Polyvore kollaaseja on pyydetty ja viivästellyt olen näiden kanssa pitkälti sen takia, että hermohan siinä menee jo ensimetreillä kun joko sitä haluamaansa rättiä sieltä ei löydy, tai sitten niitä löytyy niin paljon, että hienossa luomuksessasi onkin yhtäkkiä vain kasa kenkiä alkuperäisen vison hautautuessa niiden alle näkymättömiin.
Onnistun myös aina poistamaan väärän kuvan, enkä jaksa enää etsiä uudestaan juuri poistamaani tuotetta minkä olin tunti sitten löytänyt sivulta 1457. Tai jotain vastaavaa.
Pähkinänkuoressa minä ja polyvore ei olla parhaita kavereita.

Tässä nyt kuitenkin joitain joskus valmiiksi saamiani kollaaseja. Ehkä myös inspiraatiota itselleni tulevaa matkaa varten, mutta toisaalta ketä yritänkään huijata? Ihan kun minä tuollaisilla koroilla jaksaisin koko ajan pomppia, saatika edes omistaisin sellaisia, noista laukuista puhumattakaan :)

 

 

 

 

 

Kommentit (26)

Reetta

Tuo eka kollaasi kolahtaa muhun kyllä ihan täysillä! Se on niin pirtsakka ja simppeli. Hah, oon törmännyt samaan ongelmiin Polyvoren kanssa että välillä on vaikea löytää just sitä tiettyä vaatetta ja sitten just vastaan tulee paljon sellaisia juttuja jotka ei nyt just siihen kyseiseen kollaasiin käy :D Silti tuo on kyllä jees sivusto vaikka joskus sen kanssa menee hermot ja siellä vierähtää aikaa tunti jos toinenkin..

Tanja

Aivan ihania asuja! :)) Itsekin mielelläni pukisin ainakin tokan kuvan vaatteet, ahh ihana rento kesä...

tyd0708

Vau, mun lemppareita on tuo kolmas ja viides :) oispa tollanen stylisti+assari kuka tois päivän vaatteet tollasena kokonaisuutena :) toki joskus vois mielikuvitustansa iteki käyttää :D

Anonymous

Apa khabar?:) ääk mistä noi vetskari-korkeavartiset buutsit on bongattu? Jos vaan satut muistaa... Olen uusi lukija, törmäsin blogiin kun googlasin korkeavyöt. Housuja. Nyt luen päivittäin:). Hienoja kuvia & Tarinoita. T.puoliksi balilainen

NeL

Ja kesäkuume vaan kasvaa... Ihania värejä. Kaikki kollaasit näyttää hyvältä! Itse pukeutuisin ehkä mieluiten toisiksi alimpaan, jossa punaiset Converset. :) Toki voisin ottaa kaappiini myös mm. nuo Chanelin ja Korsin laukut.

Tuuli

onko sulla mitään hajua mist ton tokavikan kollaasin shortseja sais? tai siis ton tapasia. noi on nii ihania must ja haluisin tollaset kesäks (:

Anonymous

Ihania asuja :) Tuo minttu ananaslassi aiemmassa postauksessasi vaikutti ihanalta, mitä kaikkea laitoit siihen?

jm

aivan ihania kaikki nuo asukokonaisuudet! ja pakko kysyä, että mikä tämä koko polyvore- tsydeemi on? kollaaseja ainakin sillä saa koottua? sitäkö varten tuo sivusto on vai miten se oikein toimii? terveisin tietämättömät...

Julia

En valitettavasti tiedä :( Se on yksi hapsulaukkukuva kymmenien joukosta mitä polyvoresta löysin hakusanalla fringe bag :D

Julia

Kabar baik, terima kasih :)Kiva kuulla, että jaksan käydä lukemassa ja kiitos todella paljon :)Bootseista en valitetettavasti tiedä yhtään. Ne olivat siellä muiden kuvien joukossa Polyvoren arkistoissa vain. Kieltämättä olisivat vastaavat tervetulleita omaanikin kenkäkaappiin!

Julia

Hmmm.. murskattuja mintunlehtiä muutaman ja tuoretta ananasta pari siivua. Puolikas purkki turkkilaista jogurttia ja toinen puolikas maustamatonta jogurttia, yksi banaani, muutama jääpala, sekä sokeria :) Parempa tulee jos korvaa ananaksen mangolla. (pakaste mangokuutioilla, niin ei tarvitse jäitäkään laittaa).

Julia

Polyvore sivustolta. sieltä löytyy eri kategorioista lukuisia kuvia kaiken maailman vaatteista, kengistä jne mistä voi tehdä haluamansa kollaasin. Tämä ei siis ole kauppaa, vaan sivusto missä pystyy luoda vaatekollaaseja ja jakaa niitä muiden kanssa ym.

Julia

Kyllä, juurikin näin. Itsekkään en ole ihan perillä kun osaan juuri ja juuri luoda tuollaisen kollaasin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram