Blogihistoriani aikana eniten pyydetty postaustoive: videoita.
Blogihistoriani aikana eniten pilalle menneet postausyritykset; videot.


Te pyydätte näitä usein ja aina minä näytän punaista valoa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö yrittäisi! Yritykset eivät vain kovin usein (koskaan) päädy tänne.

Katsokaas, en voisi suoranaisesti sanoa hyppiväni mukavuusalueellani kun puhutaan videoista, mutta ehkä voin hyppiä Balin rannoilla kun sitä videoidaan? Tämä oli ajatukseni kun Indonesiaan suuntasimme viime maaliskuussa. Pyysinpä saada mukaani lainaan vielä Canonin Legria mini –videokameran projektia varten - sen verran kovat oli aikeet. Mutta minne sekin ”projekti” lopulta jäi? iMovien kirjastoon virtuaalisesti pölyttymään kuukausiksi.

 

Tavallaan löysin tämän vahingossa toissapäivänä ja tavallaan tulin sitä katsoessani aika iloiseksi. Mitä sitten jos kamera heiluu, leikkaus on kuin lapsen tekemä ja musiikki rätisee kirjaimellisesti taustalla? Videolla meri on turkoosi, palmut vihreitä, apinat syö kameraani ja minä voin melkein tuntea tuon auringonpaisteen ihollani.

 

Miksi sitä ei nyt voisi näyttää?

 

 

Ehkä pitää ottaa vain tavaksi videokuvailla. Totutella. Ainakin lomilla ja tällaisissa maisemissa! 

Kommentit (36)

Kaisa

Oi ihana! Tämä oli kyllä ehkä jopa kivempi kuin se että olisit jutellut niitä näitä parin minuutin ajan, kun näki matkustelua (taksisuhailua, lentokentillä olemista, yms.) Jäi vain harmittamaan että se oli niin lyhyt! ;) Matkakuume kyllä yltyy tällaisia juttuja katsellessa, mutta onneksi reissuunlähtö on jo kuukauden päästä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jee, kiva kuulla :) Ja joo, hieman lyhyt kyllä, mutta ehkä tästä innostun ja joskus jotain pidempääkin videota tänne vielä päätyy.

Ihanaa reissua!

mims

Omg! ihana video:) Pakko kysyy millä editoit videon? Mun on pitänyt jo puolenvuoden ajan saada yks reissu video editoitua mutta käytössä macpook pro ja atk taitoihin kuuluu vain kuvien rajaus, thats it :'D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

iMoviella, mikä on siis juurikin Macin oma ohjelma :) Löytyy Launchpadilta ja on itseasiassa todella helppo! Kannattaa ihmeessä kokeilla :)

annemaris

Tosiaan, kuten joku jo aiemmin totesi, ei videopostauksessa tarvitse välttämättä puhua. Tää oli tosi hauska video ja oli kiva nähdä maisemia Balilta! :) Ps. oon kateellinen sun videoiden editointitaidoista :D ite oon ihan surkee niiden kans!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Apua, ei mulla edes ole mitään editointitaitoja :D Hahah, ehkä kiittämin on vain helppoa editointiohjelmaa :)

mikaela

Tää oli just hyvö video, kiva, lyhyt kompakti ja hauskasti leikattu. Iteki menossa joulun yli ni oli hauska nähdä tunnelmaa ;)

Vierailija

Videoita on todella vaikeaa tehdä, koska kuvia voi muokata jne., mutta videossa äänesi kuulostaa tietynlaiselta ja that's it. Kivaa kun innostuit videoimaaan! :)

Sinii

IHANA! Matkakuume nousi..:D Fiilis välittyi tosi kivasti (niin eritavalla kuin kuvista) Me likey!

liz

vähän itsevarmuutta! ei tarvitse vähätellä "pölyttyneellä videolla", kyllä me lukijat tykätään ja ihanalta näytti, kotitekoisuus vaan sopii tohon videoon ja tuo lisää aitoutta! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla :) Ja tosiaan videoita vuosia karttaneelle ihmiselle tämä epävarmuus on kai ihan normaalia :D

Henna

Voi, mie kyl tykkäsin kovasti videosta!! Ja aivan ihanan näköisiä maisemia, ai että!

Karla

Heh, olin viime tammikuussa kanssa Balilla ja kuuntelin tota biisiä lentomatkalla ja paikan päällä paljon, tulee aina Bali tosta mieleen! :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minäkin kuuntelin sitä silloin (eipä siis ihme, että päätyi myös videolla) hauskaa, minullekin tulee siitä niin Bali mieleen :)

Jenni

Ihan mahtava video! Siis just tämmösiä matkafiilistely/inspiraatio -videoita mä haluan sulta lisää! Todella sun näköinen juttu! Ahhh tietkö tästä tuli mieleen blockfestien ja flown jälkeen tehdyt videot festarivklopulta (ne on iiiihania ja sairaan hyvin tehty!) :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niitä festarivideoita katsellessa tulee kyllä aina ihan kylmät väreet! Tosi hyviä nykyään!

Nyt on tullut niin hyvää tsemppiä teiltä, että ehdottomasti yritän saada uusia videoita kasaan vielä :) Isot kiitokset <3

Sara

Eikä! Nyt tuli kaamee ikävä Indonesiaa <3__<3 asuin siellä 9 vuotta ja muistan liiankin tarkkaan kun laskeutuu Jakartan lentokentälle, ehkä parasta ikinä

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oooii <3 Tiedän todellakin miltä se tuntuu! Se ensimmäinen kerta kun astuu pois lentokoneesta ja tuntee trooppisen ilman kasvoillaan ja muistaa miltä kaikki tuoksuu ym :) Se on ihanaa!

Hennav

Hahahahaha toi "bye bye" nauratti mua ihan sikana ;D ! Sinä se osaat tuoda jotain persoonallista kaikkeen mitä teet. En tiedä olitko laittanut sen vakavissaan mutta se kruunasi koko videon. Hirmuisen kiva video, ehkä iihan vähän pidempiä pätkiä jos ens kerralla laittaisit nii olis helpommin hahmotettavissa ja ihasteltavissa :) Ehdottomasti peukkua ylös, enemmän videoita, ainakin vaikka reissuilta! <3

ta

täähän oli tosi kiva video. :D superhauskasti leikattu. taidat nytkin olla jossain ulkomailla, joten hauskaa reissua :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram