Ei kai vain shortsikelit ole jo loppumassa? Rakastan pukeutua mm. näihin rentoihin pikkuhaalareihin, mutta eilen minulle tuli tässä uudessa Zaran playsuitissa pitkän kevyen takinkin kanssa jo hieman kylmä.

 

Kai se on pikkuhiljaa sanottava heihei helteille ja rennolle kesäpukeutumiselle. Tervetuloa housut ja pitkähihaiset?  Lohdutin itseäni ostamalla jo uuden talvitakinkin. Kokemuksesta tiedän, että tällä saralla on oltava ajoissa – parhaat takit tekevät katoamistemput naistenosastolta, ennen kuin lämpömittarin elohopea ehtii edes hiipiä yhtään alaspäin.

 

Mutta onneksi ei ihan vielä ole aika talvitakeille. Kipitetään shortseissa vielä kun voi!
 Takki - GT
Playsuit - Zara
Kengät - Converse
Aurinkolasit - Le Specs 

Kommentit (14)

Tea

Kamala ajatus että pitää kaivaa pitkät housut ja takit kaapista pikku hiljaa ! :( Ehkä toivoa on vielä ja tulee muutama hellepäivä! :) Kiitos ihanasta blogista, tykkään kirjoitustyylistäsi paljon!

Maija

Oot kyllä niin kaunis nainen. Missä on ns. normikesä? Helteistä suoraan sateisiin ja villasukkiin :( Lomaakin olisi vielä ensi viikko jäljellä. Ostin myös itselleni uuden takin ja Acnen villahuivin, jotta syksy tuntuisi kivemmalta :) Toivotaan tästä syksystä viime syksyn kaltaista. Mukavaa viikonloppua Julia!

Taina

Lukihäirä iski " lohdutin itseäni ostamalla jo uuden talvikinkun " ... Miks jotain lihajuttuja kesken vaatehuone ... AI jaa talvitakinkin, no nyt make sense

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, luin kommenttisi jälkeen itse tuon kohdan uudestaan ja tämä toinen lukihäiriöinen bongasi myös selvästi talvikinkun :D

Aino

Mistä ja millaisen talvitakin ostit? Ite en oo nähnyt vielä missään mitään talvivaatteita! :O

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram