelmaloma kustantaa. No tuota elämystä ei nyt kuulu rahassa mitata mutta noin suurinpiirtein! Ihanaa matkaa!!! :)Ja noista muista postauksista niin aina tietysti kiinnostaisi sinun suosituimmat top 5 vaatteet, kengät, korut jne. Ja lisäksi Helsingin parhaimmat vaateliikkeet tai ne joissa siis itse tykkäät eniten käydä.

Anonymous

joku kenkäpostaus olis kiva, koska sul on niin kivan näkösiä kenkiä aina! :>

Anonymous

Toivon näitä aina: videopostauksia ja päivä kanssani -postauksia (paljon kuvia + tekstiä). :)

Hanni5

Arkimeikki vs. juhlameikki postauksia. Kamalimmat, mutta ihanimmat vaatteeni/asusteeni, siis sellaisia asusteita ja vaatteita, jotka on ehkä hirvityksiä muuten, mutta sulla toimii ja oot keksiny jotain nerokkaita ajatuksia miten yhdistää niitä... Siis jos sulta sellaisia löytyy :D Samoin jos olet keksiny ihan tavallisille vaatteille jotain erikoisia käyttötarkoituksia (siis laittanu solmuja, huivista bilemekko, siis tätä tyyliä) Tälläset kiinostaisi :)

Laura

Sun tulevaisuudenhaaveet postaus :) Haluatko lapsia, jos haluat montako ja haluatko naimisiin ja minkälaiset häät haluaisit. Ja minkälaisia töitä haluat tehdä jne :)

Anonymous

sun ja laurin rakkasustarina postausta toivoisin:)! se olisi kivaa luettavaa! ja kenkäpostaus todellakin;)!!!

Anonymous

meikkipostaus,ihonhoitopostaus,ruokavalio/treenipostaus,ajatuksia merkkimuodista,kenkäpostaus,vaatekaapin peruspilarit postaus,miten kokoat asuja postaus jn.. ;)

Anonymous

joo samat ku edellisellä !! eli video ja päivä kanssasi! ja joku top 10 lempivaatteet tällä hetkellä ja sun ja Laurin rakkaustarina :))))

Anonymous

Semmoinen postaus olisi kiva missä kerrot kaikki asiat mistä et tykkää ulkonäössäsi ja luonteessasi ja mistä vastaavasti mistä pidät itsessäsi. Jos et kovin syvälliseksi halua lähteä niin sitten vaan ulkonäöllisesti :)

Ilona

olis kiva saada joku sellanen postaus missä kerrot itestäs enemmän. vaikka tällänen kysymyspostaus mihin saa kysellä mitä haluaa ja sitten vastaat toisessa postauksessa niihin esitettyihin kysymyksiin :)

Emmi

Sun iho näyttää olevan niin älyttömän hienossa kunnossa, että ehdottomasti ihonhoitopostausta :) Mahtava blogi sulla, ihanan aito!queenofzeal.blogspot.com

Jasmin

yleisesti enemmän kuvia ois kiva katsella! :) just hyvä blogi on tosiaan! Tykkään sun tyylistä kirjottaa ;)

Lilium

Top 5 trendit jotka aluksi tuntuivat kamalilta, mutta joista kuitenkin aloit lopulta tykkäämään :)

Julia

Tietysti! :) Yritän vähän pitää kirjaa menoista ja kuluista. Muutkin ehdotukset tosi hyviä, kiitos!

Julia

Kiitos kaikille hyvistä ehdotuksista ja ideoista. Yritän toteuttaa mahdollisimman monta :)

Anonymous

videoo olis kiva nähä:)tänään tajusin keltä näytät!! leona lewisiltä, onko kukaan sanonu tota aiemmin?:D

janssuli

postaus aiheesta "miltä elämäni näyttää kymmenen vuoden päästä" eli siis kuvina ja tekstinä kerrot millaista elämän haluaisit olevan!:) olen jossain blogissa tämän nähnyt ja nyt haastan sut tekemään tän!:) mukavaa viikonloppua!

Anonymous

Olisi kiva saada hiuspostaus; miten hoidat hiuksiasi, mitä tuotteita käytät, mitä kampauksia suosit eri tilanteissa jne. Sitten myös Helsingin top ravintolat ja lempi ruoat sieltä (ellei tälläinen postaus ole jo) :-) Thanks!!

Anonymous

Oon kattonu pitkään sun blogias ja todella kiva kun postaat! oot kaunis ja sun hiukset ovat aivan ihanat! Jos saan kysyä niin mitä eri raitaa ja värii oot laittanu niihin itelläni meni hiuket ihan pilalle kun tein 2 värinpoistoo ja nyt on punaruskeet hiukset ja haluisin samanlaiset kun sun väri ja ajattelin käydä samassa kampaamossa bow:ssa, kiitos :) !!..

Julia

Kiitos paljon :) Mulla on hiuksissa tummaa pohjalla, eli ns. tumma juurikasvu ja muutama tumma raita myös. Päällä paljon kultaisia raitoja. Sävyjä en valitettavasti tiedä, mutta jos Bowssa käyt, niin varmasti muistavat paremmin siellä ja suosittelen kyllä paikkaa kovasti. Itse en ole uskaltanut koskea kaupan väreihin varmaan seitsemään vuoteen, kun kerran sain itselleni vihreät hiukset purkkiväristä :D

Anonymous

haha onnee :DD, ai mainitsen sun nimen? ja sit sul oli kerran tääl se et -15% alennusta jos mainitsee sun blogin, onkohan se viel voimas? :D ja paljon muute makso?:)

Anonymous

Olisi ihanaa että tekisit postauksen siitä miten hoidat kasvojasi! Ne ovat todella puhtaan ja terveen näköiset! Kerro siis salaisuutesi! :)Myös olen seurannut blogiasi kauan ja tiedän että keskustelua on ollut leikkauksesta ja oletkin kirjottanut siitä minun huomattavakseni 1den postauksen, seki olisi mielenkiintoista jos kertoisit enemmän ehkä jopa vähän henkilökohtaisemmin," mielipiteesi kun ne laitoit, tervehtyminen, kivut ennen ja jälkeen? täyttyykö jossain vaiheessa elämää käydä ne "parantelemassa" ja entä jos jonain päivänä saat lapsen, normaalisti lapsen saanti vaikuttaa naisen rintoihin, mutta kun onne käynyt parantelemassa niin ovatko ne sitten "pilalla" sen lapsen/lapsien saannin jälkeen. " ylm. Täällä kun pähkäilen saman asian kanssa, ja toivoisin hieman henkoht tietoa asiasta ennenkuin päätöksen teen. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram