Jos jollain alkaa tulla kiintiö täyteen haalariasujeni kanssa, niin silmät kiinni! Täällä ollaan taas hypätty playsuittiin.

Kyseessä on samainen gt:n kappale- minkä olettekin nähneet jo, mutta mustana.

Aikaisemmin kehuin vaatteen monikäyttöisyyttä ja eilen se tuli testattua myös töissä. Lenkkarit jalkaan ja se oli siinä. Olo oli niin mukava, että teki mieli hyppiä seinille.

 

 

Jonka onnistuin juuri ja juuri välttämään. Nyt olo ei ole niin energinen, koska en ole saanut aamiaistani vielä. Satun unohtamaan kokoajan, että on Helatorstai ja koko maa on kiinni! Siis siltä ainakin tuntuu. En saa mistää lähistöltä ostettua maitoa ja voita (ne elämäni perustarpeet) ja olo on aika orpo ilman niitä. Aamiaiseni ei ole mitään ilman kahvia maidolla ja ruisleipää voilla.

 

 

 

 

Pakko alistua jogurttiaamiaiselle. Sen jälkeen rojahdan parvekkeelle ottamaan aurinkoa, illasta ei ole vielä mitään tietoa. Elämä on ihan kivaa.

 

 

Kommentit (11)

YANNA

Hallåå me ollaan lähössä jossain vaiheessa jollain poppoolla grillaamaan jonnekin, tuutko sä tai te mukaan? Ois hauskaa rötvätä porukalla!

Kristiina

Kokeilin samaa playsuitea tällä viikolla, mutta mun päällä se ei ollut läheskään noin hyvännäköinen kuin sulla ja se jäi kaupan henkariin. Tosi makee! :)

Anonymous

Eikös Helsingissä ole kuitenkin aina Asematunnellissa jokin ruokakauppa auki, oli sitten kuinka pyhä tahansa..jos ei löydy, niin sitten vain huoltoasemalle, jos huominen tuntuu liian kaukaiselta :) Itsekin muistin turhista turhimman helatorstain vasta eilen siinä vaiheessa kun kello tuli jo iltayhdeksän ja kaikki ne liikkeet missä minun piti tänään käydä olivat ehtineet sulkea ovensa. Onneksi kuitenkin lähiruokakauppa oli klo 00 saakka auki, joten vältin tältä päivältä ruokakatastrofin. Kylläpäs tämä päivä tuntuu ihan sunnuntailta...zzzJa tuo asu on tosi kivannäköinen mustanakin! Itse ostin samankaltaisen viime kesänä, mutta jätin kyseisen kauppakassin vahingossa Hongkongilaisen kauppakeskuksen vessaan. Tuntia myöhemmin filippiiniläiset siivoojat olivat jo ehtineet siivota vessat, eivätkö ollut nähneet kassia..;) Tuollaiset haalarimalliset shortsiasut on todellakin mukavia päällä ja kivannäköisiä, ainoa ongelma vain on pieni hankaluus käydä vessassa, etenkin jos sattuu olemaan puistopiknikillä ;) Hyvä Helatorstain jatkoa!

Hanna-chan

Tuli ihanasta kesämuodista mieleen kysymys että mistä saisi tilattua victoria's secretin vaatteita/bikinejä? toivottavasti jostakin.. :D

Anonymous

Saako kysellä mitä kokoa tuo sinun GT:n playsuite on? Kävin tänään "rikospaikalla" ja sovittelin innoissani samaa haalariasua, mutta harmikseni asun yläosa (koossa 36) on todella löysä lörttö (vaikka olen rintava ja pitkäselkäinen), eikä auta vaikka kuinka kiristelee sitä vyötäröä, yläosa pysyy liian väljänä ainakin minulle. Kyselin olisiko saatavilla ollut kokoa 34, muttei löytynyt varastostakaan. Tämä siis Oulun GT:ssä. Sinun päällä asu kuitenkin näyttää oikein passelilta. Siksi kiinnostaisi tietää mitä kokoa sinun aarteesi on? Kiitos :)

Julia

Anonyymi,Minun on kokoa 34 ja sekin on hieman löysä yläosasta. Olkaimet meinaavat tippua, mutta muuten ok. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram